Täällä ollaan New Yorkissa. Ystävämme Janna valitettavasti on jo kotona, koska töihinkin täytyy joskus palata. Minä ja Leina jatkamme matkaamme vielä viiden päivän ajan täällä isossa omenassa ja kun tästä matka koomasta selvitään niin vielä riittää energiaa ja mielenkiintoa sitäkin enemmän paikkojen tutkimiseen.

Lento meni hyvin. Onneksi saavuimme ajoissa kentälle, nimittäin jälleen ensimmäinen lentomme oli peruttu. Virkailija räjähti nauruun kun näki ilmeemme kun luulimme, että edessä on taas tuntien säätäminen kentillä. Onneksi kuitenkin ehdimme helposti aikaisemmalle San Franciscon lennolle, missä meillä oli siis pieni pysähdys ennen Nykiin saapumista.

Hotellimme sijaitsee Central Parkin lähettyvillä. Huone on pieni mutta siisti. Vegasin jättihuoneen, terassin ja kylpyammeen rinnalla tosin vaatimaton. Hyvä kun matkalaukkumme mahtuivat käytävällä eteenpäin, mutta olemmehan nykissä. Tämä oli odotettavissa.

Energiaa riitti tänään juuri ja juuri käydä syömässä ja Time Squaren Forever 21 viisi kerroksisessa liikkeessä. Nyt sänky kutsuu. Nukumme hyvät yöunet ja huomenna täällä asuvat suomalaiset ystävämme näyttävät vähän paikkoja.

Hyvää yötä, tai siis huomenta sinne kaikille. Palailen heti taas kun kerkiän ja toivottavasti minulla on muutakin kerrottavaa, kuin että vähän väsyttää.

 

Kommentit (17)

MiMar

HYVÄÄ NIMIPÄIVÄÄ! Ja ihanaa loppureissua. Kyllä sitä suomessa ehtii levätä! ;)

Reetta

Matkustaminen on tosi ihanaa mutta miks se sitten aina väsyttääkin ihan liikaa? :D

Mukavia New York -päiviä :)

Silja

Oooh nauti!!!! Ite palasin viis päivää sitten samaisesta kaupungista ja oli kyllä mahtava matka :) Ei toki vituta raataa työharjoittelussa, kun viikko sitten shoppaili Time Squarella ja söi lounasta Central Parkissa :D

Nina

Mikä hotellin nimi on ? Nykiin matkalla ehkä kesällä ja kuvassa näyttää ainakin viihtyisältä :)

Laura K.

Ihan mahtavia kuvia ja kyllä iski ihan hillitön matkakuume! Tuonne rapakon taakse kun vielä joku päivä pääsisi..

Ida

Heippa!
Tää on nyt the most random kysymys näin yhtäkkiä, mutta muistan joskus nähneeni sun kuvissa ikean pöydän ja tuolit(pöytä on lasipinnalla ja tuolit mustat ja istuinosa "olkinen"). Onko sulla muistikuvaa niiden hinnasta?
Sen takia kysyn, kun itsellä löytyy ne varastosta, mutta en yhtään muista mihin hintaan ostin ne ja nyt tuttu haluaisi ostaa ne enkä tiedä paljonko pyytää kun en muista alkuperäistä hintaa :D
Sori kun vaivaan tälläisella asialla, miettiessäni asiaa blogisi kuva vain tuli vain mieleen:D
Kiitos paljon jo etukäteen vastauksesta!
T.Blogisi lukija

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Heii! Valitettavasti en muista yhtään paljon ne maksoivat :( Tai ne ovat itseasiassa Laurin, eikä hänkään muista.

ida

Okei! Kiitos kuitenkin paljon nopeasta vastauksesta ja ihanaa loppumatkaa! :)

Retu

Suunnittelen parhaillaan matkaa Nyciin ja ajattelin tulla kyselemään hieman vinkkejä.. tai paremminkin hintatietoja. Eli minkä hintaisia teidän matkanne lennot olivat? Entä hotellit? Tuo teidän reissunne kuulostaa oikealta unelmalomalta, mutta veikkaan että kustannukset nousivat aika korkeiksi...? Suosittelisitko muuten tuota hotellia jossa olitte New Yorkissa? Kiitos jo hirmuisen paljon avusta!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Meillä oli todella edulliset lennot 440e tarjouslennot lufthansalla (menopaluu hki-NY). Eli kannattaa kärkkyä tarjouslentoja :)
Hotelli oli ihan ok, hyvällä alueella mutta ei tietenkään ihan keskustassa (10min central parkin keskelle kävellen ja n.10 min metrolla time squerille). Ensikerralla saattaisin panostaa vielä enemmän hotelliin ja ottaa vielä keskeisemmän sijainnin. Kannattaa myös tutkailla tarkkaan metrokarttoja ja valita hotelli sellaisen metroaseman läheltä, missä on hyvät yhteyden muillekkin linjoille :)
Kaikenkaikkiaan Nykin matkassa eniten rahaa kului juuri hotelliin. Hinnat ovat sikakalliita!
Ruoka, juoma ja ostokset tietysti riippuu itsestään. Yökerhoissa todella kallista, mutta pikkubaareissa sitten halvempaa. Ruoka minusta oli eneimmäkseen hyvää ja halpojakin paikkoja löytyi.
Toivottavasti tästä oli jotain apua. (Varatkaa hotelli mahdollisimman ajoissa niin pääsette halvemmalla). Toivottavasti teille tulee ihana matka! :)

Retu

Kyllä tuosta ehdottomasti oli apua! Kiitos ihan mielettömän paljon. Ihanaa, että vielä löytyy bloggaajia, jotka jaksavat vastailla lukijoilleen :) ..juuri tämän takia olet suosikkibloggaajani!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram