Vappu ja ainainen sääkirous. Vaikka viime vuonna saatiinkin nauttia auringosta, niin enpä yllättynyt että aurinkoisesti alkanut kevät päätti vetäytyä juuri vapuksi piiloon, ripotella Pohjois-Suomen vielä pieneen lumipeitteeseenkin ja jättää suurimman osan huomiset vappupiknikit vetämättä.
Se että tänäkään vuonna en saa perunasalaattia muovilautaselta huuhdeltua lämpimällä skumpalla serpentiinin kuristamaa kurkkuani pitkin alas ei tosin vielä saa minua itkun partaalle. Piknikit ystäväporukalla onnistuu toki muulloinkin, eikä niitä vappuisin olla edes harrastettu.

 

Mitä teillä on suunnitelmissa vapuksi? Itse en tiedä tuleeko tästä omalta osaltani säästä huolimatta railakas vai vähän rennompi, mutta ajattelin ainakin käydä tänään katsomassa meiningin Bankissa - koska jostain syystä kaikki ystäväni ovat myös siellä - ja huomenna sitten syödä vähän erilaisempaa vappubrunssia isolla porukalla Boulevard Socialissa.

 

Katsotaan miten käy, mutta sitä odotellessa katsotaan vaikka raitapaitaa ja farkkuhaalaria. Jostain syystä ne mielestäni piti ehdottomasti saada mukaan Pariisin kaduille kanssani. 
 

 

Ihanaa vappua kaikille - satoi tai paistoi :)Takki - Object Collectors Item (vila)
Paita - Zara
Farkkuhaalari - Cubus
Kengät - Tory Burch 
Aurinkolasit - RayBan 

Kommentit (4)

Vierailija

On se tosiaan kumma miten juuri vapuksi tietenkin ilmat taas kylmeni, vaikka nyt oli ollut jo jonkin aikaa niin kauniit kelit. Mutta toisaalta eipä sen kannata antaa vappufiilistä lannistaa. :) Itsellä menee vappu vähän rauhallisemmissa merkeissä, sillä huomenna pitää vappupäiväksi suunnata vielä töihin. Niinpä käydään ystäväporukalla tänään syömässä. :)

Anna

Minulla tiedossa tenttiin lukua ja vähän lisää tenttiin lukua, lauantaina koottavien ystävän polttareiden valmistelua, normaaleja kotiaskareita ja ulkoilua. En oikein ymmärrä koko vappua... Minulle se on vaan päivä muiden joukossa.

nanette

Ihana farkkuhaalari. Näyttää tosi hyvältä sun päällä ja sen takia ajattelinkin ensin että pakko saada tuollainen. Onneksi se hetki meni nopeasti ohi ja tajusin ettei mun lyhyelle varrelle ja eri malliselle vartalolle (kuin sinun) millään sopisi tuollainen :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram