Ajattelin eilen piipahtaa nopeasti kaupungilla kun iski tyhmä vappu vaatekriisi. Ihanteellinen tilanne olisi ollut löytää pitkään etsimäni pitsimekko ja pirteät kengät tylsien talvimonojen tilalle.

Ja katsokaa mitä löysin:

 

 

 

 

 

Hittovie, molemmat ja vielä nopeasti, sekä edullisesti. Tulin niin hurjan onnelliseksi, että hypähdin tasajalkaa ja tein dorkia yläfemmoja itseni kanssa. Jep, en tainnut olla jonon kärjessä kun eettisiä ja ekologisia periaatteita jaettiin. Sen verran pientä materia onnellisuutta oli havaittavissa.

Kengät bongasin Biancosta. Sieltä ei ole tullut ostettua mitään pitkiin aikoihin ja mekko JC:stä, sieltä vielä pidempään aikaan. En oikein ymmärrä mikä minut edes näihin liikkeisiin vei, mutta ihan hyvä että menin. Mekko oli eilen päällä ja se oli jokaisen neljänkymmenenyhdeksän euron arvoinen. Kengät laitan tänään, jos jaksan ja tarkenen.

Ihanaa vappua :)

Kommentit (16)

tsibu

Hei tekeekö Leina jollekkin toimistolle proomotiotöitä? Tai jos hän tekee jotakin mallijuttuja niin mistä näkis kuvia? Kyselen, koska olen kovin ihastunut hänen hiustensa väriin ja ajattelin, että kun toimistojen sivuilla on yleensä todella selviä kuvia hyvässä valaistuksessa niin voisin näyttää sitä kampaajalleni. Blogistasi en löytänyt sellaista kuvaa, missä hiukset näyttäisivät samalta kuin esimerkiksi Kunnon mestaa vetää musiikkivideolla.:DD

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En kyllä nyt valitettavasti ainakaan tähän hätään muista että olisi promokuvia jossain. Irokeesille on tehnyt promojuttuja joskus, mutta en tiedä löytyykö sielät kuvia :(

Nina

Täällä vaateongelma ratkesi harvinaisen helposti: ulkona oli niin kylmä, että ei ollut aihetta vaatteilla koreiluun. :D Vaatteesi vaikuttavat sinun tyylisiltä ja ovat varmasti erihienot päällä. Tosin oletkin sellaisissa mitoissa, että kaikki käy ja joihin me kateelliset ei ylletä koskaan ilman laitonta kirurgiaa. :)

Klara vappen ja niin pois päin!
xoxo Nina

Mary

Olepas ihania löytöjä tehnyt ja tuon tyylinen mekko on itsellänikin tällä hetkellä hakusessa :) Näin sinut muuten yksi päivä kaupungilla ja pakko todeta, että aivan super kaunis ilmestys olit luonnossakin :) Aurinkoisa kevään jatkoa sinulle!

Laura

Heii, kerrohan mitä pidit ton mekon alla? Oon monta kertaa ollu ostamassa tota samaa mekkoa, se on aivan ihana. mut en keksi mitä sen alla voisi pitää. lähinnä alaosaa mietin, en välttämättä ihan pelkkien pitsistringejen kanssa käyttäisi (;

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram