Kun mietin Ubudia, tulee ensimmäisenä mieleeni pitkä Monkey Forest Road ja pikku putiikit sen varrella. Jalkakäytävä on kapea ja kumpuileva, missä punertavat betonilaatat lohkeilevat, tai ovat paikoittain jopa irronneet kokonaan. Sesajen-uhrilahjoja maassa saa väistellä vähänväliä – niitä on kaikkialla. Taksikuskit seisoskelevat kadunvarsilla ja kyselevät tarvitsetko kyytiä, skootterita on joka puolella. Sammaloituneiden patsaiden kohdalla tuoksuu suitsukkeet, talojen takana riisipellot vihertävät ja jossain kuuluu kukonlaulu.

Ubud tuntuu vilkkaammalta kuin kolme vuotta sitten, mutta muuten kaikki näyttää samalta.

 

Me pyhitämme aikamme täällä pitkälti syömiselle. Ravintolatarjonta on kattava ja ruoka useimmiten loistavaa. Haluaisin epätoivoisesti löytää ne parhaimmat paikat, mutta hukun tarjontaan. Perinteistä Balilaista ruokaa, sushia, italialaista, vai haluaisinko kenties tacoja? Pelkkiä kasvisruokaravintoloitakin on useita, orgaanisia ja jopa raakaruokaravintoilta muutama. 

Entä sitten kaikki ne suloiset pikku kahvilat, niitäkin on joka puolella. Tuorepuristettuja mehuja, jäätelöä, leivoksia! Kurkin ravintoloihin ja selailen ruokalistoja. Menut ovat kattavia ja pieniltä näyttävät ravintolat aukeavatkin sisäpihoille isoina ja kauniina. Voit istua katsellen riisipeltoja, tai matalan pöydän ääressä tyynyillä istuskellen lumpeiden peittämän lammen keskellä.

Liian kaunista. Ruokaa rakastavalle pieni paratiisi. 

Kommentit (14)

Emilia

Ihania kuvia! :)
Mietin (hahh kaikkea sitä nainen voikin miettiä!:D, että kun matkustelet noin paljon, niin millä tavoin siirrät kuukautisiasi noin usein vai siirrätkö laisinkaan? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiva kun kommentoit nyt :)

Hitsit, käveltiin monesti tuon ravintolan ohi ja kerran jäin selailemaan listaakin - vaikutti kivalta! Nyt on tosin liian myöhäistä jo käydä. Toivottavasti seuraavalla Ubud reissulla joskus sitten :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahahah :D Ei en kyllä ole. Turvonnut vain. Ruokaloma ja trooppinen ilmasto on minulle yhtäkuin viidennellä kuulla :D

Sanni

Hih, turvotus kuullostaa oikein loogiselta kun on ensin monta postausta ihaillut sun bikinikroppaa ja nyt yhtäkkiä mekko-kuvista sai täälläkin hieroa silmiä että "raskaanako! -mutta mites ne kaikki aiemmat kuvat timmistä masusta :O" :-)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Yleensä turpoan tropiikissa heti, mutta alkuloman sai onneksi tosiaan olla ihan rauhassa siltä :D Ubudissa sitten olinkin jo maha ihan pallona!

Jem

Siis häh mitenniin näyttää raskaana olevalta? :'D Klikkasin postausta kun katsoin että dayuum kun on ihana mekko verhoamassa upeeta kroppaa! Tosi kiva nähdä vähän väriä sun päällä, sopii sulle niin kivasti! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram