Pähkäilen joka vuosi pitkään milloin on aika korkata ne talvivaatteet.
Vintiltä on jo aikoja sitten raahattu talvivaatteiden pahvilaatikot alas ja ripustettu eteisen naulakkoon nahkatakkien kaveriksi. Naulakko on niin täynnä, ettei yksikään henkari varmana liiku senttiäkään ja joka kerta käyn saman taisteluoperaation yrittäessäni ottaa, tai laittaa takkia naulakkoon. Henkarit räjähtää palasiksi ja näpit jää jumiin. Inhoan meidän eteisen naulakkoa, miksei se voisi olla vähintään viisi metriä pitkä.
Minkäs teet. Syystakkeja on turha vielä pakata pois ja tavitakeille aivan varmasti löytyy kohta käyttöä.
Niinkuin eilen. Melkein.

Sumu ja viima sai siis vihdoin minut korkkaamaan lyhyen toppatakkini. Alla oli vain hihaton kauluspaita ja olin silti saada lämpöhalvauksen.

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (15)

Julia

Senja,Kiitos :)Anonyymi,Takki on Guessin. Ostin sen ystävältäni.Miia,Kiitos paljon!Anonyymi,En, mutta haluaisin myös tietää! Minulla on vain tämä yksi, minkä sain siskoltani joululahjaksi ja hän osti sen itse korun tekijältä jostain. Olisi kiva saada toinenkin.

Reeta

http://www.titimadam.com/retail Täältä saa näköjään netin kauttakin tilattuja koruja ja näköjään aika monessa kaupungissa on ihan kauppojakin, mistä voi hakea. Helsingissä saa ainakin Kiasmasta, Lux-shopista ja design museosta ja joka vuosi tietysti design markkinoilta. Se on kiva koruidea!

Julia

Anonyymi,Barcelonast aostin Blanco nimisestä kaupasta. Lotta,haha, ihana kiiiitos :)J-E,Se on kyllä aika kiva. Miinuspuolena liian vaalea väri tosin. Saan tahrittua ennätys nopeasti.

Anonymous

Hei voisitko laittaa postauksiisi mistä mitkäkin tuotteet ovat? Omistat niin kivoja vaatteita että tekisi mieli juosta samantien ostoksille

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram