Ei suinkaan minulle, Laurille ja huonekaluillemme, vaan blogille. 
Minä,sadat kuvani, reseptini ja ne miljoonat kirjoitusvirheeni muutamme Indiedaysille.

Kyllä tässä on pakko myöntää, etten reilu vuosi sitten olisi osannutkuvitellakkaan, että blogini pääsisi yhtään millekkään sivulle, tavoittaisinäin paljon lukijoita ja muuttuisi isoksi osaksi arkeani. Ihan mieletönharppaus siis ja olen enemmän kuin innoissani ja kiitollinen teille lukijoille. 
Toivottavasti jaksatte ottaa tämän muutoksen positiivisin mielin vastaan jaseurata mukana edelleen.

Skeptisimmille ruudun tuijottajille ja muutoksia inhoaville - joita ymmärräntäysin. Voin vakuuttaa, että blogi tästä ei muutu mihinkään. Samaa rataa jatketaan,ehkä jopa vähän vilkkaamalla vauhdilla, toivottavasti laadukkaimmillakuvilla, sekä paremmilla jutuilla. 
Mitä mainontaan tulee - Mainoksia blogissani on ollut ensimmäisestäpäivästä lähtien ja niitä näkyy jatkossakin, mutta ne eivät siirrosta lisäänny,tai vähenny. Indiedays ei siis muuta minua mainostauluksi, ei huolta.

Sen verran työtä (hyvällä tavalla sellaista) olen blogini parissa tehnyt,että jos tästä alamäkeen lähdettäisiin, niin voisin saman tien syödä vaikkapääni.

Käytännön asioista sen verran, että Bloggerin puolella palloilen vieläneljän päivän ajan, kunnes siirto Indiedaysille tapahtuu 30.3 perjantaina.

Tämän jälkeen uusi osite on: www.ocjulia.indiedays.com
(Vanhaan ositteeseen tulijat ohjataan automaattisesti uuteen ID- ositteeseen, ja uusi osoite päivitetään myös blogilistalle, sekä blogloviniin). 

Siirron aikana kommentit kaiken säädön takia katoavat luultavastibittiavaruuteen, mutta heti kun ollaan turvallisesti Indiedaysin puolella kommentitovat enemmän kuin tervetulleita. Minä olen tuolloin toivottavasti aurinkoisessaLos Angelesissa, mutta lupaan päivystää koneella ja huutelen sieltä sitten hetikun kaikki on onnistuneesti valmista. 

Mistä puheenollen. Vaadin teitä jatkamaan blogini parissa, koska mitäulkomaanmatkat olisi ilman teitä ja ne harvinaisen kammottavat teiniajankuvatkin ajastettuna jo valmiiksi :D




Kommentit (38)

J

Hmmm..kuulun niihin, jotka muutoksia kammoksuvat, mutta ehkä voin elää tämän kanssa ;). Tärkeintä, että olet itse tyytyväinen! :) toivon ettei tuohon bannerin ylle tule sitä hirvittävänkokoista vaihtuvaa mainosplakaattia, joka on monissa Indiedays-blogeissa, mutta muuten ei mainokset haittaa. Ja toivon myöskin, että jutut EIVÄT "parane", sillä ne ollut JUST HYVIÄ tähän asti. ;) En tykkää liian virallisista ja valtavirtaa kosiskelevista jutuista. Eli toivon, että tarinointi pysyy yhtä hauskana kuin ennenkin, eikä ulkoasusta tai lauseista tule liian virallisia. Ilman muuta pysyn mukana jatkossakin, koska tämä on kaunein, tyylikkäin, viihdyttävin ja jalat maassa olevin blogi, joka on vastaani tullut. :)Hieman harmittaa, että ihanat kommentit poistuvat. Pitää äkkiä yrittää kaivaa esiin ainakin muutama reseptipostaus, joiden kommenttiosioissa oli lisävinkkejä ja muuta tarpeellista. Rutkasti onnea uuteen osoitteeseen! :)) Ja vielä parempaa ja muistorikasta Ameriiiikan matkaa!

Anonymous

Hieno juttu:) Onnea! Blogisi on lempiblogini ja aion ehdottomasti pysyä lukijana, vaikka minne "muuttaisit" :)

Julia

Kiitos ihana :) Minä olen todella tyytyväinen ja on tosi hyvä fiilis tästä :)Mainokset tosiaan vaihtelevat ID- pohjalla miten sattuu, enkä niihin valitettavasti oi itse vaikuttaa, mutta toivotaan ettei mitään liian välkkyvää kylttiä tule häiritsemään.Haha, älä huoli juttujen tasosta. Minä en edes osaa kirjoittaa "virallisesti" kirjoitustyyli pysyy samana, mutta toivottavasti juttua on enemmän. :)

Anonymous

Osasinki jo vähän oottaa, että siirryt jossain vaiheessa sinne, mutta onnea! Uskon että sun blogi jos jonkun pysyy samanlaisena kuin aiemminkin :)

Jossu

MAHTAVA JUTTU, PALJON ONNEA :)SUN ON BLOGI ON KYLLÄ PARAS, ETTÄ EIPÄ YLLÄTÄ YHTÄÄN!

Terhi

Onnea! : ) Ja no vaikkei indiedays ihan lemppari tällä hetkellä ookkaan ku niillä on ne ärsyttävät isot mainokset jokapuolella niin silti sua on pakko seurata sieläkin! : D ihan mahtava blogi : ) Hyvää reissua!!

Anonymous

Onnea, onnea, onnea!! Sinä jos kukaan ansaitset päästä vaikka mihin saakka blogisi kanssa! Oot kauneista kaunein ja hauskista hauskin!! Ja keksisin vaikka miljoona hyvää puolta blogistasi, joten jatka samaan malliin :)

Senjag

Onneks olkoon paljon! Itseäni häiritsee kauheesti noi Indiedayssin mukana tuomat mainokset, juuri varsinkin tuo J:n mainitsema bannerin ylöspuolelle/taakse tuleva mainosplakaatti yms. Ja mulla kaatui yhdessä vaiheessa firefoxin helposti noista indiedayssin sivuista.. ei jaksanut kai lataa sitä kaikkea sälää? Firefoxin päivitteleminen sillon tällön on vissiin auttanu asiaan.Mutta ei estä indiedayssit eikä mitkää muutkaa sitä ettenkö seuraisi fanaattisesti sun blogia :D ja pakkohan sitä on onnellinen olla sun puolesta, upee juttu! Ja lupaathan että et muuta juttujasi tasokkaammaksi tai paremmiksi :D ps. Ootan kun kuuta nousevaa sun jenkkiroadrip juttuja! Samallainen reissu itselläkin haaveissa :)

anskusiili

Onnea! : )) Olinkin jo vähän ihmetellyt, miksei mikään lehti tai Indiedays ollut sinua vielä napannut.

Julia

Ainii vielä sellaista, että kommentit tosiaan eivät lähde minnekkään, vaan siirtyvät postauksien mukana uuteen osoitteeseen :)

Enni

Oonkin jo vähän aikaa ootellut, että koska ne nappaa sutkin sinne Indiedaysin puolelle, onnea "muuton" johdosta! :) Indiedaysillä on tällä hetkellä vaan muutama blogi, joita jaksaa lukea, joten onneksi saadaan sinne yksi sellainen lisää. :)

Kiira

Howdy !Juuri vasta löysin blogisi (itseasiassa Bow:n kautta kun olin ensin löytänyt Bow:n ja vakuutuin M:n osaamisesta sun hiukset nähtyäni. Olen samanlainen metritukka (huomattavasti elähtäneemmässä henkarissa ...) ja niimpä varasin ajan M:lle, joka taikoi uskomattoman värin) ja jäin koukkuun todella hauskan ja persoonallisen kirjoitustyylisi ja mahtavien kokkauksien vuoksi, sen lisäksi että olet niin uskomattoman upea. Niin eli siis en todellakaan lopeta lukemusta roikkui blogsi vaikka missä portaalissa. Niin, että niitä matkapostauksia odotellessa... Mieletöntä matkaa sinulle ja ystävillesi :)

Kara M.

Jee mahti juttu, onnea!! :) täälläkin pysytään tiukasti mukana..kuin peräpukama vai miten semeni.. ;D

annip

Olihan tämä vähän odotettavissa, sen verran hyvää blogia kun kirjoitat! :) Onnittelut sinulle, mukavaa, jos saat nyt enemmän rahaa bloggaamisesta! :) Oikeastaan ainoat asiat, joista en Indiedaysissä niin välitä, ovat ne blogien taustalla lilluvat H&M:n mainokset.. mutta jos blogin sisältö on hyvä, niin kyllä sen lukijakin kestää.Mukavaa USA-matkaa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram