Kallio näytti silmiini jotenkin erityisen synkältä viime torstaina. Ulkona oli pimeää ja todella kylmä, ainoat valot kadulla tuntui tuikkivan erotiikkaliikkeen tai thaihierontapaikkojen ikkunoista. Porukka ihmisiä riiteli kadulla ja täydestä kapakasta hortoili pois tukevassa humalassa oleva pariskunta.

Asuin joskus Hakaniemessä ja kävin paljon useammin Kallion ja Sörnäisten alueella. Mietin, että tavallaan olen vähän jäänyt kaipaamaan sen rehellistä meininkiä, siellä on oma tunnelmansa.
Mutta, tuona torstaina aikomukseni ei ollut kuitenkaan kokea Kallio, vaan kokea se pieni pala Thaimaata, mitä se Vaasankadulla pitää sisällään.

 

Thaimaalainen Ravintola TukTuk
Olin yllättynyt että mahduimme sisään. Ravintola on pieni ja todella tunnettu hyvästä ruuastaan, joten se on usein aivan täynnä. Tuona iltana nurkkapöydässä istu kuitenkin vain yksinäinen mies ja toisessa pöydässä ruokaili ravintolan työntekijät.On kummallista että olen vasta jonkin aikaa sitten oppinut pitämään thaimaalaisesta ruoasta.
Ennen vierastin tulisia makuja, mutta nyt pystyn huoletta syömään niitäkin annoksia joiden perässä komeilee vaikka kaikki kolme punaista chiliä menussa.
Tulista, makeaa, suolaista ja hapanta. Sitruunaruohoa, kookoskastiketta, limeä, korianteria, kalakastiketta, chiliä!
Tänne vaan kaikkea.

 

Se mistä pidän TukTukissa on raaka-aineiden laadukkuus, kana on suussa sulavaa ja kasviksia löytyy ties mitä eksoottista sorttia. Annoksista löytyy myös roppakaupalla aitoa makua ja potkua, mutta myös hillitympää versiota jos ei halua syödä liian tulista.

 

 

Oli se torstai-ilta kuinka kylmä tai pimeä tahansa siellä Kalliossa, niin minä olin tyytyväinen tuossa pienessä Thaimaalaisessa ravintolassa kevätkääryleiden, papayasalaatin ja punaisen currykanani kanssa. :)

Kommentit (4)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Pitäisi itsekin kokeilla listalta vielä muita ruokia! Olen niin koukussa papayasalaattiin että en voi olla koskaan tilaamatta sitä :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Teen pääsääntöisesti tällä hetkellä vain tätä :) Välillä saatan myös tehdä jotain extraduunia, jos kivoja projeteja ilmaantuu. Lauri toimii taas personal trainerina.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram