Apinametsä. Neljä päivää Ubudissa ja kaksi kertaa apinametsässä. Poikaystäväni taisi tuntea olevansa siellä kuin kotonaan, kun piti niin monta kertaa käydä. (Ja lähteä ei haluttu sitten millään. Piti melkein kädestä pitäen taluttaa pois). Ei siinä etteikö minullakin hauskaa olisi ollut. Tuo metsä on jotenkin maaginen paikka - jos unohtaa ne kymmenet muut turistit siinä vieressä.  Miettikää nyt, vanhoja temppeleitä, isoja sammaloituneita patsaita, kivinen lohikäärmesilta kaartuu kosken yli, liaaneja roikkuu korkeuksista ja satoja apinoita vilisee joka puolella.
Koska paikka on niin laaja ja apinat harvinaisen viihdyttävää tuijoteltavaa saa tuolla kulutettua aikaansa kovinkin nopeasti. Osa apinoista on pieniä ja söpöjä, toiset isoja ja pelottavia, jotkut nokkelia ja uteliaita, osaa ei kiinnosta turistit ollenkaan.

Paitsi tietysti jos kaivat laukkuasi ja niiden kiinnostus herää banaanit silmissä kiiluen. Ei mene kuin hetki, niin jostain suunnasta joku apina onkin jo kiivennyt koipeasi pitkin, pää, käsi tai molemmat kassissasi ja sen pois saaminen kimpustasi onkin sitten ihan eri juttu.
 


Toinen aika mielenkiintoinen kaveri oli tämä, joka keksi koittaa syödä Laurin GoPro kameraa. Kaikenlisäksi juuri silloin kun sillä otettiin videokuvaa. Katsokaa itse :)
 

[[{"fid":"26856","view_mode":"full_body","type":"media"}]]

Kommentit (38)

Kissis

Voi mitä kuvia, aivan täydellisen ihania. :D Etenkin tuo apina pää kovaa vauhtia housujen taskussa. :'D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Apinoita on kyllä niin monenlaisia! Käytiin kerran Etelä-Afrikassa apinametsässä, missä oli monia eri lajeja. Se oli hauskaa! Kaiken kokoisia ja näköisiä.

Sonja

Ah, ihanat apinat! Meilla oli tuolla ollessa reppu oikein solmittu kiinni nauhoilla kun kuultiin, etta apinat tykkaa varastella :D senkin apinanryokaleet saivat auki, onneksi meilla oli laukussa vain tylsia juttuja niin eivat innostuneet varastelemaan... Muuten Monkey Forestissa naki kylla vaikka minkalaista saalista apinoiden kasissa :D oli kameraa ja ray baneja... Mitakohan ne niillakin tekee?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahah, kyllä! :D Me nähtiin pullonavaajia (niitä ärsyttäviä isoja miehen sukupuolielimiä muistuttavia puisia turisti pullonavaajaia). Sellaista yksi apina nakersi ja toinen joi varastamaansa limua vieressä :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahah, mekin nähtiin vaikka mitä tavaroita niillä. Yhdellä oli sellainen ärsyttävä miehen sukupuolielintä muistuttava turistien puinen pullonavaaja mitä se nakersi samalla kun toinen apina vieressä joi varastamaansa limua :D

Merja

Hah hah, ihana postaus ja varsinkin tuo video oli tosi hauska. Kiitos Balin kuulumisista ja upeista kuvista. Olen ehdottanut monta kertaa miehelleni Balin lomaa, mutta hän valitettavasti eksyi jollekin keskustelupalstalle, jossa Bali oli haukuttu maan rakoon likaisine rantoineen ym. Yritäpä siinä sitten miehen päätä kääntää... Periksi ei ole annettu, vaan taistelu jatkuu :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kuulostaa ihan Kutalta :D Siellä tosiaan onkin rannat jo aika roskaiset ja teinejä kännissä kaikkialla! Sinne en menisi enää itsekään, mutta muuten kyllä löytyy vaikka mitä paratiisi paikkoja Balilta mielin määrin :) Kristallinkirkasta vettä ja vaaleaa hiekkaa <3

Anne

Ihana tuo video <3 :D Ite tykkäsin kyllä paikasta vuosi sitten älyttömästi myös! Olin yksin reissussa niin yritin ite lyöttäytyä muiden turistien seuraan, koska Uluwatun apinoista oli jo jäänyt pienet traumat :D Ne veti hiuksista :) Mutta ihan paikka! Olin itse aamusta aikaisin liikkeellä niin ei ollut liikaa turistejakaan paikalla vielä.

Niin ja multa ne pölli huulirasvan! Ja onnistuihan se apina sen vielä avaamaankin!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Joo päivällä ja illalla jo hirveä hulina siellä :) haha, yksi apina hyppäsi päähäni ja koitti etsiä kirppuja, mutta ponnari oli tiellä ja sitä kun se kiskoikin yhtäkkiä menemään, niin kävi kyllä tukistamisesta :D

Sawia

Voi, silloin kun mä olin tuolla nii pelkäsin noita apinoita :D ne oli niin aggressiivisia :D ajattelin että ne repii multa tukanki päästä!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Melkein repi kyllä minunkin :D Ja joo osaahan ne olla pelottaviakin. Välillä tippu multakin banaanit käsistä kun ne niin hyökkäävästi tuli kohti :D

Vierailija

Ton videon jälkeen aloin tosissani miettimään lemmikkiapinan hankkimista... Kuinka ihania! :D

miuna

Ahhaahhh :DD huippu tuo video! Jännä aatella että nuo hassut apinat on niin melkein ihmisiä :D Nää sun matkapostaukset on niin huippuja! :) ja ihana tuo valkoinen pitkähihainen mekko.
Onko Lauri muuten vielä yhteyksissä maria veitolaan? :D se maria oli eilen siinä tähdet tähdet ohjelmassa niin ilkee jarille ja didille.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitos :) Tuo Ginan tunika on muuten ollut ihan huippu kaikilla reissulla. Niin kevyt!

Hmm, ei ole kyllä kovin paljoa ollut yhteyksissä tietääkseni :)

Henna

Maailman paras postaus ikinä, oon bussissa ja nauran ääneen tolle videolle :DDD Just kun sain hillittyä niin toi apina yritti kirjaimellisesti syödä tota kameraa!! :D niiiiiiin piristävä, söpö ja hauska postaus. Katson tämän vielä kotona uudelleen!

Laura

voi ei, mä haluun apinan ittelleni lemmikiks :-D nauroin niin paljon :DD meijän suvussa oli joskus apina lemmikkinä, se aina mutusteli ruokaa posket pullollaan :D

HeliJ

Apua tuota videota!! Repsin sille kohdalle, kun apinan suu tuli kuviin mukaan :D Varmaan unohtumaton kokemus! Siis apinalle juu, mutta myös varmaan teillekin...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat