Olen varma, että meidän parvekkeellamme on ainakin +35 astetta ja tänään mieleeni palautuikin erittäin hyvin, miksi kutsumme sitä Turkiksi.
”Mennäänkö Turkkiin”, tai ”Minä varaan Turkin sohvan kello kahden jälkeen!” on erittäin yleisiä lauseita taloudessamme koko kesän ajan.
Nyt Turkki on kokonaan minun, koska Lauri on sateisessa Berliinissä, mutta en pysty istumaan siellä kovin kauaa ennen kuin hikoilen itseni kuivaksi tai jotain. Yritin kaataa päälleni vettäkin, mutta se kuivui varmaan yhtä nopeasti kuin pieni vesipisara +50 asteisella asfaltilla.
(Kylmä pastasalaattini olisi varmasti myös muuttunut makaroni-kinkkulaatikoksi, ellen olisi hotkaissut sitä alle kahdessa minuutissa).

 

 

 

 

No, mutta hei. Ei saa valittaa. Olen oikeasti aivan huikean innoissani tästä säästä ja tulevista hellepäivistä.
Suomen kesä 

 

 

Kuva-arvoitus; etsi kuvista viimeksi kolme vuotta sitten pestyt parvekelasit, edellisen asukkaan jättämät vihreät sälekaihtimet (onneksi niitä peittää sisäpuolelta verhot), muutaman vuoden vanhat jouluvalot ja ruma tummanvihreä kokolattiamatto, mikä meidän piti vaihtaa lautoihin, mutta sitähän ei tule oikeasti koskaan tapahtumaan.

 

 

 

Kommentit (13)

Fiipi

Mulla on kans tommonen vihreä lattiamatto parvekkeella, mutta se on paljon kivempi kuin puulattia mikä siinä alla on. Mattoa on helpompi pitää puhtaana kuin puulattiaa. Keskellä kaupunkia asuessa, vaikkakin neljännessä kerroksessa, parveke on koko ajan semmosessa pienessä liassa ja pölyssä mitä ulkoa tulee parvekelasien välistä.

Miksihän minun parveke ei näytä yhtään noin kivalta ku teän :(

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Se on kyllä totta, että se on helppo. (Tosin meidän imurin johto ei ikinä yllä sinne asti ja olen niin laiska sitä siirtämään, että imuroin maton aina vaan puoliksi) :D

tiippa

hihii kesä on kyllä niin ihana just nyt! Meillä on parhaimmillaan takapihan elohopea näyttänyt (viime viikolla) 49 astetta lämmintä! Tietenkin tämä mittäri on ollut auringossa, mutta ei se takapihamme edes niin suojaisa ole kuin lasitettu parveke :D

Pirdeliina

Heips! Mistä nuo teidän partsikalusteet on ostettu? Oon etsiskellyt samantyylisiä uuteen kotiin ja tuollaisia "siroja" käsinojillisia on hankala löytää..

Pirita

Kuvasi ovat todella kauniita. Saako tiedustella, että käsitteletkö värejä jollain kuvaohjelmalla vai miten niissä on tuommoinen utuinen ja mattamainen värimaailma?

RagDoll

Tilaisin yhdet tuollaiset vatsalihakset kiitos! Tai pistä vaikka koko kroppa tulemaan siinä samalla. Täällä kaivattaisiin kesäkuntoa. ;)

Juuliaa

Oon myös ollut niin innoissani, että tämä kesä on lämmin!:) itselläni on kesätöitä vielä kuukausi, mutta 2 viikkoa niistä on ulkotyötä: ruskettuu ja samalla rahaa kilahtaa tilille, mikä sen parempaa! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram