Monien korviin on varmasti kantautunutkin tieto siitä, että huomenna 8.8 Bik Bok kauppoihin saapuu Mary-Kate ja Ashley Olsenin -mallisto. Sain kutsun käydä tuota mallistoa viime perjanraina hieman etukäteen tiirailemassa ja innoissani matkasinkin shwroomille, mutta ennen kuin edes ehdin päästä näkemään vilaustakaan vaatteista huomioni kääntyi jonnekin aivan muualle.

Ruuan tuoksuun! Sattumoisin showroom sijaitsi Kalasataman teurastamon kupeessa, missä oli juuri pystyssä World Bites –maailmanruokafestivaali.

Reaktioni oli vähän sama kuin kulkukoiralla joka näkee mehevän paistin. Tai ainakin jotain sinne päin, nimittäin jouduin hillitsemään itseäni melkoisesti, että en juossut suoraan sinne, mistä sieraimiini leijaili erilaisten mausteiden sekoitukset. Pystyssä näytti olevan telttaa vähän joka suuntaan. Afrikkalaista, Aasialaista – kaikenlaista!   
Järkeilin, että teltat eivät ehkä leijaile taivaan tuuliin puolessa tunnissa ja voisin palata sinne pian uudestaan. Sitä enne halusin nähdä malliston.

 Suosikeikseni nousi nahkatakki, musta hame ja hieman nahkaa materialtaan jäljittelevät housut. Olin odottanut tätä mallistoa aika paljon, mutta harmikseni huomasin, että se ei ehkä vain ollutkaan niin paljon mieleeni kun olin odottanut.

Ei se mitään, sen sijaan kongolaiset pullat ja thaimaalainen nuudelisalaatti, sekä massaman curry olivat! Palasin siis ruokien pariin ja onneksi melko nopeasti, nimittäin kojuista alkoi olemaan kaikki lopussa.

 Ihastuin eniten Thaimaalaiseen raikkaaseen nuudelisalaattiin ja massaman curry oli paljon parempaa mitä yleensä syön vakio thairavintolassani! Mietinkin, että nyt on aika etsiä uusi thaimaalainen ravintola minulle. Vinkkejä? (Sieltä pitäisi ehdottomasti saada myös papayasalaattia :)

Järjestetäänköhän world bites ensivuonnakin? Menisin ajoissa ja söisin kaiken!

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram