Tämä tyttö ja hieman haalistunut pehko havahtui siihen ettei ole käynyt värjäyttämässä tukkaansa sitten joulukuun. Kutrit on paistatelleet sillä välin kuitenkin Etelä-Afrikan auringossa yhteensä melkein kuusi viikkoa, Meksikossa kaksi ja lopuksi vielä tuo viikon Espanjan lomakin siihen mukaan. Aika hyvin on väri pysynyt, mutta pieni ehostaminen ei tosiaan ollut pahitteeksi.

 

Suuntasin siis viime viikolla kampaajalle ja vielä ihan uuden kampaajan käsiin.
Mutta ei suinkaan uudessa kampaamossa. Ei, luotan edelleenkin Bown osaavaan tiimiin Yrjönkadulla. Luottokampaajani Milla vain jättäytyi kampaamoalalta pois ja minut siirrettiin Nooran tuoliin.

 

Toki luotin Nooraankin, olin nähnyt mm. miten hän käsittelee Xenian hiuksia, mutta hieman silti jännitti. Jännitän aina uuden kampaajan käsissä, koska melkein aina (muualla kun Bowssa) olen lähtenyt hieman lannistunein mielin parturin penkiltä pois. En tiedä imeekö hiukseni värin jotenkin viemärin tavoin vai eikö omat silmäni osaa tottua edes pieneen muutokseen. Yleensä lopputulos on aina liian tumma, tai väärän värinen muuten vain. Lisäksi olen maailman kriittisin mitä tukkaani tulee. Tätä pientä pakkomielteistä päätä ei varmasti ole helppo hoitaa.

 

No, nyt ei onneksi rehellisesti tarvinnut olla lähellekään lannistunut, päinvastoin kasvoilleni taisi levitä mitä aidoin ja tyytyväisin hymy.
Milla oli ihana ja mahtava, mutta onneksi Noorakin on ja osaa työnsä todella, todella hyvin.

 

            Lopputulosta

 

Pyysin Nooraa reippaasti vaalentamaan latvoja, mutta säilyttämään kylmän ruskean pohjan ja melko näkyvän liukuvärjäyksen.
Lopputulos oli parempi mitä olisin osannut kuvitella. Juuri oikean sävyinen ja tarpeeksi vaalea.
Katsotaan pärjätäänkö tälläkin seuraavat viisi kuukautta.
[caption id="attachment_10029" align="aligncenter" width="800"]

ennen & jälkeen[/caption]

p.s moni teistä kyselee onko minulla pidennykset ja omalla tukalla tosiaan mennään.

Kommentit (30)

Emma

noista hiuksistas tuli tosi ihanat ja oot muutenkin ihan täydellinen! :) rakastan sun silmiä <3

Vierailija

Tuli tosi kiva! Itselläni aika saman väriset hiukset, ja aina sama ongelma! Eli saan pelätä, ettei mene liian tummaksi (mustaksi), kampaajalla hoen rasittavuuteen asti, että 'Mun hiukset sit imee tosi hyvin väriä'

Ihanilta näyttää sun hiukset noissa after kuvissa!

Maksoiko paljon?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Jep, sama homma ja ennen se tosiaan muilla kampaajilla meni melkein aina mustaksi. Musta pohja ja blondit raidat. Ai että kun olin "tyytyväinen" :D

L

Kivan kesäiset hiukset tuli! Olispa munkin hiukset jo yhtä pitkät:)

Mun hiukset on n.asteen tummemmat,kuin sulla,mutta testasin muutama päivä sitten goldwellin vaahtosävyä 7G hazel.(blogissa kuvia lopputuloksesta). Siinä ei ole ammoniakkia ja aika helppo kampailla hiuksiin.
Vois toimia myös sun hiuksissa värjäysten välissä:)

http//:paastavarpaisiin.blogspot.fi

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Goldwellin vahtosävyä olen itsekin käyttänyt joskus. Tuo Hazel näyttää todella hyvältä sinulla! Varmasti hyvä vaihtoehto sitten kun aurinko on paahtanut raitoja liian vaaleiksi :) Kiitos vinkistä!

maria

Upeat, upeat, upeat!<3 varsinkin tuossa alimmaisessa kuvassa, jossa hymyilet! Leikkasitko yhtään latvoja? x

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

kiitos <3
En leikannut vaikka tosiaan olisi pitänyt! :D Ne ovat karmeassa kunnossa! Pakotan itseni leikkaamaan ne kesän jälkeen viimeistään :)

Veera E.

Liukuvärjätyt hiukset ovat niin helppohoitoiset (värjäyksen suhteen). Helposti menee puoli vuottakin samoilla hiuksilla. Minulla on tällä hetkellä lähes sama sävy hiuksissani. Käyn kampaajalla aina Skanssissa, Turussa asti, koska luottokampaajani Suvi H. muutti sinne parempien markkinoiden perässä. :D

t. Veera

Linda

Tulipa kivat ja heti erinäköset kun latvat on vaalennettu! Ja sulla on aivan ihanan pitkät ja paksut omat hiukset :)

Vilhelmiina

Kiva tukka! Ja hassua, kun mainitsit tuon xenian, luen hänenkin blogiaan päivittäin! Tuntuu, että blogimaailmassa kaikki ns. Suositut bloggaajat tietävät aina toisensa :---)

Aurora

Tosi kaunis hiustenväri! :) Seurailen blogiasi ahkerasti, sillä tykkään tyylistäsi todella paljon, lisäksi olet todella taitava kirjoittaja ja mielestäni kirjoitustyylisi on rento, mutta napakka tietyllä tapaa ja ennenkaikkea hauska (huomaan monesti nauravani ääneen, lukiessani postauksiasi :D).

Jatka samaan malliin upea Julia! :)

:D

Saisko tuon viidennen kuvan ottaa malliksi kampaajalle? Rakastuin täysin tuohon väriin, joten saisko malliksi ottaa? Muuten erilainen, paitsi samantyylinen hiusväri? :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram