En ole koskaan ollut mikään vene-intoilija, mutta eilen kun ystävämme kuskasi meitä saaresta toiseen, aurinko porotti taivaalla, musiikki soi ja ympärillä oli mahtavia ihmisiä -niin oli se vaan myönnettävä että päivästä tuli varmasti yksi kesän parhaimmista.

Kävimme paikoissa missä en ole koskaan käynyt, saunomassa saaressa, syömässä toisessa, keskellä toinen toistaan upeimpia maisemia. Ihana päivä.

 

Kommentit (21)

TK

Oli luut minkäkokiset tahansa, niin kyllä sä ihan puhtaasti todella hoikka olet, laiha oikeastaan. Eikä siinä mitään pahaa ole :-)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

usko pois ne on erikoiskevyet luut :D Ja juu ei siinä tosiaan mitään pahaa ole. Syön kuitenkin paljon ja terveellisesti enkä koskaan ole laihduttanut. Tällainen nyt vain olen.

Elina

Veneily on niin ihanaa! Vähään aikaan en oo kyllä veneilemään päässy (koska soutuvenettä ei tässä lasketa :D). Upee toi sun mekko (:

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Se on ihan kivan pyöreä tuolleen "valloillaan" mutta auta armias kun tuon pullataikinan tunkee vähänkin kireämpiin farkkuihin, niin johan on littana ja silloin ei kyllä implantti kommentteja kuule :D

henna

Ahhahahahaa! Mulla on ihan sama homma pyllyni kanssa :D Ihanaa että puit ajatukseni omasta pyllystäni sanoiksi <3

Seba

Hei, olen seurannut blogiasi jo pitkään ja olen miettinyt, mistä sinulla riittää rahaa noin "hulppeaan" elämään? :-D syöt jatkuvasti ulkona, ostelet kauneudenhoitotuotteita ja vaatteita kasoittan ja lisäksi asumiskustannukset Helsingissä yms.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihan työllä :D Teen paljon yötöitä, mistä saa hyvät lisät ja blogistanikin saa "palkkaa". Rahaa eniten menee matkusteluun, mutta se onkin minun valintani koska on juuri sitä mitä haluan tehdä :)
Asumiskustannukset eivät tule niin kalliiksi kun kaikki menee puoliksi avomiehen kanssa.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Olethan sinä :) Minulla on monia ystäviä sinun mitoissasi ja ihan samannäköisiä ovat kuin minäkin. Olen tätä nyt ehkä toitottanut täällä paljon, mutta minulla tosiaan ja edelleenkin on super kevyet luut.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat