Syön sanani. Anteeksi.
Eilen ei tullut kuvattua yhtään nakkia tai munkkia, tai edes ihmisiä (koska minua ja Yannaa ei tähän kategoriaan lasketa).

Aloitetaampa siitä, että eilinen piknikki näytti tältä:
 

Eli, ei miltään.
Kun me saavuttiin kaivariin siellä satoi rakeita. Nousin autosta ja varpaat oli tunnottomat viidessä minuutissa, joten takaisin autoon ja piknikki pystyyn meidän parvekkeelle.
Mukana oli muutama nälkäinen eläin ja aamulla väsäämäni poropnapit, herkkutikut ja pastasalaatit menivät niin nopeasti näiden ruoansulatukseen, että valokuvaamisen mahdollisuus oli silkkaa haaveilua.

Ja jos siitä valokuvaamisesta tosiaan puhutaan, niin tässä juuri muistikorttiani innoissani kauhuissani selaillessa, löysin todistusaineistoa melkeinpä ainoastaan minusta ja Yannasta.
Eli, ei mennyt tosiaankaan nappiin tämä "vappu filmille"-idea.

 

 

Pakenin koti-piknikiltäni saunomaan ryhtyvää testosteroni laumaa Yannalle- missä huomattavasti rennompi tunnelma.

 

 

 

 

 

 

 

Sieltä tosin jouduin ensin soittamaan Laurille, että ottaa kotiin unohtamani pankkikortin mukaan kun lähtee. Viiden minuutin päästä soitin, että olin unohtanut myös toppini, jos senkin viitsisi napata mukaan. Kolmas soitto kymmenen minuutin sisään kertoi vielä, että minulla oli väärät housut tullut mukaan ja jos vaan mitenkään Lauri jaksaisi, niin olisi tosi kiva, jos ottaisi myös housuni ja tulisi Yannan kautta ennen kaivolle lähtöä, niin voisin pukeutua kokonaan uusiksi unohtamiini vaatteisiin.
Tämä oli hieman outoa minulta- ihmiseltä joka on todella tarkka, eikä unohda mitään.
Alan epäillä varhaisdementiaa.

 

 

 

Yannalla on vielä jouluvalot!

Vihdoin valmiina ja myöhässä saavuimme isolla porukalla kaivolle, missä viihdyimme ehkä puoli tuntia.

 

 

 

 

 

Sinisekoitus.

 

 

 

 

Pukeutumisessa turvauduin yksikertaiseen  lempiasuuni- mustiin ginan housuihin, yksihihaiseen valkoiseen toppiin ja bohoon kenkiin Janna antoi mulle luvan pukea itsensä ja sai päällensä ginan farkut, h&m: topin ja kengät jotka ostin balilta.

Kunnes, joku keksi loistoidean lähteä tiikeriin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Missä loppuilta meni ilmeisesti Yannaa halaillessa.
 
Ilta oli kaikenkaikkiaan mukava ja pienien kömmellyksien jälkeen myös onnistunut. Viihdyimme ihan pilkkuun asti, jonka jälkeen Laurin kanssa mäkin kautta kotiin. Tosin hampurilainen maistui puulta ja vaihdoin sen kotona pastasalaattiin. Mikä minua vaivaa?
 
Toivottavasti teillä kaikilla oli onnistunut vappuviikonloppu!

Kommentit (8)

Anonymous

Hei osaatko sanoa, mistä ystäväsi Yannan farkut on ostettu? Aivan ihanat, pakko saaada itselle samanlaiet tai saman tyyliset! :)

yanna

Voin vaan kuvitella mikä oksennuspläjäys sun kamerassa oli... Ja kiitti vaatteista, ne on mulle vähän niinku neverbackloan!

Anonymous

Mielestäni taas sinulla on aivan IHANAT housut!! Saakohan niitä vielä ginasta ja millä hinnalla? :)

Oc

BaliChild,ja vähän hölmöjä.Anonyymi,Saa ainakin samankaltaisia jegginssien muodossa, ne eivät ole niin kivat, mutta aika lähellä! Hintaa taisi olla vähän alle 40€

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram