Hengissähän sieltä selvittiin ja hauskaa oli.
Kierreltiin ostoksilla, syötiin ja päästiin tyylikkäästi myöhässä keikalle, missä artisti olikin juuri lopettelemassa. Onneksi erittäin eeppisen etapin jälkeen löysimme itsemme jatkoille, missä vasta juhlat osaltamme alkoivatkin. Itse skrillexkin soitti siellä vielä yli tunnin kestävän setin. (tosin tätähän eivät kaikki huomanneet- kuten terävin kynä minä). mutta oli kyllä sellaiset juhlat ja tanssimuuvit, ettei vähään aikaan ollakkaan nähty.

Tässä vielä hieman palaudutaan, mutta suosittelen päivän irtautumista arjesta muutaman kymmenen kaverin voimin. Ei voi mennä pieleen. Paitsi sen porukan saaminen kasaan..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (15)

Anonymous

oot oikeesti niin ja kaunis ja osaat kirjottaa tosi humoristisesti ja mielenkiintosesti !! :D mutta jos sais esittää toivepostauksen, nii esittele sun vaikka 10 lempi blogia tai sun kavereiden jos niillä on :)

Peaches

Hih, kuulostaa että ollut siisti reissu :D Kivan värinen toi sun takki, minkä merkkinen? :)

Anonymous

siis eks se idea just ollu että meette tonne keikalle ja sit myöhästyitte sieltä? :D vai meniks multa jotai ohi....

Anonymous

kävitkö lukion?:) jos kävit minkälainen oli asusi yo-juhlissa? ja voisitko laittaa kuvia minkälaisen mekon nyt valitsit juhliin, tyylisi nimittäin antaa itselleni uutta virkistävää näkökulma pukeutumiseeni:) ja keväällä yo-juhlat!

Julia

Kiitos kommenteistanne :)Anonyymi,Minulla taitaa olla kaikki melkein tuossa sivupalkissa LUEN- otsikon alla. Toisaalta pienen selostuksen kera voisi olla ihan kiva postaus niistä :)Anonyymi,Se on sellainen kameleontti tukka. Välillä näyttää tummalta, välillä ihan blondilta melkein. Muutaman raidan lisää kyllä laitoin viime viikolla.Peaches,Takki on VeroModasta :)Anonyymi,Taisi meiltäkin mennä jotain ohi kun luulimme sen kestävän paljon pidempään. Ei siis tarkoituksella myöhästytty :DKävin lukiota, mutta en tansseihin asti. Voin kuvitella, että olisin ollut hermoraunion partaalla mekkovalinnan edessä. Sen olisi luultavasti pitänyt olla täydellinen.

rosam

Hei ni mistä toi takki on!? :) Se on tooosi kiva ja tarvisin jonkun uuden nyt "talveksi" jos tätä voi ees kutsuu talveks....

Anonymous

Tää nyt ei hirveesti liity tähän postaukseen, mut haluisin kysyä yhtä matkailuun liittyvää juttua, joka vaivaa mua itteeni tosi paljon, ja ärsyttääkin välillä! :) joten toivon sulta vinkkejä ja neuvoja, jos siis vastaavia tilanteita on sulle tullu eteen. me tykätään mun miehen kanssa matkustella tosi paljon, oikeestaan aina kun mahollista, koska ollaan "lapsettomia", rakastetaan uusia kulttuureja, ja mikä tärkeintä, meillä on varaa matkustella. käydään vähintään 5x vuodessa ulkomailla, usein enemmänkin, osa pitkiä viikon-kahden reissuja ja sit ihan vaan pidennettyjä viikonloppuja euroopassa ym. ja AINA, kun suunnitellaan uutta matkaa (mikä kyllä yleensä on tehty jo lentokoneessa kun palataan kotiin jostain, heh) tai ollaan jo varattu matkat, kuuluu lähipiiristä "AI TAASKO TE LÄHDETTE??" :D viimeks, kun oltiin lähössä pariisiin, tultiin jälleen kyselemään samaa johon vaan kepeästi heitin että mitenniin taas, ku en oo ennen pariisissa käyny! :) sillä ajattelin vaan tätä kysyä, kun ilmeisesti matkustelette laurin kanssa aika paljon, niin onko vastaavaa tapahtunu teille, että matkustelua ihmetellään. eihän niistäkään ihmisistä tehdä numeroa, jotka ei koskaan käy missään. (sitä oon kyllä hiljaa mielessäni miettiny, mut ei tulis mieleenkään mennä kysymään et miks jumitat aina kotona, hah) ;)tämä asia ei muuten ees harmittais tai häiritsis, mut kun matkusteluun on kerta varaa eikö oo muksuja, ja matkustelu on meille todellinen intohimo, miksei vois vaan sanoa että hei hieno juttu, ja olla onnellinen siitä että meillä on mahdollisuus tehdä sitä mistä me eniten nautitaan. miten siis suhtautua, ja saada kyselijät suhtautumaan eri tavalla? kiitos jo etukäteen vastauksesta! :)

Julia

Rosam,VeroModasta on. Tykkään siitä kun se ei ole liian paksu, vaan juuri sopiva :)Anonyymi,Voi kyllä olen kuullut samaa :) Eikä me edes niiiin usein ulkomailla käydä! Lähipiiri nyt ei jaksa enää ihmetellä, mutta puolitutut pähkäilee tätä välillä. Kai se on enemmän sellaista ääneen miettimistä, koska kovin monella ei aikataulut töistä/perheestä anna periksi lomailulle ja viehän se sitä rahaakin paljon. Yleensä siis selitän ihan suoraan, että koen sen intohimonani mihin myös satsaan todella paljon ja olen tehnyt tiettyjä valintoja mahdollistaakseni tämän myös :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014