Käykö teille koskaan niin, että luette jonkun nimen/merkin/brändin/ aina vain ja uudestaan väärin. Edes tajuamatta sitä? Tavallaan kuin ihan sokeana totuudelle.

Minä ja dysleksiani ollaan hyviä tässä:


Miten minä näen vs. Miten muut näkevät:

HAGFLÖS - HAGLÖFS
HAUWEI - HUAWEI 
TRUMPH - TRIUMPH
TURKLES - TURTLES
FLIPPA K - FILIPPA K

Ja nämä ovat vielä niitä kesyjä pieniä erehdyksiä. Parhaimpia ovat tietysti pidemmät nimet, tai kunnon lauseet, mutta muistan miten esimerkiksi Flippa K esittäyti minulle oikeana Filippa K:na vasta vuosi sitten.


Olihan se kiva, kun jo pidemmän aikaa oli ihaillut kyseisen ruotsalaismerkin minimalistista linjaa ja päättänyt vakaasti kuinka paljon tarvitsenkaan kaappiini kaikkea sitä istuvuutta, selkeyttä, ja pitkäkestoista suhdetta. Haha, eikä osaa edes nimeä lausua oikein!

 

 

Trenssi - FILIPPA K
T-paita - Tommy Hilfiger
Housut - BikBok
Huivi - Becksöndergaard (tätä en edes yritä kirjoittaa :D - Copypaste)
Kengät - Zara
Laukku - Chanel

 

Kuvat: Kira Kosonen / Blond Rivets

Kommentit (33)

Kia Karin

Haha mulla on kanssa noita samoja! Tämän postauksen myötä mulle valkeni myös toi Filippa, oon kanssa aina lukenut että Flippa. Samoin pitkään ihmettelin yhdellä Spotify soittolistalla Superjuoppoa. Se olikin Spessujopo :-D Kerran blogissa ilmoitin heittäneeni taliturkin. Samoin ig hashtagit pitää aina lukea useeseen kertaan läpi!

Ellit.fi/kiakarin

Maria

Hahaa minulla on varmaan sama oireyhtymä kuin sinulla kun luin pariin kertaan nuo merkit ennenkuin edes huomasin että ne on kirjoitettu erilailla.. :D

Tuuli karhunen

Siis mä oon aina luullu että se on flippa k :DD kiitos tästä valaistamisesta!

Henni

Onko nuo sinun housut ne bikbokin never denim tms mikä on vähän niinku dr denimit? Onko ne käytössä kestävät? Olen kyllästyny ku dr denimit hajoaa puolen vuoden välein ja miettinyt noita tilalle.

K

Hei mun yhellä hyvällä kaverilla on lievä lukihäiriö tms ja häneltä pääsee tosi paljon tollasia samanlaisia :D esim palkkari - plakkari, skyr - skry, Sinebrychoff - Sinerbychoff.... Näitä riittää! Hauska lukea sun kömmähdyksiä :)

Laura

Täh siis onko se oikeesti filippa :--DD ahahaha oon aina lukenu että se on filippa mutta päässäni muuttanu sen flippaksi :"D

Henna-Riikka

Samma här mulla, oon luullu kans että se on FLIPPA K, täytyy oikee googlettaa vielä :D:D

Pau

Herranjumala! Täällä myös yks lisää joka lukenut aina Flippa K. Siis onko se muka aina ollut Filippa? :D En jotenki pysty edes uskomaan.

heimima

Hahaha, sama täällä. Tais lipsahtaa toi otsikon "Väärinluettu Filippa" vahingossa väärinpäinpuetuksi Filipaksi, muutaman kerran jouduin lukee otsikon uudestaan :DD. Mietin jo, että ootko pukenu takin väärinpäin :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram