Toinen visiittimme Turkuun ei ollut niin rento extempore kaupunkipyörähdys kuin viimeksi. Vain kiireinen pikku käynti työasioiden takia. En ehtinyt kävellä ympärinsä tai leikkiä lehtikasoissa. Nyt oli pimeää, eikä ollut lehtiäkään.
Onneksi ehdimme kuitenkin ravintolaan ja ravintolavalinnasta kiitos kuuluu teille, kun edelliseen Turku postaukseen niitä vinkkasitte.

Päädyttiin Tintån, koska Laurille kelpasi lihavarras. Meillä oli pienoisia ongelmia tosin löytää perille. Autoni navigaattori oli hukannut kentän ja iPhonen kartan vihreät pallot seikkailivat jossain aivan omilla teillään. Parkkipaikkaakaan ei saanut mistään. Pyörittiin ympyrää varmaan tunti.

Mitäpä tuosta, vihdoin kun löysimme tiemme sinne oli se kyllä sen arvoista. Nälkäisenä, sekä väsyneenä kun pääsee istumaan hyvän ravintolan tunnelmalliseen pöytänurkkaukseen, niin onhan se kaksin kerroin kivempaa.

Lauri otti häränfilevartaan ja piti siitä paljon. Minä pidin sen kanssa tulevasta salaatista niin paljon että varastin sen omakseni. Omalle lautaselleni päätyi vielä pitkästä aikaa pizzaa. Kuulemma parasta. Ja se olikin. Todella hyvä pizza. Vieläpä savuohi&feta -pizza mikä ei ihan joka päivä minun suuni tietänsä löydä. Söisin tuolla pizzaa koska vaan uudestaan, mieluiten nyt heti.

Viinilistalta löytyi myös ilokseni Kalkglimmerin ja Loimerin rieslingiä, sekä paljon muuta hyvää joten viinivalikoimasta ehdottomasti iso plussa. Palvelu muutenkin pelasi ja ruuat tulivat nopeasti vaikka tupa oli ihan täynnä. Jäi oikein hyvä maku suuhun ja iloisina pystyimme lähtemään takaisin Helsinkiin.

 

Kommentit (21)

Senja

Tintå on ihan ehdoton suosikkiravintola turussa :) poikaystävä syö usein myös ton vartaan, ite oon pizzan (joka on ihan superhyvää) lisäksi maistanut fetasalaattia ja se on ihanaa. se on sama kun toi vartaan mukana tuleva mutta isompi :) kiva kuulla että tykkäsit tintåsta!

Maria

Edelleenkin olen todella huono arvioimaan kenenkään tyyliä mutta tuossa kuvassa näyttää siltä että on vain takki ja sukkikset =D
Siitä aasin siltana että käytätkö koskaan ihan tavallisia farkkuja?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Käytän toki - useammin kuin sukkiksia. Esim tätä hametta edeltävässä asussa http://ocjulia.indiedays.com/2012/11/27/oksettavan-onnellinen/ tai jos vaikka katsoo tuon "päivän asu" -tunnisteen alta niin luultavasti kymmenessä viimeisessä asussa puolet on housuilla.

Ja mitä tähän asuun tulee, niin eiköhän jokainen täysjärkinen ymmärrä, että takki on sen verran pitkä että se peittää allensa hameen.

marsq

Nam!! Tintå on yks parhaita paikkoja Turussa!:)
Kantsii joskus testata sen salaattibuffet, sekin loistava!

Ansku

ihanaa ruokaa :D miten teet ton ihanan nutturan, se on niin täydellinen ja tiukka.. :O

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Nutturadonitsin avulla sähellän. Tässä on kyllä siitä niin paljon kyselty, että ehkä pakko on tehdä jokin postaus siitä :)

Tiina

Namnam mitä ruokia! Kaikki näyttää niin hyviltä..
Ja aivan ihana kaulakoru sulla!:)

Linda

Hihi, mä täällä taas! Oli vaan pakko tulla taas muistuttamaan kui ihana oot ♥ Tästä sun blogin stalkkailusta on tulosta mulle jo päivittäinen rutiini.. Pahoittelen :(

Janina

Siistii turku :) mun nykynen koti kaupunki! en oo koskaan käyny tossa paikassa syömässä ,tiiän kyllä täsmälleen sen sijainnin. valitettavasti oon luullu aina vaan et se on joku tylsä mini kahvila! olin väärässä!! :) wow!
Hei pistä äkkkii joku ''talvi'' postaus ois kiva nähä miten pukeudut tälläsinä sika kylminä kausina :)) tuntuu joskus et talvella ei voi pukee kivasti ja oikeesti lämpimästi ollenkaan.. oisin ilonen jos näkisin kuvassa jeffreyt , koska ostin just ite mustat ! spirit storelta.. :)) mahtaako näillä pärjää talvella :I

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Nooniin, ens kerralla sisään vaan sinne "kahvilaan" :D

Aika pitkälti samalla lailla pukeudun kuin mitä tässä on viimeisimmissä ulkovaate asukuvissa nähty - olen huono pukeutumaan lämpimästi :D Ja kyllä, Jeffreyillä mennään vieläkin joka päivä. Oli pakkasta tai kinoksia kuinka paljon tahansa!

Yritän kehittää ensi asukuvaan jotain lämpimää mukaan :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Olen varmaan sanonut etten pahemmin välitä pitzzasta :)
En tykkää syödä niitä, koska koen ne niin ykstoikkoisiksi, ei siksi että maku olisi paha. Silloin joskus jos joku paikka on erityisen kehuttu pizzoistansa niin toki annan mahdollisuuden ja hyvä niin koska ei ainakaan viimeksi tarvinnut katua :)

Veera

Tintå on aivan ihana, tänään juuri kävin siellä nauttimassa salaattibuffetista. Et olisi ravintolaa paremmin voinut valita!

Johanna

Hei ihan mahtavaa, vinkkasin viimeksi, että menkää Tintåån, Lauri saletisti tykkäis härkävartaasta! :D Ja se salaatti, se ON hyvää <3

Ja seuraava vinkki olis jo tarjolla, eli uusin ravintolauutuus Turussa on Yoki. Aasialaista, afrikkalaista ja etelä-amerikkalaista ruokaa, tykkäisitte varmasti.

Eli ei auta, teidän on pakko tulla taas pian herkuttelemaan Åboon :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram