Meillä oli ystäviemme kanssa lauantaina pieni pulma siitä mitä laittaa päälle stadionkeikalle, jos siellä jäätykin ihan täysin? Pian selvisi, että tekoturkistakit ja kaikenmaailman karvaneuleet olivat joka ikisen meidän mielessä. Siis ainakin n. Seitsemän tytön ja miltei täysin samanlaisilla kuoseilla vielä. Nauroin ajatukselle, että heilumme siellä rivissä sitten kuin karhuperhe konsanaan.
Lopulta suurin osa kuitenkin luopui karvatakkiaikeistaan ja ne jotka paikanpäälle sellaisen kanssa päätyivät, joutuivat hylkään ne isoon kasaan viereiselle penkille. Ei meillä ollut kylmä, ei ollenkaan!


Jotenkin lohduttaa ajatus kuitenkin siitä, että sitten kun se kylmä sieltä joskus hiipii, niin minulla on uusi muhkea karvatakkini. Vielä muutama vuosi sitten en olisi tälle varmasti edes yhtään lämmennyt, mutta nyt se pakotti minut ostamaan itsensä tänne talvikaverikseni kun vanhat paksut takit alkavat olla jo parhaat päivänsä valitettavasti nähneitä.
Kuvahan ei tosin tee takille oikeutta, mutta päällä se oli mielestäni tietenkin ihana.


Kenkäkuvakin muuten näyttää nyt vähän siltä, että mikä urpo ostos - noilla koroilla ei tehdä muuta kuin katkota nilkkoja, mutta itse asiassa neitsytmatkallaan myöhemmin lauantaina yökerhossa niillä käveltiin todella hyvin. Hyvä kun edes muistin niiden olevan jalassa.
(Ennen kun vielä niin välttelin pitkiä kapeita korkoa, mutta olen nyt huomannut, että tarpeeksi paksun platformin kanssa ne ovat välillä jopa tolppakorkoja jotenkin mukavammat. Onko siinä mitään järkeä)?
                                                              Takki & Kengät - Zara

Kommentit (13)

iina

Aah tuo karvatakki! Mallailin sitä päälleni pari viikkoa sitten Aleksilla ja nyt se on kummasti kaivertanut omaa mieltäni. Nämä kuvat nähdessään tulee vielä entisestään sellainen olo että PAKKO SAADA! Tampereelta vain on vähän lähimpään zaraan :(

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Oi, tiedän tuon tunteen kun jokin juttu jää kaivertamaan mieltä :/ Toivottavasti se löytää tiesi vielä luoksesi :)

Sofia E.

Laitan tämän kommentin uudestaan kun et vastannut siihen viimeksi ja kun yksi toinenkin lukija oli pohdiskellut samaa ja kommentoinut jälkeeni.

Mietitkö koskaan minkäkokoinen on ekologinen jalanjälkesi maapallolla? En kysy tätä kuittaillakseni vaan koska painin itse saman asian kanssa. Miten selität itsellesi että on ok lentää noin paljon, kun vielä taidat shoppaillakin aika reilusti, jne? Minkälainen sopimus sinulla on omatuntosi kanssa?

Tia

Mustakin tällainen pohdiskelu erityisesti muotiblogeissa olisi kiinnostavaa. Tosin ymmärrän, että kynnys kirjoittaa asiasta on korkea, koska paskaa tulisi niskaan aivan varmasti :D
Itsekin painin tämän saman asian kanssa. En kuluta niinkään vaatteisiin tms, mutta matkustaminen on suurin intohimoni maailmassa, eli lennettyä tulee paljon. En voisi kuvitella elämää ilman matkustamista ja ajattelen, että haluan käyttää ainoan elämäni tehden asioita, joita rakastan. Mutta toisaalta, mikä oikeus juuri minulla on tuhota yhteistä palloamme? Omat lapsenihan siinä joutuvat maksajiksi..
Vaikeita juttuja.. :( Itse yritän kiinnittää huomiota sitten kaikkeen muuhun kulutukseeni, mutta eihän se tietenkään kompensoi lentelyä. :(

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minulla on hieman sama tilanne - rakastan matkustelua liikaa joten yritän kiinnittää huomiota enemmän muihin valintoihin, vaikka myönnän että petrattavaa olisi paljon niissäkin.

Ja kuten oikein arvattu - en mielelläni ota kantaa näihin asioihin blogissani.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram