Kävimme eilen uudessa ravintola Gaijinissa ystävämme läksiäisten kunniaksi. Ruoka oli niin hyvää, että ansaitsee osakseen myöhemmin ihan oman postauksen.

Tässä kuitenkin eilisen päivän asua. Hyvin simppeliä ja ei sen pidemmälle harkittua (syytän vapun jälkeistä väsymystä). Hiuksetkin kuin harakanpesä.

 

Bleiseri/toppi: h&m. Housut: GInatricot. Kengät: Lissabonista. Laukku: Mango

 

 

 

Tämä viikko on muuten hyvä viikko! Torstaina ystäväni Saara palaa vihoin Etelä-Afrikka-Bali reissultaan, missä on viihtynyt nyt lähemmäs 3kk ja hänen paluutaan ollaan tässä odoteltu jo.. no, siitä asti kun hän itseasiassa lähti.
Toinen viikon kohokohta ei, en voi olla näin säälittävä, sanotaan että keskiviikon kiva tuokio on jääkiekon mm-kisat ja Suomi-Tshekki ottelu! Olen ehkä ainut joka seuraa lätkän mm-kisoja. Lauria ei ainakaan voisi vähempää kiinnostaa ja Saara onkin melkein ainut ystäväni joka jaksaa pystyttää kanssani kisakatsomoja, juoda muutaman kaljan ja huudella jällä liukuvalle mustalle pisteelle kurkkusuorana. Loistava ajoitus tulla maailmanvalloitus matkalta takaisin Saara!

Onko kenenkään muun kotitaloudessa asiat niin väärinpäin, että ottelun alkaessa mies linnottautuu makuuhuoneeseen lukemaan kirjaa kun nainen avaa oluen ja valtaa sohvan?

 

 

Kommentit (10)

Anonymous

Uusi lukija täällä hei! :D jos kiinnostaa mitä kautta tänne löysin, niin indiedays:in lookbook maininnan kautta :) Meillä on kotona juurikin näin, miestä ei paljoa kiinnosta mm-kisat, mutta minä olen se, joka bisse kourassa mölyää kuin apina, muuten olen kyllä kovin naisellinen :D Hauskaa loppuviikkoa! :)Riiiiina

Anonymous

Hahaha, "kiva tuokio" :D ihana. mää tykkään kyllä kans seurata noita Suomen pelejä ihan jokaikistä! Kohtalotovereita siis.. ja mikä harakanpesä, aina niin nättinä oot!Oona

Anonymous

on!! juuri näin meillä asiat. On hankalaa saada tyttöseuraa, joka on yhtä intohimoisesti seuraamassa lätkää kun itse. Mieskin on suuri pettymys! :D

Anonymous

meilläpäin on vähän sama homma mutta jalkapallon kanssa, monet miehet valittaa isojen kisojen aikaan kun niiden naiset ei kestä kun miehet istuu ruudun ääressä seuraamassa jalkapalloa. mä oon yrittäny selittää mun poikaystävälle kuinka täydellinen tyttöystävä oon kun oon kiinnostunu futiksesta ja seuraan niitä pelejä aivan innoissani, mutta sekin menee sit hukkaan kun tää mies ei ite kato jalkapalloa... tuhlausta:D

yanna

Kyllä mä sunkaa mielellään lähen henkkaan kattoo lätkää, siitähän seuraa vaan saakelin hauska ilta :D

Edea

Mulla ei sitä miestä ole lukittautumassa minnekään, mutta aion ite lukittautua kotiini ja kattoa kisoja silmä tarkkana. Voin yksin huudella ja kannustaa ja manata just niin paljon kun haluan :D Kaljasta en tykkää, mutta pullo viiniä on jo kylmässä...

Oc

Riiiiina,Hei :) Kiva, kun löysit ja haha ihanaa, ettei olla ainoita :DOona,Kiitos :) Jes! näitä kohtalotoverita onki yllättävän monia. Ihanaa!Anonyymi,Haha, niinpä!! On se jännä juttu :DAnonyymi,No tuo on kyllä jo aika harvinaista kun jalkapallostakin on kyse! Luulisi miesten edes esittävän seuraavansa sitä, ihan vaan egonsa takia:DYanna, Et suinkaan viittaa kaksi vuotta sitten tapahtuneeseen lätlä-iltaan? :D Edea,No viini tai kalja, kunhan telkkari on auki :D hyvä tytöt!

Anonymous

Hei muuten pieni ot, mutta sattuiko tuo jalkapohjan tatuoiminen, oliko siis kuinka kivulias kohta? Lätkään tämäkin kysymys liittyy, miettiny lätkäaiheista tekstitaskaa siihen kohtaan ;) kipukynnys matala!

Oc

Anonyymi,Minua ei sattunut, tatuointi on tehty siihen vielä toistamiseen päälle kulumisen vuoksi, joten voin kahden kerran kokemuksella sanoa, että ei tuntunut. Muista kuitenkin, että kipu on niin yksilöllistä. Tatuoija kertoi aikaisemmin tatuoineensa pienen palapelin palan eräälle asiakkaalleen samaan kohtaan ja hän oli taas huutanut ja itkenyt! En sitten osaa sanoa, mutta jos otat siihen jotain siroa ja pientä niin ei ehkä mikään kivuliain kokemus? Ainakaan toivottavasti :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram