Koska valkoinen takki Pariisin postauksissa sai osakseen jonkin verran huomiota, ajattelin antaa sille kokonaan ihan oman postuksensa.


Takki on Vilan ja löysin sen muutama viikko sitten Object Collectors Item liikkeen avajaisista Aleksanterinkadulta.
Valkoinen suoralinjainen takki on ollut jonkin aikaa jo mielessä, mutta jostain syystä tähän en osannut kiinnittää mitään huomiota. Kävelin rekin ohi missä takkeja roikkui jonossa varmaan viisi kertaa ”ei tuollaista” mietin. Ei yhtään mun näköinen.

Avajaisissa tunnin pyörimisen jälkeen kuitenkin lopulta nappasin sen mukaani. Halusin nähdä erään asukokonaisuuden myös takin kanssa päällä. Tämä oli siis vain rekvisiittana.
Eipä kauaa. Kaikki muu loisti rekvisiittana nimittäin sen rinnalla. Jotenkin niin hyvin istuva ja raikas kevättakki. Olin todella tyytyväinen, että lopulta sitä kokeilin. Joskus joku vaate vaan herää eloon vasta sitä kokeillessa.Okei aikamoista ylistystä. Se on lopulta vain valkoinen takki. Minulle tosin mieluisin tällä hetkellä. Olen käyttänyt sitä jo niin paljon, että ennen seuraavaa kertaa pitää se jo pestä.
 

 

 


Takki - Object Collectors Item / Vila 
Paita - Gina Tricot
Housut - Lindex
Kengät - HM
Hattu - BikBok
Laukku - Céline P.s Muistakaa Objectin asukokonaisuus -kisa. Siitä lisää täällä.

Kommentit (4)

Chenille

Itselle käy niin usein että nappaan mukaani jonkun vaatekappaleen mitä en todellakaan aio ostaa mutta tarvitsen sitä jotta nään toimiiko joku toinen vaate jonka aion ostaa sen kanssa. Sitten hupsista, sovituskopissa ihastun päätä pahkaa juuri siihen vaatteeseen jota en aikonut ollenkaan ostaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram