Ajastin sitten postauksen menneisyyteen. Yrittäessäni sählätä sitä nykypäivään, poistin sen.
Noh, se olikin vaan hutaistu teksti päivän ryysyistä.
Tästäkään tosin ei tule sen parempaa kirjallisuutta, koska pitää kohta mennä leikkimään vaimoa hellan ääreen ja sitten kiiruhtaa töihin.

Toivottavasti te olette saaneet kiireettömämmän viikonlopun osaksenne, siellä on ihan kiva ilmakin (ainakin joka toinen tunti?) Tiedä nyt sitten miten tuonne pukeutua, kun sataa, paistaa, sataa, paistaa. Ihan kuin syksy ja kesä riitelisivät keskenään.

Minä olen juossut vaan töissä ja kotona. Eilen kerettiin jopa syödä pikapäivällinen Gran Delicatossa. Sieltä saa ihania patonkeja ja Laurin uunikinkku-halloumjuusto panini oli aika lähellä taivaallista.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huomenna olisi tarkoitus mennä takkiostoksille jos aikataulu sen sallii, enkä nuku puoleenpäivään.
Xs takkeja jos ei löydy, niin se on sitten peli menetetty, muutan Iranin hiekka-aavikolle.

 

Kommentit (10)

Anonymous

aattelin kans tänään talvitakin ostamista, kun en nyt halua mitään xl-viittoja päälle pukea talveksi. harmi että xs-kokoisena pitää jo nyt ostaa takkia hätäillen!

Anonymous

kävin muuten kokeilemassa gina tricossa sitä vihreetä takkia XS koossa mitä säki aattelit haluavas, ja se oli jotenki tosi iso vaikka oon sua isompi, että voi olla sullekki aikas iso se..

Khaija

Siistiä, siis onko huomenna kaupat auki? Loistava homma kun jotenkin jokapäivälle keksii lukemisen korvaavaa toimintaa :D Ps, Oot upea!

Anonymous

mistä tuo ihana nahkatakkisi on?:) olen pistänyt silmälle että sulla on tuon tapaisia muitakin värejä? -Nanna

Anonymous

miten sun bosat mahtuu xs takkiin? :D siis mulla on just ongelmana että menis muuten, muttaku ei helvetti saa vetskareita ja nappeja loppuun asti kii!

souphie

Niin hyvin sanottu toi kesän ja syksyn riitely, siltä se just tuntuu! Muuten, millanen kamera sulla on? Ooon miettiny et pitäsikö ostaa joku järjestelmä kamera oikeen..

Julia

Anonyymi,Jep, miksei niitä ole enemmän, kun ne kuitenkin menevät?Anonyymi,Niin oli! Kokeilin sitä myös, eikä ollutkaan niin kiva.diamond girl,Kiitos :)Khaija,Itsekkin välillä unohdan, että kaupat tosiaan ovat sunnuntaisinkin nykyään auki. Kiitos ihana :)Nanna,Se on H&M:stä. muita on mm. onlystä. Joidenkin merkkiä en muista enää ollenkaan.Anonyymi,Ei ne niiiin isot ole :D Ehkä jossain todella tiukassa trenssissä voi olla vähän tiukkaa, mutta talvitakit on niin isoja muutenkin, että kyllä sinne rinnat mahtuu.souphie,Mulla on sony nex. Pieni ja kätevä, mutta hyvä :)

Anonymous

Sulla on kiva kirjotustyyli ja kaikin puolin hyvä blogi! Tykkään tosi paljon :) -Laura

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat