Suosikki kaupunki- ja rantakohde?

 

-Tähän mennessä kaupungeista Barcelona ja rannoista Bali. Tarkennettuna maaginen gili trawangan.

 

 
kuinka kauan oot kirjottanu tätä blogia?
-Havahduin juuri, että hieman yli vuoden. Tarkalleen, tai noin.397 päivää ja aikaansaantina 494 tekstiä. Älytöntä millä kaikella höpönlöpöllä olen maailmaa ehtinyt terrorisoida.
 
kasvoiko lukijamääräsi nopeasti vai tasaiseen tahtiin?
-Alussa yritin ujouttani jopa piilotella blogiani. Minusta ideaali tilanne olisi ollut kourallinen tuikituntemattomia ja vain läheisimmät ystäväni ruudun takana, mutta aika pian hyvänpäivän tutut ja kaikki loputkin tiesivät jo. Nyt olen ihan sinut asian kanssa ja itsehän olen leikkiin ryhtynyt. Puolessa vuodessa oli jo lukijamäärä noussut aika korkealle.
 
Vinkkejä kuinka saa lisää lukijoita? Oon ite kirjottanu nyt n. puoli vuotta blogia ja lukijamäärä on vieläkin se vähä päälle parikymmentä :s
-Edellisestä kommentista voi päätellä, etten tiedä yhtään mistä ne lukijat tulevat :D Voisin kuitenkin kuvitella että näkyvyyttä saa muiden bloggareiden kautta ja lukijat palaamaan blogin pariin pitämällä sen mielenkiintoisena ja panostamalla kuviin ja niiden laatuun.
 
Itse kamppailen tulevaisuuden suunnitelmien kanssa ja siksi olisin kiinnostunut kuulemaan, onko sinulla minkälaisia tulevaisuuden suunnitelmia. Haaveiletko toisenlaisista työtehtävistä vai oletko tyytyväinen nykyiseen työhösi? Haluaisitko vielä opiskella jotakin?
 -Täällä heiluttelee käsiään kuule toinenkin tulevaisuuden suunnitelmien kanssa kamppaileva. Onneksi olen päivä kerrallaan elävää tyyppiä, niin eihän sitä turhia vaivaudu stressaamaan, mutta tiedostan sen että jotain pitäisi keksiä vaikka ihan tyytyväinen olen nytkin.
 
ahkerana reissaajana, mitä unelmakohteita haluaisit vielä matkustella läpi?
-Unelmakohteita.. Mistä sitä edes aloittaisi? Havaiji, Mauritius, Brasilia, Filippiinit, Mexico, Australia, Uusi-Seelanti, Mombasa..
 
Lisäksi minua kiinnostaisi kovasti kuulla lisää Balilla viettämästäsi lapsuusvuosista (näin muistelin sinun kirjoittaneen). Voisitko kuvitella asuvasi ulkomailla myös joskus myöhemmin?
-Nyt kun näin miten hyvin ystäväni Saara pärjää Afrikassa, niin ehdottomasti. Aina palaisin luultavasti takaisin Suomeen, mutta miksi ei edes hetkeksi. 
Lapsena vietettiin aikaa Balilla, en oikein ole koskaan käsittänyt miksi. Hyviä muistoja ainakin löytyy kaikesta meressä pulikoimisesta, viidakossa leikkimisestä siihen että, luulin osaavani kommunikoida porsaiden kanssa ja pidin jättitorakoita lemmikeinäni.
 
Baarityön lemppari/inhokki puolia olisi kiva tietää.
-Mitään en vihaa, mutta sanomattakin on selvää, että jos kohtaat yhden työillan aikana muutama sata erilaisessa humalatilassa olevaa ihmishenkilöä ei se aina ole ruusuilla tanssimista. Pahimpina iltoina työ saattaa vaatia- nyt hieman liioitellen; tulkkaustaitoja, ongelmanratkaisukykyä, huumorintajua, nopeutta, sosiaalisia taitoja, kärsivällisyyttä, (mitä minä pahimissa tilanteissa saattaisin kutsua vihanhallinnaksi), hyvää muistia ja miljoonia muita pieniä avuja.
Kaiken tämän vastapainona loistaa sitten kivat työkaverit, rento ilmapiiri, minulle sopivat työajat ja tietysti ne lisät ja tipit ei ole haitaksi.

 

 

Sekä millaset asiakkaat ovat kivoja/ärsyttäviä :D

 

 

-esimerkkinä perus klassinen huono asiakas: Tiuskii odottaneensa, ei silti tiedä mitä tilaa, ei tiedä missä rahat on, tai onko edes niitä, ei osaa laskea, pitää lainata kaverilta, mitä juomia teillä on? paljon ne maksavat? voitko tehdä jonkun hyvän halvan, mutta sellaisen missä on paljon viinaa, paljon se maksaa? tässä on mun electron, ota siitä 12e ja loput näistä kolikoista, joo siinä oli kaikki eikun hetkonen, mä otan sittenkin vielä muutaman mustikkashotin, valkovenäläisen ja siiderin lisää ja sama rumba alkaa melkein alusta.
 
Millanen on "täydellinen asiakas"?
-edellisen vastakohta?
 
 Missä ite tykkäät käydä ulkona?
-Pahemmin ei ole valinnanvaraa kun vapaapäivät sijottuvat arkipäiville. Talvisin vielä olen tylsä ja istun rennommissa kuppioloissa. Kesällä ja ulkomailla sitten enemmän sitä yökerhoilua.
   
 Kuinka pitkä olet:)?
171cm. tämä on ehdottomasti kysytyin kysymys täällä blogin puolella ikinä.
 
 Onko sinulla pidennykset?
Saisi olla aika huonolaatuinen tekotukka, jos latvat olisi tätä laatua. Eli ihan oma pehko on.
   
Onko sinulla silikoonit?
-Ja toiseksi kysytyin kysymys! Ihan tätä varten olen tehnyt oman postauksen, niin kätevästi kaikki ohjataan aina tänne: 

http://www.ocjulia.com/2011/03/no-ne-tissit.html

 
Kuinka vanha olet:)?
-Nuori!  24v.
  
Mihin olet koukussa? Liikunta / tv-sarja / ruoka?
-Hyvään ruokaan ylipäätänsä, valkoviiniin, suklaaseen, matkusteluun ja ystävien seuraan.. Mieluiten nämä kaikki samalla kertaa.   
 
millainen on sun parisuhdehistoria?
-Lyhyt kuin kanan lento. Olen aina tykännyt olla itsekseni kunnes sitten tämä Lauri herra tuli ja pakotti. Tai oli oikeasti vain sen verran kiva. Eli jos ei ylä-asteen viikon leikkisuhteita lasketa, tai teini-iän tapailuja nii Lauri on ensimmäinen poikaystäväni.
 
mitä sun työhön kuuluu?
-Baarityöhön nyt ei sen kummempia. Misaan tiskin alkuillasta, juotan asiakkaita illan ja lopuksi tilitän.
Messukeskuksessa katsotaan minne mikäkin ständi tulee ja merkitään niille paikat.
 
ootko aina asunut helsingissä, missä kaikkialla ja minkälaisissa kämpissä?
-Perheemme muutti jonkun verran kun olin pieni. Ollaan asuttu mm. tonttulassa, kauniaisissa, westendissä, Kilossa, kaartinkaupungissa ja itsekseni kilossa, hakaniemessä ja nyt ruoholahdessa. Asunnot on vaihdellut omakotitaloista, kerrostaloihin. Westendissä meidän naapurilla oli uima-allas. Ne oli mustalaisia ja hävitti meidän kissan.
 
Mielipide huumeista/oletko kokeillut?
-Melko jyrkkä, en käytä enkä tykkää.
 
Minkä lukion/amiksen kävit?
-Steiner lukiota siihen asti kunnes luovutin ja suoritin toisen asteen tutkinnon muualla.
 
Millon muutit pois kotoa?
-17 vuotiaana, mutta henkisestihän olin kypsä, 37 vähintään. Leivoin piirakkaa ja kierrätin.
 
Paras ystävä?
-Onneksi on muutama paras.
 
Onko sulla sisaruksia?
-pikkusisko 19v ja isosisko 27v.
 
Harrastatteko yhden yön juttuja/ootteko ikinä harrastanut?
-Yhdenillanjutut ei ole kyllä yhtään mua varten. 
 
Käytkö usein baarissa?
-Aika harvoin. Lasillisella saatan käydä, mutta juhlimiset jääkin enimmäkseen sitten erikoisilloille.
 
Millainen musiikkimaku sulla on? Olisi mielenkiintoista jos pystyisit listaamaan vaikka jokusen suosikkiartistin ja/tai -bändin :)
- Laaja kuin leikkikenttä. Kaikkea mahtuu, mutta gänstäräppi on ärsyttävää, hevimetalli sattuu korviin ja jostain syystä country kyllästyttää. Ennen kuuntelin paljon vanhaa rokkia, eniten Hendrixiä ja rollareita, nyt taas olen hieman lämmennyt houselle ja jopa kaikenmaailman poppihiteille, mitä silloin en olisi voinut kuvitellakkaan kuuntelevani. Kai se maku elää kokoajan, mutta hyvin paljon kiinni onkin itse kappaleesta, ei niinkään genrestä, tai laulajasta.

Kommentit (18)

Anonymous

jos joskus baarimikon hommat alkaa kyllästyttää niin mikset hakisi vaikka kokkikouluun, kun ruuanlaitosta tykkäät :) viittaan siis tuohon kysymykseen, kun joku kysyi tulevaisuuden suunnitelmista :)

ChoCo

Häämatkavinkkejä Balille? Ollaan pohdittu paratiisia ukon kanssa, mutta hotelli olisi vielä hakusessa – löytyisköhän neidiltä ehdotuksia?Kiva blogi sulla, mukavan rentoa tekstiä ja kaunis ja hymyilevä blogaaja :).

Heinz

"Westendissä meidän naapurilla oli uima-allas. Ne oli mustalaisia ja hävitti meidän kissan." Tirskahdin jogurttimyslit ulos ja nyt on sotkusta.

Anonymous

lueskelin viikonloppuna kotona käydessäni vuosi vanhoja cosmoja aikani kuluksi ja törmäsin juttuun unelmien suomalaisjulkkismiehistä ja mistä ne voi bongata, jossa oli myös lauri (en muista miltä vuodelta lehti, mut vaalean sininen jossa eva longoria kannessa :d) ja jutussa luki, jotenkin että maria shown hunksin lauri taatsin kainalossa viihtyisi moni mirkku :d Mutta näköjään se löysi itse oman mirkkunsa, eikä mennyt valinta kauhean pieleen. Ihan offtopic mutta oli vaan pakko tulla kertomaan :pp

fireflies85

”Kerro (ilman materiasyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa ostaisit jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa.“

Julia

Kiitos :)Hmm, Balilla suosittelen tietysti välttämään kutaa. Sieltä tuskin häämatkan rentoutta löytää. Itse olimme viimeksi Gileillä (trawangan) kivassa hotellissa nimeltään Vila Ombak. Ubudissa yövyimme myös kauniissa hotellissa monkey forest roadilla, mutta nimeä en saa millään päähäni. Ubudissa löytyy muutenkin lukuisia todella upeita hotelleja mistä valita :) Valitettavasti tämän enempää en osaa auttaa. Toivottavsti teillä on upea häämatka.

Julia

Muistan tämän kyseisen numeron :D Olimme silloin jo yhdessä eikä kummallakaan ollut hajua että Lauri olisi Cosmossa ja kyllä me nauroimme!

Anonymous

Ei oo kyllä ihme, että lukijoita on kertynyt!Harvoin nauran ääneen, kun luen jotain hauskaa, mutta toi "leivoin piirakkaa ja kierrätin" läpäsi mun hillityn ulkokuoren ja poikaystävä tuli viereisestä huoneesta kysymään että mitä sä hörötät :DJatka samaan malliin, oot huippu!

Julia

Ei, olen ihan itseoppinut. Lähdin baarihommiin kavreiden kautta ja he sitten jeesailivat ja opastivat alkuun. Anniskelupassi kyllä löytyy, mutta muuten en ole alaa opiskellut koulun penkillä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram