En ole koskaan ollut kummoinen nukahtelija. Iltaisin aina viivyttelen sänkyyn kömpimistä, koska tiedän että sinne mennään aina vain laskemaan lampaita ja päiväunet nyt ainakin ovat ihan tuhoon tuomittuja. Ei vain huvita nukkua, vaikka kuinka väsyttäisi, mutta mites lomalla?

Olen ihan Bedtime –Halinallena. Olen mennyt täällä nyt kolmena päivänä peräkkäin nukkumaan ennen kymmentä ja herännyt kahdentoista tunnin päästä, minkä jälkeen nukkunut vielä kasan päiväuniakin.
Toissapäivänä nukahdin aurinkoon vahingossa ja heräsin niin kummallisten rusketusrajojen kanssa, että näytin ihan vinksahtaneelta karttapallolta. Läikkyjä siellä täällä, varsinkin rintakehä näyttää vieläkin ihan joltain merikartalta.


Unihiekkanahan täällä voi toimia monikin asia; aurinko, paljon tekemistä, uusia asioita, ihmisiä, tupla määrä ruokaa ja vaikka mitä, mutta ehkä myös ihan vain se että olen lomalla. En vietä koko päivääni koneella, blogissa, sähköpostien uumenissa, muissa töissä ja juosten tapaamisissa, joten aivot ovat kai ihan rentona perunamuusina. Valmiina sammuttamaan lampun heti kun vain oikea hetki koittaa. Ihanaa.

 

 

Eilen käytiin Hout Bayssa toisilla ruokamarkkinoilla ja pysähdyttiin matkan varrella tässä aina yhtä kauniissa Chapman’s Peakin maisemakohdassa. En koskaan saa tarpeekseni näistä kiemurtelevista vuoristoteistä ja maisemista ♡

Kommentit (10)

Leena

Hei Julia, ihana blogi sinulla! Yksi kysymys Kapkaupunkiin liittyen. Olen lähdössä kuukauden päästä reissaamaan ja Kapkaupunki on yksi kohteistani. Olen liikkeellä yksin ja naispuolinen henkilö niin mietin kuinka hyvin siellä uskaltaa liikkua yksin ja mihin aikoihin? Onko ollut henkilökohtaista kokemusta esimerkiksi väkivaltaisuuksista?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kyllä täällä uskaltaa liikkua, kunhan ei eksy väärälle seudulle ja pitää maalaisjärjen päässä. Yksin en liikkusisi pimeän aikaan tyhjillä syrjäisillä kaduilla, mutta onneksi kaupungilla on aina paljon vilinää, turisteja ja paikallisia joka puolella, joten aika turvallista kyllä :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Haha, tarkistin otsikon vielä moneen otteeseen, mutta olen ihan sokea näköjään omille kirjoitusvirheilleni edelleenkin :D Kiitos kun korjasit.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram