1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE


Ilmeisesti aiemmassa Nelly-postauksessa antamani koodin kanssa oli ollut ongelmia ja olen tästä todella pahoillani. Lupasin tulla ilmoittamaan kun asia on korjattu ja tästä hyvästä Nelly tarjoaakin uuden koodin JULIA25 millä saa 25% alennusta kaikista NLY –malliston tuotteista.
Koodi on voimassa tästä päivästä ensi torstaihin 19.11 klo 23.59 asti.

Toivottavasti nyt toimii :)

 

 

                                                                          *Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kommentit (6)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi ei :/ Kokeilin juuri itse ja minulla koodi toimii hyvin :)
Hmm, oletko varma, että tuotteet olivat juuri NLY -mallistoa. Koodi toimii vain niihin.

M

Moikka! Mulla meni ohi kokonaan edellinen koodi, enkä ole pariin vuoteen edes tilannut mitään Nellyltä, tai edes pahemmin katsellut valikoimaa. Mut jostain syystä nyt sitten klikkasin itseni katsomaan että mitä siellä on tarjolla, ja näin yhden tosi kivan laukun, juuri sellaisen mitä olin kuvitellut päässäni aiemmin, mutten ikinä nähnyt missään yhtään tämänhetkiseen opiskelijabudjettiin sopivaa versioita... Mutta tuolta se sitten löytyi! :) Ja todella sopivalla hinnalla!

Tulipas tästä pitkä kommentti, piti vaan sanoa että kiitos koodista, ja erityisesti pisteet siitä että sen sai käytettyä minkä suuruiseen ostokseen vaan (jossain vastaavissa kun voi olla ehtona että on ostettava esim. 50-100€ arvosta ennenkuin koodi toimii). :)

henriikka

Minulla toimi! Olen se joka kirjoitti sulle sillon siihen aiempaan postaukseen, että ei toiminut se edellinen koodi. Kiitos paljon tästä :)!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

JES, hienoa :) Kiva että toimi nyt ja kiitos tosiaan, että tulit aiemmin siitä koodista mainitsemaan. En varmaan olisi muuten edes huomannut :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram