En toivottavasti ihan hevillä unohda näitä maisemia. Bodrumin kaunista rannikkoa, tyyntä kristallinkirkasta merta ja tunnelmallista Gulet puulaivaa. Muistan mielelläni myös virkistävän pulahduksen mereen, ihoa lämmittävän auringon, jäätelöpojan pistaasin makuiset Magnumit, hyvän seuran ja laivan kapteenin herkullisen kala-annoksen.

 

Bodrum on kuin luotu ihania päiväretkiä merellä varten ja suosittelen kaikkia sinne matkaavia sellaisen kokemaan. Isolta satama-alueelta löytyy venettä ja vaihtoehtoa varmasti kaikille.
Ehkä tekee mieli tutustua muihin turisteihin hieman isommalla Gulet laivalla, missä musiikki pauhaa ja nauru raikaa? Tai ehkä pienemmällä porukalla omassa rauhassa veneen kannella köllöttäen? On all inclusive-pakettia, pikkuretkeä ja jopa useita päiviä kestäviä venereissuja. Kreikan saarelle Kosillekin pääsee nopeasti alle tunnissa vain muutamalla kymmenellä eurolla.

Me saimme käyttöömme suloisen oman Guletin ja nautimme siitä aivan suunnattomasti. Pysähdyimme eri poukamissa pulikoimassa, otimme aurinkoa kannella, kuvailimme, höpötimme, nauroimme. Söimme kalaa, salaattia, hedelmiä ja hypimme tasajalkaa onnesta kun pieni vene lipui ohitse huutaen ”ice cream!”
Jäätelövene – juuri kun yhteen ääneen kehuimme ettei päivämme tästä enää parane.

 


Se oli ihana päivä, toinen Bodrumin suosikeistani Melengec -ravintolan isäksi.

Jos mahdollista, loikatkaa siis laivaan Bodrumissa ja varsinkin isomman porukan kanssa harkitkaa oman vuokraamista! Perinteinen Gulet-laiva miehistöineen päiväksi n.8 hengelle on n.350€ Eli ei ihan päätä huimaava hinta jos summan voi monen kanssa jakaa :) 
Kuvat: Minä, Kira Kosonen & Anna Vanhanen

 

 

 

Matka toteutettu yhteistyössä Turkin valtion kulttuuri- ja matkailutoimiston kanssa.

Kommentit (20)

ella

Niin Ihania kuvia <3 olimme poikaystäväni kanssa muutama viikko sitten Kosilla ja tehtiin aivan ihana veneretki saaristossa. Päiväretki Bodrumissa oli myös ihana :) niin kaunista joka paikassa. Pieneksi hetkeksi palasin niihin maisemiin kuviesi välityksellä. <3

Sandy

Hei! Löysin vasta blogisi, kun matkakuumeessani etsin kauniita kuvia ympäri maailmaa. Nyt olen kahlannut kaikki matkablogisi läpi ja olet ansainnut palkintosi. Kuvat ovat niin kauniita, että niitä kannattaa selailla useaan kertaan. Kiitos!
Haluan kysyä mielipidettäsi Turkin ilmapiiristä, tai oikeastaan kaikista maista, jossa islaminuskonto on pääuskontona. Kun olen itse kai liiankin hienotunteinen, niin että tunnen oloni vaikeaksi paikallisten vanhojen mummojen katseen alla. Haluan lomalla pukeutua kesämekkoihin, jotka ovat hieman avoimia, jotta aurinko lämmittää ja antaa väriä kalpealle iholle. Heidän kulttuuriinsa sellainen pukeutuminen ei kuulu. Miltä se sinusta tuntuu?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei, ihana kuulla että tykkäät niistä. Iso kiitos ja kumarrus :)

Hmm, itse olen ehkä ollut niin turistipaikoissa, että totuttu on varmasti jos jonkinnäköiseen pukeutujaan. Ihan perus mekoilla siis olen mennyt, mutta varmasti muualla, missä voitaisiin katsoa rantamekkoakin vähän pahalla, niin pukeutuisin vähän peittävämmin.

mira

Riittikö 10 liiraa jäätelöön? ;)

Eikö toi oo aika hankalaa pitää pitkää tukkaa auki tossa kuumuudessa? Vai pitääkö vaan kärsiä, jos haluaa olla niin hyvännäköinen?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

No kyllä riitti, muttei ihan kaikkien jäätelöihin :)

En minä kärsi jos tukkani on auki kuumalla :D Olen kai niin tottunut siihen kun pienestä pitäen se on päässä heilunut. Tuolla veneellä kun mukava tuulenvirekin välillä kävi niin ei siinä tullut mitenkään ihan älyttömän kuuma :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram