Kommentit (23)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

converse all star light ox on mallin nimi ja muistaakseni ostin nuo Lontoosta, mutta olen nähnyt niitä ihan perus Stadiumissa, Intersportissa ja monissa nettikapoissa (Spartoo, Brandos, Asos ym).

Lizzz

Hihhiih, en yhtään kummastele, että Succesin korvapuustit vievät mukanaan!;) Itse asustelin ennen samassa talossa kyseisen kahvilan kanssa ja jestas, että noita päänkokoa lähenteleviä herkkuja tuli mussuttettua!!:D Ehkä on ihan hyvä etten asu enää samassa talossa.....;) Yksiä Helsingin parhaimpia puusteja kyllä ovatkin!<3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

oh, sinulla on ollut kyllä paha paikka asua. Siis minähän olisin aamusta iltaan siellä korvapuusti poskessa :D Ei niitä turhaan tosiaan stadin parhaimmiksi puusteiksi kutsuta.

Pauliina

Mikä olisi parempi aihe kuin hyvä ruoka?! Ihanaa. :-) Oikein hyvää viikonloppua!

M

Musta tuntuu, että sä voisit kirjottaa ihan mistä tahansa ja postauksesta tulis mielenkiintoinen :) Sulla on niin ihana kirjoitustyyli.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Välillä oikeasti en saa riviäkään kirjitettua, mutta olen huomannut että ei saakaan miettiä liikaa, pitää vain höpötellä :)

ansku

Oot ihan mielettömän upea ja rakastan tuota laukkua! Sun juttuja on aina niin kiva lukea, vaikutat niin aidosti mukavalta ihmiseltä.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos paljon, kiva kuulla :)
Laukku on kyllä ihana. Onneks ostin sen silloin hätiköidysti vaikka mietinkin jo hetken että olenko seonnut.

nopsu

Tää ei liity nyt MITENKÄÄ tähä postauksee, mut oli pakko tulla kyselee että mistä oot ostannu sen juicy couturen hajuveden, kun noita vanhempia postauksia selailin?(: mutta kiva asu sulla ollut taas päällä niinkuin aina!

juicy

noita juicy couturen hajuvesiä myydään ainakin esim stokkalla ja kai lentokentiltäkin saa noita:) suosittelen !

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ostin omani tosiaan lentokentältä. Suomen puolelta tax freestä ja olen nähnyt samaista hajuvettä ihan kaikkialla missä nyt hajuvesiä yleensä myydäänkään - stokka, sokos, kicks jne :)

iita

Teetkö sinä Julia mallintöitä? Olet niin kaunis että mielellään sinua katselisi esim mainoksissa:)

Yanitta

En ole kauaa lukenut blogiasi, mutta nousit kyllä heti ihan suosikeihin! Olet harvinainen esimerkki siitä miten ihminen on samaan aikaan aivan mielettömän kaunis, mukavan oloinen ja hyvä kirjoittamaan :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011