1.Toppi 2.Nahkahousut 3.Bleiseri 4.Kengät 5.Kynsilakat 6.Rannekoru 7.sormukset

 

Jos olisin uudenvuoden täällä, mitä luultavammin viettäisin sen Helsingissä ison ystäväporukan kanssa ja stressaisin mielettömästi mitä laittaisin päälle. Tämä olisi juuri se ilta kun voisi huoletta kimallella ja pukeutua paljettiin. Laittaa muutakin kuin sen perus topin ja housut, mihin olen ulkona käydessä niin kovin turvallisesti jämähtänyt.  Tekisi melkein mieli räväyttää ja näyttää joltain räjähtäneeltä raketilta taivaalla. Olla vähän överi, edes kerran.

Tai jos ei sitä, niin edes jotain tällaista:

1. Mekko 2. Kynsilakka 3.Takki 4. Rannekoru 5. Huulipuna 6.Kengät

 

No, Etelä-Afrikassa ei saa ampua ilotulitteita, joten sen överimmän visioni on kai ihan hyvä lentää jossain kaukana niiden kanssa taivaan tuuliin. Cape Townissa pukeudutaan muutenkin tosi rennosti ja koska suunnitteilla on viettää uusivuosi vielä rentojen kotibileiden merkeissä, niin korkeimmat korkkarit ja kirkkaimmat kimalteet säästyy kylmään kotimaahan vaikka uuttavuotta 2015 varten.

Missä te muuten olette uudenvuoden ja mikä on kimallemääränne taso?

 

 

Huom. Jos tilaat Nellyltä nyt yli 100 eurolla, saat 25 euron lahjakortin. Lahjakortit postitetaan 17.12, joten ne ehtivät vielä jouluksi perille. (Vaikka lahjaksi ystävälle). Kampanja voimassa 14.12-15.12

 

Kampanjan postaus toteutettu yhteistyössä Nellyn kanssa.

Kommentit (2)

Maria

Yksi kysymys, joka osittain liittyy tähän postaukseen ja osittain ei.. Miten ihmeessä kukaan pysyy noilla jäätävän korkeilla piikkikoroilla pystyssä?? Itse liukastelin menemään sellaisissa n.5cm tolppakoroilla eilen ja olo oli kuin Bambilla jäällä (ja ihan tiedoksi, tämä vielä tapahtui selvinpäin, muutaman drinkin ottaneena olisin taatusti ollut maassa nurin joka toisen askeleen jälkeen)... :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Itse suosin useimmin tosiaan paksumpia korkoja, mutta niissäkin melkein aina sellainen 12cm korkoa. Totuttelua (vuosien ajan) se kyllä vaatii. Nyt menee melkein korot kuin korot kunhan ei ole jäätä maassa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015