Niin sehän on se nimi. Nuo tupsut ja löysyys tekee homman aika selväksi.
Pidän siitä silti. Paljon.

Nyt tulee valitettavasti todella suppea postaus. Olen heti herättyäni ollut liikenteessä ja nyt ensimmäistä kertaa kotona sitten aamun.Tosin kauaa ei tämäkään ilo kestä, nimittäin ihan kohta lähdettävä töihin.
Palataan huomenna paremmalla ajalla ja sisällöllä.

Kommentit (9)

yanna

Ihana verhopaita :D Siis aivan täydellinen. gaaah tuo sun vaatteet mulle <3

Anonymous

Hei! :> Tosi mahtavan oloinen blogi. Ihania vaatteita, hyviä kuvia,kivoja treeniohjeita, mahtavaa ruokaa (arvaa tuliko nälkä kun luin täytettyjen paprikoiden ohjetta!)ja mukavanoloinen bloggari! Eli siis kaikki mitä iltalukemiseksi tarvitaan. Tämän lisään kyllä blogilistalle ja alan seuraamaan :>

Oc

Anonyymi,Kiitos :)Paubella,Jee :) Oli tosi kiva tutustua :)Yanna,Älä hajoo :DAnonyymi,Ihana, kiitos <3Anonyymi,Hahah monet ovat hajoilleet niiden täytettyjen paprikoiden takia :D Ihan tosi mahtava kuulla, että tykkään. Kiitos :)Anonyymi,Messukeskuksessa ja eräässä yökerhossa.

Oc

Essi,Olen jonkun verran, mutta aina jämähdän käymään saman kohteen monesti läpi :D mm. viimevuonna olin Barcelonassa kolme kertaa.Balilla olen myös käynyt monesti. Euroopassa ja Aasiassa on siis tullut käytyä. Amerikka ja Afrikka täysin valloittamatta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat