On melko hyvä. En ole käyttänyt HM:n legginssejä n. kahteen viikkoon, enkä enää käytä.
Crossfit kampanjan myötä sain lahjakortin Intersporttiin ja huomasin urheiluvaate shoppailun olevan vaikeaa (mikä ei kuitenkaan sulje pois sitä etteikö se kivaa olisi ollut. Päinvastoin!) En vain tiedä urheiluvaatteista.. mitään.

Dri-Fit –materiaali, flatlock-saumat, ColdGear, vesipullopilli, diipadapa. Onneksi kerrankin pystyi heittäytyä kunnolla värien vietäviksi ja nappailla sitä kivaa pinkkä sieltä ja noita suloisia pastilleja tuolta. (tämähän siis ilmenee kuvien kokomustasta asustani).

Jokatapauksessa erityisen tyytyväinen olen tuohon Niken huppariin. Se on aivan mielettömän ihanan tuntuinen päällä. Hyvä lenkkeilyssä ja pidän sitä myös salilla ennen kuin lämpenen. Meidän salilla on kylmä. Toinen mahtavuus on nuo housut (Nike legend tight fit)– tiukat, mutta ei purista. Ne vaan on siinä ja tuntuu hyviltä. tai itse asiassa ne ei tunnu miltään.
Perus toppeihin valitsin sitten niitä värejä ja juomapullonkin otin haalean vaaleanpunaisena. Siinä on juuri se pilli. Ei vuoda naamalle, niin kuin kaikilla juomapulloilla on tapana.
Lisäksi olen tietysti erityisen tyytyväinen jo pari kuukautta minua palvelleisiin Reebokin lenkkareihin. Ne on huippuhyvät.
Ei tässä ole kai muuta. Iso kasa treenivaate sydämiä vain. Heippa.

Kommentit (19)

Kiasa

Kivoja urheiluvaatteita! Mistä hommasit ne harmaat trikoot, mitkä sinulla oli päällä Crossfit -treeneissä? Vai oliko ne ihan H&M -kamaa. Ne oli kivan näköiset ja haluaisin itse myös harmaat trikoot!

Mirre

Täytys varmaan kanssa panostaa vähä laatuun eikä ostella niitä Hennesin halvimpia salivaatteita :D Toistaseks oon kyllä pärjänny niillä, mutta on noi Nikenki vaatteet varmaan huomattavasti mukavempia päällä!

Tiia

Urheiluvaatteita on kiva ostella ja itsekin tykkään niissä vähän revitellä värien kanssa :)

Mitää

Siis häh, mikä juomapullopilli, en tajua :-( onkse jotenkin erityisesti treeneihin suunniteltu?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

:D Siis siinä on sellainen pilli mistä voi pillin tavoin imeaä, tai sitten jos sitä kallistaa niin voi myös perus tavallisella tavalla "kaataa" suuhun vettä. Tykkään tuosta pillistä juuri siksi että ei tarvitse kaataa, kun aina jostain valuu naamaan vettä siinä samassa. (olipas huonosti selitetty :D)

JV

Onhan se ihan eri treenata kunnon vaatteissa jotka "toimii". Veikkaan että oot jotakin infoa saanu treenivaatteista(?), mutta jos et niin kannattaa kysyä myyjältä apua :) Jo se muutama minuutti myyjän kanssa valasee paljon. Ite sain paljon hyvää tietoa esim. urheiluliivien valinnassa ja siitä mitä eroja eri vaatemalleissa on. Eipä tämän jälkeen oo tullu mieleenkään jatkaa esim. hennesin trikoilla :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Urheiluliivien kanssa olen myös pyytänyt apua. Ne nyt itsekseni ostaisin ihan metsään. Sama kengissä :)

Maria

Nuo Niken legendit ovat parhaat jumppa(ja vapaa-ajan)-trikoot IKINÄ. Omistan kahdet, yhdet kotilöllöilyyn ja yhdet sitten ihan tositoimiin :D Ja kangas ei ole mennyt miksikään monista pesuista ja jatkuvasta käytöstä huolimatta.

Voi että toivon kovasti, että pukinkontista löytyisi tänä vuonna tuo juomapullo, koiranpentu söi puolivuotta sitten kaikki omat juomapulloni kelvottomiksi (miten se riiviö oppikin avaan jumppakassin vetoketjun..). Siitä asti olen painellut menemään 0,5l vichypullolla, se ei ole millään tavalla ollut toimiva ratkaisu. Kulkeehan siinä vesi mukana, mutta siihen se jääkin.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

oi, kiva kuulla ettei ole kulunut :) haha, pitäisi varmaan itsekin ostaa toiset ihan vaan oleiluun. On ne kyllä mukavat!

Toivottavasti pukki tuo juomapullon :)

Niina

Ei kettu sun kroppaa! HUH HUH. Mistä noita saa :D

nimimerkillä sipsiä mässytellessä..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat