Vähän aikaa sitten kävin läpi vaatekaappiani.
Löysin tämän mekon.
Muistan kyllä sovittaneeni sitä kaupassa, mutta en ostaneeni?
Taisin ostaa.

 

Ihan mukava yllätys, mutta hieman herättävä. Miten, siis oikeasti miten tämä on mennyt minulta ihan ohi? Ymmärrän, että jokin pieni kiireessä ostettu kesätoppi talvella unohtuu komeroon, mutta kokonainen mekko ja vielä pitkä sellainen?

Sovittaessani mekkoa uudelleen heräsi myös kysymys miksi olin mekon ostanut? En tiedä missä sitä oikein voisi käyttää. Arkeen liian juhlava, kesään liian musta. Ehkä hautajaisiin?
No oli miten oli. Ihan oli mukava yllätys. Ja eiköhän tuo joidenkin isojen korujen kanssa käy muuallakin kuin hautajaisissa :)

Kommentit (8)

Essi

käy toi ehkä kesällä semmosissa hienommissa juhlissakin mun mielestä, jos laittaa sit värikkäät korut tai laukun tai tms.:) mistä toi on muuten?

Anonymous

Wau, olet niin pitkä ja kaunis! Ihan kuin joku jumalatar toi mekko päällä :)

Oc

Essi,Niin sitä minäkin ajattelin :) Sellaisia kesä juhlia sitten odotellessa vaan! Mekko on h&m:stä.Anonyymi,haha, no kiitos! :)

Anonymous

Hei toi mekko on toi upee!! Kyllä toi näyttävien korujen kanssa menee vaikka missä. Kerrassan ihana!

Anonymous

Kun itse tykkään tuunailla vanhoja vaatteita niin tulipa mieleen että tuosta saisi arkeen ja kesäänkin sopivan pikkumekon :) Lyhentää polvien yläpuolelle ja tekee helmasta pussimaisen. Toki mekko on noinkin kaunis, joku näyttävä kaulakoru vain kaveriksi :)

Anonymous

Oot niin kaunis! <3Oon myös samaa mieltä että ehdottomasti tota voi kesälläkin käyttää, yhdistää vaikka kirkkaankeltaisia tai korallinpunaisia asusteita! :-) Turkoosikin näyttäis kivalta!

Oc

Anonyymi,Tosi hyvä idea! Ehkä ensi vuoden kesäksi voisinkin lyhentää sen :)Anonyymi,Kiitos <3Turkoosi olisi ihana! Kiitos ihanista vinkeistä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram