Mielestäni uusi sohvat ansaitsee osakseen vielä toisen postauksen. Nimittäin kuvan vierekkäin vanhojen sohvien kanssa. Näette selkeämmin miten synkissä maisemissa sitä ollaan ennen istuskeltu. Koko olohuone on ollut yhtä mustaa aukkoa jos minulta kysytään. Ja miksi en tehnyt sille aikaisemmin mitään? Meidänhän piti asua tässä asunnossa vain väliaikaisesti ja mistä sitä tietää mitkä huonekalut sinne uuteen kotiin mahtuu. Niin no ei se varmaan mikään puumaja kuitenkaan ole, että eiköhän yksi tavallinen sohva nyt muihinkin asuntoihin mene. 
(Ei varmaan jäänyt epäselväksi, että vanhat sohvat ovat Laurin ja inhosin niitä alusta asti).

 

 

Onneksi näiden synkkien vuosien jälkeen havahduin ja päätin, että ei enää näin. Haluan viihtyä kodissani, vaikka se olisikin ”väliaikainen” varsinkin jos väliaikaisella tarkoitetaan nyt tässä tilanteessa vuosia.

 

Seuraavaksi vuorossa sitten keittiö :)

Kommentit (15)

Vierailija

Ohoh, muuttipa uusi sohva huoneen ilmettä ihan totaalisesti! Hyvältä näyttää!

Katja

hyvältä näytää! :) Ja haluaisin kysyä Mistä sun bikinit on toisessa postauksessa? :) ihanan väriset. Ja mistä oot ostanut tunika valkoisen?

A

näyttää kyllä paljon paremmalta vaaleammalla värillä!

ps. en tiedä oonko ainoa mutta mua häiritsee suunnattomasti jos b&a kuvissa ne kuvat on väärinpäin, eli before on oikealla ja after vasemmalla :D

Nata

Näyttää niin hyvältä, freshiltä! :) Kiva huomata miten noinkin "pienellä" kun vaan sohvan vaihtamisella saa aikaan ihan eri ilmeen :)

chic

must noi nahkasohvat oli kivemmat :D jotenkin persoonallisemmat, ainakin mitä kuvasta näyttää, niistä tulee vähän semmonen "underground" tai retro boho viba niistä mistä tykkään enemmän kun ton vaaleen, (tosin paljon muhkeemmalta ja mukavammalta näyttävän) antamasta "home sweet home" persoonattomammasta vibasta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram