Kysymyksiä tuli todella paljon, siksi vastaukset tulevat luultavasti neljässä osassa ja koska monia kysymyksiä kysyttiin useamman kerran, tai monta kysymystä yhdessä, niin älkää ihmetelkö, jos olen niitä jättänyt julkaisematta, lyhentänyt, tai eritellyt.

Ja, huh, tämä oli vaikeaa. Ihan pidemmän tovin jouduin pähkäilemään muutaman kysymyksen parissa. No, kiitos teidän, sain nyt myös itse tutustua itseeni paremmin.
-------------------------------------

Olisin kiinnostunut tietämään vanhemmistasi jotain. Esim heidän ammattinsa tai ikänsä ja Ja että oletko perinyt äidiltä kauneutesi?
Näytän itseasiassa paljon enemmän isältäni. Pienenä näytin aivan pojalta. Molemmat ovat yli 50.

Mitä pelkäät eniten?
Että jollekkin läheiselleni sattuu jotain kamalaa, tai maailmasta loppuisi vaikka valkoviini! Se vasta oliskin jotain.

Kuinka pitkä olet?
Hurjat 171cm

Onko sinulla poikaystävää/miestä?
Avomies Lauri.

Onko hiuksesi omat vaiko pidennykset?
Koko pehko on oma.

haluaisin tietää ne ihan perus: pituus, paino ja kengän koko? :D
171cm pitkä 49kg painan ja tätä kaikkea kantelen 36-37 kokoisissa kengissä.

hei! mietin, että onko sulla vielä tulevaisuudessa ajatuksissa mennä opiskelemaan (mitä alaa)? tai aiotko jossain vaiheessa vaihtaa alaa? mietin vain, että tuskin 40-vuotiaana se baarimikon ura enää kauheesti nappaa? :)
Tuskin nappaa :) Mutta, tuskin kukaan onkaan enään 40vuotiaana vain baarimikko. Jos jaksaa baarityössä viihtyä niinkin pitkään ylenee yleensä aika nopeasti joksikin vastaavaksi henkilöksi. Jos lähtisin opiskelemaan, opiskelisin luultavasti yrittäjyyttä, mutta näillä näkymin pysyn ravintola-alalla vielä hetken.

mitä odotat tulevaisuudelta? :)
Kokemuksia.

Oletko tehnyt mallintöitä, jos olet niin mitä? Jos et, niin onko sinua niihin pyydetty ja miksi et ole suostunut?
En ole tehnyt, joskus on pyydetty, en tykkää olla kameran edessä. (paitsi omani).

Onko sun perheesi kenties kuuluisa, kun et halua/voi niistä puhua?
Itseasiassa sukunimenihän on Halonen.
Tämä oli vitsi.


Uskotko Jumalaan?
Tavallaan uskon, tavallaan en. En osaa perustella.

Mistä haaveilet?
Täydellisestä omasta kodista ja matkustelusta maailman kolkkiin.

Lempi vuodenaika ja miksi?
Kesä ehdottomasti. Vain sen takia, että en kestä kylmyyttä.

ootko aina asunu pk seudulla? synnyitkö helsingissä? (:
Synnyin. Paljasjalkainen stadilainen. Okei, myönnän, olen myös asunut ties missä pk seudun ulkopuolella.

Moikka, kuinka paljon teidän Balin matka maksoi ja kertoisitko yleisesti hintatasosta?:) En löydä kenenkään matkatoimiston svuilta Balista tietoa ja se todella vaikuttaa paratiisisaarelta, jossa tahtoisin joskus käydä.:)<3
Ruoka ja juoma on halpaa jos tietää missä syödä. Ostoksiakin saa tehtyä halvalla, jos osaa tinkiä ja kivoissa hotelleissa yöpyy 20-40€ yö.
Jos bujetoi matkan niinkuin me. Eli ei budjetoi sitä ollenkaan ja ottaa "kerranko sitä vaan Balilla ollaan" asenteen, niin voi sitä rahaa mennäkkin vähän enemmän. Lennot maksoivat meillä 900€  Kuukauden asumiseen ja elämiseen n. 2tuhatta.


minkä kokonen toi sun ja poikaystäväs asunto on? paljo on vuokra/onko omistusasunto?
Vuokralla asutaan. Tarkkaa neliömäärää en vieläkän muista, enkä itseasiassa tiedä tarkaa vuokraakaan, koska samperi se meni juuri nousemaan.

aijotteko mennä joskus naimisiin?
Ei oikeestaan olla naimisiin menevää tyyppiä kumpikaan.

Minkä ikäisenä seurustelit ekan kerran?
Jos ei ala-aste "kimpassa" oloja lasketa tai muuta säälittävää teini seurustelu yritystä, niin Lauri on mun ensimmäinen kunnon poikaystävä. Kuvitelkaa, Eli 22 vuotiaana.

Saatko paljon huomiota miehiltä :DD esim baarissa? (meinaan ku oot niin kaunis)
En tiedä paljonko muut saavat, mutta jos tämän verran kun minä, niin tuskin ollenkaan :D

Missä oot töissä?
Messukeskuksessa ja eräässä yökerhossa.

Kävitkö lukion? Jos kävit niin mitä aineita kirjotit ja mitä arvosanoja sait?
 Kävin lukiota, kunnes meni hermot.

Mitkä oli sun lempiaineet koulussa?
Kuvaamataito.

Aiotko kattoo Williamin ja Katen häät?
Ehdottomasti!
Silloin kun Victoria ja Daniel olivat avioitumassa kohottelin vaan kulmiani kaikelle häitä ympäröivälle hulabaloolle. Haha, mutta kukas se olikaan ensimmäisenä nenä kiinni  ruudussa koko spektaakkelin ajan, ja vielä nauhoitti sen!


sun lemppari merkki? niinku guess, gucci yms..
Vaihtelee paljon. Tykkään mm paljon dknt:n koruista ja laukuista, mutta en omista yhtäkään donna karanin vaatetta.
 

Kommentit (10)

Essi

ymmärsin tuolta et oot siis jättäny luikion kesken. aijotko koskaan käydä sitä loppuun eism. aikuislukiossa? vai onko sulla ammatillinen toisenasteen koulutus? tai jotain koulutusta ylipäätäänsä?:)

Oc

Essi,Kyllä. Jätin homman kesken, koska meidän koulussa ei ollut muuta mahdollisuutta kuin käydä lukio neljässä vuodessa (joka silloi tuntui ikuisuudelta) ja kaikki ystäväni siirtyivät pikkuhiljaa toisiin kouluihin.Kävin myöhemmin toisen asteen ammattitukinnon, joten kyllä minulla koulutus on :)

yanna

Ihanaa lukee tälläsiä kyssäripostauksia :) Varmaan pikkasen menee aikaa käydä kaikki läpi. Ps. Kiitos kun laitoit ton Halonen läpän :D Joku varmaan kohta luulee että sä oot oikeesti joku Tarjan kauan kadoksissa ollut salalapsi menneisyyden salasuhteesta.

Anonymous

moimoimoi!täytyy kommentoida täällä ensimmäistä kertaa.minusta sinä vaikutat todella, todella sympaattiselta, herttaiselta ja rehelliseltä tytöltä :) on ilo lukea tätä blogia!

Anonymous

Oot ihan mun näköinen, siis silloin kun mä olin nuori. Terv. ÄitiPs. Saa tuoda tuliaisia

Anonymous

en tiiä tai muista ootko ikin maininnu tääl blogissa, mut mikä sun oikee nimi on? (:

Anonymous

Sulla on kieltämättä täydellinen kroppa, mut tuo painoindeksi (alle 17) tuntuu aika hurjalle :O

Oc

Yanna,Yritä perässä :D Ole hyvä, tiiän, et oot ehkä ainut kuitenki joka tajuu ihan loppuun asti nää läpät.Anonyymi,Kiitos itsellesi, että kommentoit ja kiitos että jaksat lukea tätä :)Äiti,Jossain vaiheessa saattoi olla jotain samaa, mutta nyt! haha, ilmetty mies! p.s mitä tuon ihmiselle tuliaisiksi joka on juuri tllut new yorkista?Anonyymi,Oon tainnut joskus mainita. Julia.Anonyymi,Voi älä laske mun painoindeksiä :D Mulla on maailma kevyimmät luut (huomaa mm.kädet) että ihan jo niiden takia painan normaalia ihmistä 10 kg vähemmän :D

matti myöhäinen

Hei,ja himskatti! olen myöhässä kysymys postauksestasi.. Jos ennätät vielä näihin vastata niin .. kiitollinen olisin :D Elikkä kysyisin hampaistasi. Olin lukenevani jossain kohti että sinulla olisi laminaatit tai kruunut? etuhampaissa? Onko totta? Olen itse miettinyt samaa ja haluaisinkin tietää hieman enemmän sinun kokemuksistasi. Otitko suomessa vaiko ulkomailla? Otitko ihan esteettisistä syistä vai jostain muusta? Oletko ollut tyytyväinen/onko ollut ongelmia? Kiitos etukäteen vastauksestasi, hampaasi näyttävät upealta! :)

Oc

Matti myöhänen :DVoin vastata ihan hyvin tässäkin. Etuhampaani ovat laminaattia, koska olivat vinot. Suomessa otin, Hammax nimisessä klinikalla yrjönkadulla. Todella kiva ja asiallinen paikka, voin hyvin suositella :)Itse olen ollut todella tyytyväinen, ei mitään ongelmia ilmennyt ja tuntuvat aivan omilta :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram