Meillä oli oikein mukavaa. Ihan kaksi päivää jaksettiin juhlia. Tosin tiistaina perinteiselle kaivarin vappupiknikille valmistautuessani neljän tunnin yöunien jälkeen jaksaminen oli kaukana. Olin itse asiassa niin vedossa, että sain pilattua melkein kaiken mitä evääksi yritin tehdä. Toast skageniin kaatui kokista ja punasipulit marinoin vahingossa vähän väärissä etikoissa, vuohenjuusto unohtui uuniin, mutta juustopinaatti piirakka onnistui! Oli kyllä sellainen sankari olo.

Muuten me sitten isolla ja hyvällä porukalla ehdittiin palloilla vaikka missä. Oli tupareita, piknikkejä, yökerhoa, viinibaaria, pubeja, jatkoja ja päätöntä haahuilua kaikkialla. Kameran sijasta kädessä koreili kokoajan skumppalasi, ellei toinenkin, joten kuvauspuoli jäi valitettavasti vähän hiljaiseksi.


 

Kommentit (21)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Se ei kieltämättä ole polviin asti :D Mekko on kokoa xxs ja kokos xs oli jo huomattavasti pidempi, mutta löydä ja pussimainen. Koska minulla ei ollut aikaa alkaa kaventamaan sitä, niin ajattelin että tällä mennään ja pistin pienet shortsit vielä tuonne alle, vaikka ihan hyvin mekon helmakin riitti :)

Alice

Aivan mahtava sää oli vappuna! Kelpasi kyllä olla ulkona. Olet löytänyt täydellisen pitsimekonkin:)

- Alice

wiiz

Siis IHANA tuo pitsimekko, näyttää todella hyvältä päälläsi!! <3 Ja koko muukin asu mätsää mekon kanssa ihan loistavasti! :) Ainiin, sano tuolle tummalle ystävällesi joka on viimeisessä kuvassa, että perustaa ihmeessä blogin! Hänellä on myös tosi kiva tyyli mitä olen blogisi kautta nähnyt ja innolla seurailisin! :D Yanna blogia luenkin jo... Hyi kun tunnen itseni stalkkeriksi :(

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahah :D et ole stalkkeri, moni muu sanoo samaa. Minä yritän patistaa Leinaa oman blogin pystyyn pistämisen kanssa. Tyyli nimittäin tosiaan on kohillaan ja varmasti riittäisi lukijoita :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos :) Olisin voinut napsia vähän enemmän kyllä kuvia. Tiistainkin asu uusine kenkineen jäi kokonaan kuvaamatta.

Sanna

Mäkin kattelin eka et tuo mekko on liian lyhyt! Mutta sit toisaalta kyllähän se menee oikein hyvin mustien sukkisten/legginsien kaa, mut ilman niitä en kyl lähtis pistää päälle :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Joo ei ihan pelkillä pikkareilla mennä :D Shortsien kanssa sitten kesällä. Mekko tosiaan oli ihan mekon pituinen, mutta otin xxs- koon, koska muuten se oli liian löysä ja ei riittänyt aika kaventamaankaan. Menee kivasti sitten myös toppina jos haluaa.

Elina

Vaikka ruuat meni vähän mönkään, niin kyllä muuten kuulostaa onnistuneelta vapulta. (: Ja kuten täällä muutkin on ihastellu, niin itsekin olen samaa mieltä, että tuo pitsipaita on aivan ihana! Mulla on vielä täydellisen pitsipaidan metsästys kesken.

iiris

ihana tuo pitsimekkopaituli mikä lie onkaan :D jotkut jaksoi sitten raahautua piknikille, itse heräilin vasta illalla...

Muuten olenko se vain minä joka on huomannut, että indiedaysille siirtymisen jälkeen blogin selailu on lagisempaa ja kuvat latautuvat hitaammin? Saattaa kyllä olla omassa koneessakin vikaa. Harmi, en malta odottaa lukea uusia postauksia!

viikuna

Kommentoin nyt ekan kerran blogiasi, jota olen lukenut yli vuoden. Olet aivan äärettömän kaunisa ja tuo nainen viimeisessä kuvassa! Oon luullu alussa että se oli joku ulkomaalainen ku näyttää ihan siltä, jotain eksoottista ulkonäköä :D

em

Huhheijjakkaa. Tossa kuvassa kun istut kahden kaveris kanssa on aika törkeen huono yritys muokata sun kättä ohuemmaks. maku meni.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahaah :D Miksi ihmeessä mä muokkaisin mun jo ennestään ruipeloa kättä pienemmäksi?? Mulla nyt valitettavasti on vaan ton muotoiset kädet ja ne kieltämättä välillä näyttää ihan epämuodostuneilta. Jos tarkoitat tuota kohtaa kyynerpään yläpuolella, niin ihan sellainen se on luonnostaan. Miksi en olisi muokannut tuota oikeasti isompaa kohtaa kädestä? :D mutta joo hauska kommentti.

Joem

Haha, muokkauksesta valittaja ei ilmeisesti tunne ihmisen anatomiaa tai on tottunut näkemään vain läskisiä käsivarsia. :)

Sulla on kyllä aikamoinen to die for-kroppa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram