Olen ollut viimeaikoina niin sohvaonnellinen, kun olen vihdoinkin päässyt eroon niistä kahdesta rumasta nahkasohvasta, joista toisen istuin kirjaimellisesti rikki.

Olen täällä joskus maininnutkin tuosta sohvapaikkani kuopasta. Siitä mistä nahka lähti ensin ihan vain hieman rakoilemaan, mutta kuukausien kuluttua oli repeämä levinnyt joka suuntaan ja miltei toiselle puolelle sohvaa! Käytännössä sohvapaikkani näytti siltä miltä näyttää kuiva aavikko, minne on tippunut meteoriitti.

 

Toivottavasti uusi sohvamme on aavikko, minne ei koskaan tipu meteoriittejä. Toivottavasti tämä kestää istumistani paremmin. Kestäisi vaikka istuisin koko loppuelämäni samassa kohtaa.

 

 

Tämä on muuten sama sohva, mitä kävimme kolme vuotta sitten katsomassa. Kiertelimme lukuisia kauppoja ja päädyimme lopulta Furninovan Boheme Day moduulisohvaan. Silloin tosin jäin odottelemaan rahan ja varmaan itse sohvankin tippumista taivaalta ja unohdin lopulta koko jutun. 

No rahaa ei koskaan tippunut taivaalta, sitä piti ihan itse säästää ja nyt kolmen vuoden jälkeen kun lähdimme jälleen katselemaan sohvia ja kierreltyämme jälleen kaikki kaupat päädyimme vahingossa tismalleen saman sohvan luo.
Mietinkin, että tämän on nyt pakko olla se.
Minun sohvani, mikä luokse olin sattumoisin astellut vielä Kruunukalusteen kaikki sohvat -20% kampanjapäivänä. Hintavassa sohvassa se on aika tuntuva alennus, eikä ollut enää mitään syytä olla sitä ostamatta.

 

Sitten vaan valittiin kankaat, värit, jalat ja täytteet. Toimitusaika pitkältä tuntuvat 5-6viikkoa, mutta vihdoin se oli kotona! Koko kämppämme haisee vieläkin uuden sovan myötä ihan Ikean sohvaosastolle, mutta pidän siitä. Olemme asuneet sohvallamme siitä lähtien kun se tuli. Se on mukavin sohva minkä tiedän, mutta vielä sen ympärillä on puuhaa. Matto, taulut, sohvapöytä, hylly! Mielestäni kaikki saisivat mennä vaihtoon. Matto ja "taulut" nyt ensimmäisenä ainakin.
Pikkuhiljaa hyvä tulee. 
 

Kommentit (7)

Saruman

Ihana sohva rakas! Kaikki vaan uusiksi! Sisustaminen on ihanaa! Ma sain vihdoinkin ne uudet ruokatuolit! <3

elli

Ah mulle kelpais kanssa uus sohva, kun tää meidän nykyinen on ensimmäinen sohva, ostettu kaverin vanhemmilta muuton alta ja tää on tällainen vaalea mokkasohva jonka istuinosa on värjäytyny keskeltä harmaaksi.. :D joku ihana iso kulmasohva mielessä ♡

Kissis

Mä myös kiinnyin yhteen tiettyyn sohvaan, ja se oli sitten saatava, maksoi mitä maksoi. Eipä silloin tietenkään ajatellut riittävän selkeästi, että miltä mahtaakaan näyttää nahkasohva kahden, nyt kolmen, kissan taloudessa. No, ei todellakaan enää lainkaan hyvältä, mutta pirun mukava se on edelleenkin!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram