Nukuin viime yönä niin sikeästi – siihen asti kunnes Lauri pinkaisee unissaan seisomaan pystyyn keskelle sänkyämme ja tarttuu molemmin käsin yläpuolella roikkuvan lampun varjostimista kiinni.

Olen jo tottunut tuohon. Sen öisiin omiin pikku heräämisiin. Vähintään kerran yössä se nousee ainakin istumaan ja hapuilee ilmaa, joskus jotain extremempääkin. (esim, se kerta kun se kierähti kuin mikäkin rambo konsanaan minun ylitse tömähtäen lattialle hirveällä vauhdilla). Nauroin niin paljon.

Olisi hauska tietää mitä sen päässä liikkuu. Uniaan Lauri ei muista seuraavana päivänä ollenkaan, mutta olen varma että ne liittyvät jotenkin sen foliohattujuttuihin. Jotain uforituaaleja se joka yö suorittaa. Aivan varmasti.

Ja oi voi kun niin meuhkasin paljeteistani. Olinkin sitten ihan nysverö ja aloitin turvallisesti tunkemalla sen tuohon kokomustaan asuun.
No alussa voi vähän haparoida ja laittaa liian paksut sukkahousutkin näköjään. Tänään ehkä värikkäämmin - Meillä on Indiedaysin inspiration juhlat. Koko viikonloppu on itse asiassa erittäin juhlaisaa, menoa, ihmisiä, töitä ja lisää menoa. Alkaen nyt. Kiire!

Kivaa viikonloppua :)

Neule Stradivarius // Hame Cubus // Kengät Jeffrey Campbell // Koru Zara

Kommentit (42)

Suvi

Älyttömän nätti hame. : ) Nauroin aivan älyttömästi, vedet silmissä Laurin ufoiluille täällä, minkäs sille nyt aina voi, jos ne yöllä pääsee yllättämään! : DD

Sa

Ihanaa että jollain muullakin on tota yöelämää! Meillä välillä voi löytyä kattolamppu tai verhot lattialta, peitto keittiöstä, lakanat eteisestä ja on välillä koitettu että miten korkeelle sängyn saa nostettua kun sen alta löytyy peikkoja... :D Melkeen joka yö herään siihen, että vähän tönitään kun koira on kuulemma hukassa, etten nuku sen päällä....

Annina

Oih ihana asu Julia! Enkä missään nimessä menisi sua nysveröksi kutsumaan kun kestät tuollaisia unihyppelijöitäkin, heh;) hyvää viikonloppua, toivottavasti on mahdollisimman mieluisaa kiireyttä!:)

Emmi

Haha mun mies kiroilee unissaan :D latasin iPhonelle ohjelman Sleeptalk ja siitä lähtien mulla on ollut hauskaa aamuisin!

Nadja

Ihan mahtava toi hame! Love it. Toi kuvio tuo mieleen ihan sellasen ison lämpimän talvineuleen, mutta silti toi on tollanen "siro", jos vaatteesta nyt niin voi sanoa :D Sulla on ihan loistavia postauksia aina, rakastan sitä miten hauskasti kirjotat aina! Sun blogilla on oikeasti jotain kunnon sisältöä, eikä vain nättejä asuja :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Toivottavasti joskus on jotain sisältöä, usein tuntuu että nimenomaan pälätän vaan niin urpoja juttuja :D Että kiitos sinulle :)

Mila

aivan älyttömän ihana hame! ja sulla on tuollanen ihana mallikroppa ni kaikki vaatteet näyttää niin täydellisiltä :) kivaa viikonloppua sullekkin! :)

HennaL

Nyt vähän harmittaa, etten ostanut tota hametta Cubukselta, vaikka sitä kokeilinkin :D Päätin, että yks paljettihame saa riittää, mutta olinkohan sittenkin väärässä?! Onhan tossa nyt tuo kuosi ja kaikkee... Näyttää tosi hyvältä!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Itsekin olin jo ostamassa toista hametta VeroModasta, mutta järkeilin että tämä yksi riittää. Katsotaan nyt jos tulee käytettyä paljon niin sitten ehkä saa kaverin :D

Maria

Tuo hame on kyllä nätti mutta ehkä se vaatii totuttelua lukijoiltakin :) Harmittavan usein peität noilla legginseillä jalkasi vaikka onhan nyt talvi ja kylmää.Muistaakseni city-lehden kyselyssä(tai jossain muussa vastaavassa)oli kyselty miehiltä mitä he inhoavat eniten naisten päällä niin ykkös vastaukseksi nousi legginsit.

Anna

Siis täh? Mitäs hänellä sitten pitäisi olla hameen kanssa? Paljaat kintutko? Nyt haloo taas..

Maria

Sukkahousuja on olemassa ohkaisempiakin vaihtoehdolle sille,että pukee villahousut jalkaan.Jos on jalkoja mitä näyttää niin voi valita sen paremman vaihtoehdon. Missä muuten näkee paksuja sukkiksia muualla kui täällä??

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Niinhän minä tuossa postauksessa sanoinkin että oli liian paksut sukkahousut :D
Mutta, jokatapuksessa nekin ovat vain 60den sukkahousut. Ei ehkä ihan villahousut siis.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Mielestäni sukkahousut eivät ole sama asia kuin legginssit kuitenkaan. Ymmärtääkseni city lehden jutussa miehet viittaasivat siihen kun kesällä naiset peittävät säärensä legginseillä. Ei siihen että naiset peittävät säärensä sukkahousuilla talvella.

Ja tosiaan niinkuin mainitsitkin siellä on kylmä ja jos hameen haluaa päälleen laittaa niin sinne alle on hieman pakko sukkahousut tulla :)

-k

Meillä kans touhutaan yöllä. Mies mm. kouluttaa koiraa unissaan.. ja koira on ihan mukana touhussa.. eihän se ymmärrä että unissaa toinen touhuaa. Mies on ammatiltaan poliisi ja työt tulee aika usein uniin.. millon ollaan missäkin piiritystilanteessa tai pommiuhan alaisina. Ei ole tylsää ei :).
Kiva blogi ja asustakin tykkään :).

riiri

Upea asu! Mistä tuo ihana neule on?
Pakko sanoa, että en ymmärrä Marian kommenttia sukkahousuista ollenkaan...mitähän ihmettä ihmisen kuuluisi talvella hameen kanssa pitää jos ei sukkiksia?

Jenni

Tykkään susta! Piristät kyllä jatkuvasti mun tenttiin lukuja.
Ikävä kyllä arvosanat ei tykkää. Ei haittaa, mä tykkään!

Linda

Aivan ihana asu! Itelläki paljettihame löytyy kaapista, tosin pidän sitä paljon vähemmän mitä ite toivoisin! Tyhmä Suomen sää:( vois muttaa havaijille

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram