En ehkä ikinä totu tuohon omaan naamaani videolla. Enkä tarkoita sitä, että sitä olisi niin kiva katsella videosta toiseen, ei vaan olo on enemmänkin kuin kissalla joka katsoo telkkarista luontodokumenttia. Pää kallellaan ja silmät suurina. Sitä en tiedä mitä kissojen päässä liikkuu, mutta minä mietin, että tuoltako sitä näyttää kun puhuu? Eleet, hymy, ilmeet, suu, silmät! Näyttää niin vierailta, vaikka oma pää se ihan pitäisi kyllä olla.

 

Mutta, ei siitä päästä sen enempää. Katsotaan niitä kysymyksiä ja vastauksia!
Ideana tässä tosiaan oli se, että vuorotellen vastaillaan kysymyksiin, mitkä ollaan Lindan kanssa teidän kirjoittamistanne kysymyksistä toisillemme valittu.

 

 

Videota on hieman leikattu ja siitä tuli odotettua lyhyempi, mutta loput vastaukset tulee sitten ihan ilman noita heiluvia käsiä sellaisen normi postauksen muodossa.

Kommentit (18)

kiti

Häiritsevää toi musiikki tossa taustalla ja Lindan ääni kuuluu paljon kovempaa ku sun. Kun Linda puhuu piti laittaa ääniä hiljemmalle ja kun sä puhuit niin edes äänet täysillä ei kuulunut kovin hyvin, varsinkin kun se musa siä pauhaa :( Toivottavasti ens kerralla tekniikka hiotaan kunnolla kuntoon.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Joo valitettavasti mikkien kanssa oli ilmeisesti jotain häikkää. Kuvaustiimi on myös hieman muuttunut ja tämä oli ensimmäinen kerta uudella kuvaajalla, joten varmasti tästä vain paremmaksi ja tekniikka hiotaan ens kerralla kuntoon :)

Viivuli

Aika helposti teilaat miehen, jos kerran tuollainen viesti on totaalinen turn off. Monet miehet olettaa, että naiset haluaa tuollaisia viestejä ja lähettää niitä siksi. Olisit vähän armollisempi ja voisit ehkä joskus löytääkin elämänkumppanin. Nyt kriteerit tuntuvat olevan vähän liian korkealla. Katso itse peiliin ja mieti, mitä voit itse antaa jollekin miehelle, siis muutenkin kuin fyysisesti. Ja ne kivoimmat miehet ei aina ole ehkä niitä kaikista komeimpia ja supliikeimpia, ei kannata kävellä onnensa ohi!

Henna

Hei jee, musta tää oli kiva! Ja tosi paljon luonnollisempaa just kun on kaks toisensa tuntevaa tyyppiä jotka juttelevat toisilleen :) Pidempää, samanlaista videota toivotaan! <3

Marika

ihanan rennoilta vaikutatte! oon susta saanu julia sellasen vaikutelman kuvien perusteelle, että oot hieman nyrpeä, muttet videossa siltä vaikuttanu ollenkaan! huonon äänenlaatu myös häiritsi hieman, mutta ei se haitannut kun sisältä oli kunnossa :) kiva video :) I like!

Marissa

Oon saanut susta tekstiesi perusteella ihan erilaisen kuvan kuin miltä videolla vaikutat. Näytät siinä vaivautuneen lisäksi siltä, että sun päässä humisee vain tyhjää. Sulla ei oo tossa minkäänlaista läsnäoloa, ihan ku et keskittyis yhtään siihen, mitä Linda sanoo, vaan miettisit korkeintaan sitä, miltä itse näytät. Ehkä se on jännitystä, ehkä se on jotain muuta. Olin vaan pettynyt, miten bimbo olo susta tuli. Tekstiesi perusteella vaikutat nimittäin piristävän erilaiselta ja mielenkiintoiselta, jotenkin normaalia diipimmältä.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

On varmaan hieman hankala saada oikeaa kuvaa parin minuutin pätkästä ja syvällisiä juttuja tässä ei tosiaan nyt oikein keskusteltukaan :)

Maria

Linda oli rento,mutta sua katsoessa tuli jotenkin vaivautunut olo,taisit jännittää tosi paljon?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Niin kun olen aina sanonutkin, minun on aika vaikea olla luonteva videoilla, se varmasti näkyy ja siksipä mitään videopostauksia blogissa ei koskaan ole ennen nähtykään :D

Miaminttu

Kylläpäs täällä teilataan parin minsan videopätkän perusteella. Vaikka siinä onkin haettu rentoutta ja "pari kaveria juttelee" -fiilistä, niin onhan se nyt kuitenkin kuvaajineen kaikkineen ihan järjestetty juttu, ja aiheuttaa täten perusihmiselle kuitenkin jonkunlaisen jännityksen. Video olis varmasti ollut ihan erilainen, jos se olis Oikeasti tapahtunut sen kummempia suunnittelematta parin kaveruksen kesken :) Ja hei, tarviiko oikeesti bloggaajan olla sellainen monitaituri, että on upeiden kuvien ja superhauskojen tekstien lisäksi vielä luonnollisen luonteva videolla?? Mielestäni ei ;) Hauskaa kuitenkin nähdä myös tällaista videomatskua!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos paljon, piristävästä kommentista :)
Ja ei minustakaan pidä olla, mutta onhan tämä aina hieman odotettavissa - kaikenlainen palaute ;) Ja onhan se myös aina tervetullutta! Liiallinen analysointi nyt ehkä hieman turhaa, mutta ihan hyvä kuulla, että ensi kerralla voin sitten koittaa rentoutua vielä enemmän ja äänet pitää saada kuntoon :)

jenni

Ei tossa mitään vaivautuneisuutta ollut! Video oli vaan leikattu hassusti (lähikuvat lähinnä), mutta muuten musta onnistunutta menoa :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Jep, omaankin silmään lähikuvaleikkaukset näyttivät oudoilta, mutta kiva kuulla että muuten ihan ok :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram