Noniin täällä ollaan. Uusivuosi juhlittu, aurinko paistaa ja pojat grillaa aamiaiseksi meille pihvejä.

Lento meni väsyttävästi. En saanut nukutuksi. Takana pikkupoika potki, kiljui ja rämpläsi valoja. Koko 11 tunnin ajan, enkä nyt yhtään edes liioittele. Matkalaukut jäi Lontooseen. Tietysti juuri se ainut kerta kun matkustan ilman vaihtovaatteita käsimatkatavaroissa.

Kävin Zarasta ostamassa nopeasti jonkun valkoisen mekonriekaleen ja sandaalit. Sandaalit oli ihanat. Nahkaa ja vielä -50%. Sitten alkoi juhlat.

Tai festarit.
Festarit oltiin pystytetty upean viinitilan lähettyville ja olin täysin lumoutunut paikan kauneudesta. Mielestäni se oli puutarhan, viinitilojen, viidakon, puiston ja ihmemaan sekoitus. Alkuillasta istuskelimme isoilla tyynyillä nurmikolla ja loppuillasta tanssimme ison valkoisen katoksen alla. Eipä siihen muuta tarvittu, ei edes ilotulituksia. Ne on täällä kielletty, mutta minulla oli silti paras uusivuosi.

Toivottavasti teilläkin meni vuodenvaihde mukavasti. Pihvit on nyt valmiit.

Kommentit (12)

Maria

Ihania kuvia ja mukavaa reissua!! Täällä odotellaan matkakertomuksia ja kuvia tien päältä mitä olis kiva saada tosi runsaasti.Hyvää uutta vuotta sateisesta Suomesta!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Yritän :) Luultavasti alkaa tulla juttua enemmän kun vähän asetutaan aloillemme. Nyt on ollut aika hektistä nämä ensimmäiset päivät :)

Hanna

Näytät u p e a l t a! Ja tuo mekonriekale näyttää todella hyvältä päälläsi, voi kumpa omaisin itsekin tuollaiset kilometrien pituiset sääret..

Vähänkö eri tunnelmat siellä uutenavuotena kuin täällä, kateellinen.
Missä päin siis olette?

pauliina

mikä mahtaa olla ensimmäisessä kuvassa näkyvä neule vasemman puoleisen tytön päällä? (ja sulla yhdessä myöhemmässä kuvassa sama? neule)

hyvältä näyttää uuden vuoden vietto afrikkalaisittain!

Miau

Ihanaa päästä lukemaan sun kuulumisia Etelä-Afrikassa ja katsomaan kuvia! Me ollaan nyt Thaimaassa 8 viikon ajan ja sikski muiden matkakuulumisia on ihana lukea. Afrikka on kiehtova paikka, joten innolla odotan seuraavaa postausta. :) Mahtavinta reissua teille!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram