Muistatteko Prahasta ostamani valkoisen pitsimaksimekon? Ette varmaan, koska se on näkynyt täällä vain kerran.
Onhan tuommoiselle nyt hieman vaikea löytää käyttöä, sitten sandaalikelien siirtyessä unholaan.
Päätin kuitenkin yrittää; tungin kiilakorot jalkaan, paksun kaulahuivin kaulaan ja nahkatakin hartioille. Kuoriutuihan sieltä jokseenkin ihan kelpo syysmaksimekko. Lauri tosin vähän naurahti kokonaisuudelle ja oli kieltämättä minullakin totuttelemista kiiloihin ja nilkoissa liehuvaan hameenhelmaan.
Kangasta varpaista päähän ja sipsuttelin siinä kuin pingviini.
 

 

 

 

 

 

 

 

No, onneksi ne kengät ei sieltä edes näkyneet ja onneksi oli kuiva keli. Hohtavan valkea helma ja kuralätäköt ei sinäänsä hyvä yhdistelmä.

 

Kommentit (8)

YANNA

Hahhah kun luin ton otsikon niin ajattelin heti valkoisten pöytäliinojen helmaa kun ne roikkuu pöydissä! :D onneks huomenna tai siis tänään on vapaapäivä niin ehkä miettii muuta kun duunijuttuja, säkin just nimenomaan teetkin jonkun helkkarin postauksen pöytäliinojen helmasta.... Taitaa olla meikäläisen kuuppa jumissa :D

Anonymous

Kaunis mekko, mutta on siinä aika valkea helma ja aika alhaalla syyskeleihin:D

Anna

Upeelta näyttää! :) Sopii hyvin kuiviin syyskeleihin ja noi takin alta pilkottavat valkoset hanskat saa luuleen et toi olis pitkähihanen villamekko, toimii! :-)Ja käys kurkkaan mun arvonta jos nellyn lahjakortti kiinnostaa;--)

Khaija

Oi oot taas upea! Sopii niin hyvin toi maksi sun kropalle! Kesällä kävin itsekin tesmailemassa ja näytin siltä, kuin olisin lähtenyt yökkäreissä liikenteeseen. Ei oo reilua tää elämä!

Julia

Yanna,"taas se Julia kirjoittaa pöytäliinoista" niinkö? :DAnonyymi,Jep, käyttöönotto kelit vähissä.Anna,Kiitos :)Khaija,Äh, tuskin näytit :) se vaatii vain vähän totuttelua.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram