Nimittäin salaatinlehtikääröjen kanssa.
Viimeksi vastaavanlaista tehdessäni annos kompuroi hieman heikon salaatinlehden kanssa. Kiitos eräälle lukijalle joka sitten vinkkasi paremmasta rehusta tähän hommaan, eli cosmopilitan salaattista.
Päätin kokeilla uudestaan.

Koska salaatinlehti oli kestävämpi sai se myös kantaakseen enemmän täytettä. Periaatteessa täyte oli melkein saman tyyppistä mitä laittaisin tacoihin/tortilloihinkin; jauhelihakastiketta, kurkkua, tomaattia, oliiveja, punasipulia, ranskankermaa, quacamolea ja fetaa. Oli muuten todella hyvää! Terveellisempi vaihtoehto tortilloille ja täytteeksihän voi laittaa melkein mitä vain. Nyt tekisi mieli niin jotain katkarapumössöä.

”jälkiruuaksi” yritin jäljitellä viime viikonloppuna tyttöjen illassa syömiäni cocktailpaloja. Nämä eivät nyt ehkä ihan (lähellekään) olleet saman makuisia, mutta hyvin ne minulle maistuivat silti.

 Yksinkertaisuudessaan; Pannulla paahdetut ja jäähdytetyt paahtoleipäkuutiot, maustamatonta tuorejuustoa, viikunaa ja balsamiviinietikka- siirappia. 

Kommentit (16)

Anna

Tosi hyvännäköisiä kääröjä! :)

Teetkö muuten guacamolen itse? Jos niin, mitä laitat siihen? Itse olen kokeillut paria eri versiota ja aina se on koostumukseltaan jotenkin erikoista..?! :D

Ondessa

Muakin kiinnostaa onko tossa guacamolea vai "guacamolea" hahah :D

Näyttää tosi superhyviltä! Oon kans pari kertaa tehny noihin "salaattiveneisiin" tortilloja, vai miksikä niitä ton pupun ruoan kanssa sitten kutsutaankaankaan? :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Tein itse guacamolen :) Siihen tuli muistaakseni yksi avokado, muutama ruokalusikallinen ranskankermaa, silpottua punaista chiliä, puserrettua valkosipulia, ihan pikkaisen sitruunanmehua, hieman suolaa ja korianteria. Punasipulia en laittanut, koska lisäsin sitä annokseen irtonaisena :)

Epra

Hahaha, tä on hirveet ku rupes kauheesti tekemää mieli noit ruokii, varsinkin tota viikunaa ja vuohenjuustoa! prkl, ja meikäläiselt leikattiin tänään nielurisat, nii täs ei hetkee herkutella! :D

Titina

Olen käynyt kaikki reseptisi läpi ja tullut yhtä jos toista kokeiltua. Yrittänyt sellaisia raaka-aineita käyttää, mitä ei koskaan ennen ole tullut käytettyä. Kaikki on mennyt lapsillakin alas, kunhan ei etukäteen tule kerrottua että tätä ette ole ennen syöneetkään. Joten please reseptejä otan mielellään vastaan :)

Fiipi

Ootkos koskaan miettiny että hakisit Halv åtta hos mig-ohjelmaan (Mikä se on suomeksi! Kun se ei oo se Neljän tähden illallinen vaan se tavisversio, sillä on joku typerä suomalainen nimi). Sehän ois sulle varma voitto tuollaisilla herkuilla ja tonniviidelläsadalla sais parit Jeffreyn popot ;)

Saara

Olen itse miettinyt samaa, että Julia sun pitäs osallistua siihen Arvostele mun illallinen skabaan! pärjäisit varmasti huipulla ruualla ja hurmaavalla persoonalla! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

EEEN :D Apua olisin varmaan ihan paniikissa ja polttaisin kaikki ruuat pohjaan. Kiitos kuitenkin että olette sitä mieltä että voisin pärjätä :)

Pinja

"yksinkertaisuudessaan", ihana! mulle yksinkertainen tarkoittaa jotain ihan muuta, esim nakkia:D
kiitos nälästä julia!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

liikaa kokkiohjelmia ja liialla tarkoitan sellaista fanaattista kokkiohjelmien tuijottelua. Siitä ruuan asettelusta tulee ihan pakkomielle :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram