Olisi ihanaa jäädä näpyttelemään koneelle teille tarinoita viikonlopusta tai vaikka eräästä ällöstä taksikuskista, mutta tämä maanantai ei ole puolellani vaan kiukuttelee kuin kakara. Kaikki mitä tänään piti tehdä ja varmaan kaikki mitä tulevan pitää, menee pieleen. Tuulikin tempaisi lippikseni mukaansa kun olin kiirehtimässä asioillani. Kuin kiusallaan.

Nyt minulla on kaksikymmentä minuuttia aikaa olla kotona, kirjoittaa tämä ja juoda kylmä kahvini ennen kuin juoksen taas. 

Mukavampaa maanantaita siis muille:)


Takki:Zara   Kaulahuivi:GT   Paita:Pull&Bear   Hame:Monki   Laukku:Céline   Kengät:HM

Kommentit (14)

nimetön

Koitahan selvitä maanantaista, maanantait ei taida olla ikinä kellekään kovin kilttejä! :D Mungo-Anna kirjoitteli siitä, miten jotkut kommentit ja lukijat jäävät mieleen. Käykö sulle ikinä niin?

rosalie

Jäi kiinnostamaan tarina ällöttävästä taksikuskista! Kerrothan kun on aikaa, kerrothan? :(

Saikku Valkoista ja Kiekuraa b...

Höh,kuulostaapas kurjalta. Parempaa loppuiltaa sinulle!:) Olitpas muuten todella kaunis Inspiration blog awardsissa, itsekin kun siellä käyskentelin. :)

nettae

Ompas sinulla kiva blogi! Yllätti positiivisesti, jos verrataan muihin blogeihin.. Kirjoitustyylisi on jotenkin "rauhallinen" :)

hilma

Miten oot aina niin uskomattoman tyylikäs? Noist kengistä tulee aina mieleen Jeffrey Cambell (en osaa kirjottaa, toivottavasti tajuut ketä tarkotan), tälleen btw:D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En aina olekaan :D Kyllä sitä täälläkin vedellään verkkareissa ja ties missä, mutta ei ehkä kameralle vaan päädy ne kuvat :)

Ann

Ei nyt liity aiheeseen, mutta kyselisin vinkkiä jos jaksat vastata! Olemme lähdössä joulukuussa viikoksi Playa Del Carmeniin ja olen lukenut mexico postauksesi sataan kertaan ja alkaa iskeä pienimuotoinen paniikki, että mitä kaikkea siellä kerkeää edes tehdä rajatussa ajassa. Mitä siis suosittelisit että kannattaa ehdottomasti tehdä/kokea ? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

oi, ihanaa! Hmmm.. Kyllä taisin tykätä aika paljon xel-ha luonnon vesipuistosta! Toisaalta meitä oli niin iso kaveriporukka, että päivä meni tosi mukavasti siellä pelleillessä. Maya temppelit olivat myös upeita, mutta se oli vain sellaista katselemista kun mihinkään ei saanut koskea. Sieltä tosin sai paljon halvemmalla ostettua kaikenlaisia tuliaisia!
Pääasia, että rentoutuu hyvin ja käy syömässä jossain pienessä kojussa paikallisten suosimaa aitoa hyvää meksikolaista ruokaa :)

nanette

Ihana asukokonaisuus. Aluksi en hirveästi välittänyt tuosta sinun Célinen laukusta, mutta kun sitä on nähnyt enemmän ja enemmän sun asukuvissa, niin olen alkanut salaa haluta sellaista myös itselleni... Paha homma :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Tuo Celine jakaa kyllä mielipiteitä :) Itse tykkään juuri sen persoonallisuudesta, vaikka olenkin aina ollut enemmän yksväristen laukkujen ystävä. Tämä vaan jotenkin iski minuun heti ensi silmäyksellä :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram