Voi tätä ahkeruuden määrää! Ihan voisin tässä itseäni olalle taputella kun ”to do” –listalta on kahdestakymmenestä viivattu yli jo kolme!

Okei kolme ja puoli. Puolikas oli pakkaaminen ja en ole siinä vielä valmis. Olen itse asiassa sen kanssa aika hukassa. Katsokaas, ajattelin että olisi lauantai-illan kunniaksi todella hyvä idea pakata, kuunnella musiikkia ja juoda vähän viiniä.
Eli tunnin päästä tanssia viinilasi kädessä liilassa kukkamekossa - mikä yhtäkkiä olikin ”tosi kiva” ja piti saada matkalle ehdottomasti mukaan. Oikeasti kukkamekko on aivan kamala ja vaivalla käytetyt tunnit tähän tehokkaaseen pakkaamiseen on valunut nyt siihen pisteeseen, että joudun ehkä aloittamaan kaiken alusta koska en luota omiin asuvalintoihini pienessä hiprakassa. Enää.

Oikeasti en usko että matkalaukun sisältö nyt niin kovin kamala on, mutta satun olemaan vain todella tarkka näissä asioissa ja suutun jos olen raahannut pallon toiselle puolelle riepuja mitä en sitten pidä päälläni kertaakaan.

Näin tapahtuu kuitenkin melkein aina.Ei siitä sen enempää. Toinen yliviivattu tehtävä oli kirjan ostaminen (päädyin Piin elämään. Onkohan se kirjana yhtä hyvä kuin mitä elokuvasta puhutaan?) ja Kolmantena housujen ja shortsien kaventaminen.

Kolmannesta olen erityisen ylpeä, koska voin kertoa että ompelukoneen kaivaminen tuolta kaapista on verrattavissa urotyöhön ja sitä ei kovin usein tapahdu, vaikka vaatteita olisikin kasaksi asti odottelemassa.

Tänään riittäisi myös tekemistä vaikka viikon jokaiselle muullekin päivälle jakaa, mutta aion silti yrittää yliviivata listani seuraavatkin kolme tehtävä. Pyykinpesun, kodin siivoamisen ja pankissa käynnin.
Listaltani löytyy myös viemärien putsaus, mutta se onkin aina siellä. - Ei tule koskaan yliviivatuksi.

Miksi edes teen näitä typeriä listoja?

Ja minulla on uusi takki. Tuo vihreä. Se on melkein kevättakki, eli kevät tulee varmasti ihan kohta.
Takki - Zara
Huivi - LV
Bleiseri - Lindex Holly&Whyte
Paita - MangoHousut - Vila
Laukku - Marc Jacobs
Saappaat - DKNY

Kommentit (18)

Reetta

Omasta mielestäni toi piin elämä on miljoona kertaa parempi kirjan muodossa :) Luin sen ensimmäisen kerran vuosia sitten ja joka kerta sen uudelleen luettua oon todennu että on kyllä hyvä kirja!

peilikuva

Oi tykkään niin kirjoitustyylistäsi ja siun bloggaukset saa aina superhyvälle tuulelle! Lisäksi oon melko kateellinen jaloistasi, kuten varmaan moni muukin :D

Annu

Et oo ainut joka tekee listoja.. :D Mäkin teen niitä, oikeastaan koko ajan on joku lista. En tajua miten muistaisin jotakin asioita ilman ! Jotkut on siinä puoli vuotta, tai no paperihan vaihtuu ja pitää aina uus lista kirjjottaa jotta näyttää siistiltä :D

hannaah

oi olet niin kaunis ja sun postauksia on nautinto lukea! :) hei millon tulee me kysymyspostauksen vastaukset? Huippua matkaa sulle!:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi, kiitos. Kauniisti sanottu :) Vastauksia tulee ajastettuna kun olen reissussa, eli varmasti ensimmäinen ehtii jo tämän viikon lopulle:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017