Olen yrittänyt seistä täällä aurinkopaneelin lailla paikoillani ulkona, imeä lämpöä ja varastoida kaikenlaista aurinkoenergiaa saadakseni sitä edes hieman mukaani suomeen.
Veikkaan, että jo lentokoneessa auringon lämpö alkaa olla tosin haihtuva muisto vain.

Trooppinen kostea kuuma ilma on minun juttuni. Vaikka vaatteet liimautuvat ihoon, hiukset alkavat elää omaa ”haluan näyttää märältä heinältä” –elämäänsä ja naama valuu viemäriin, niin nautin siitä aivan suunnattomasti ja mieluiten mahdollisimman usein.


Nyt on kuitenkin aika vaihtaa sademetsät havukuusiin ja palata takaisin sinne mistä tultiinkin. Kaiken maailman myrskyjäkin luvassa, mutta ehkä pääsen perille asti.

Kommentit (10)

Manu

Vauu, upeita kuvia! Oon ite lähössä Singaporeen tammikuussa, joten ois ihan huippua, jos tekisit postauksen siitä, missä kaikkialla kannattaa käydä. Lisäks hyviä ravintoloita ois kiva kuulla! :) Matkakuume vaan kasvaa näiden postausten myötä..

Iida

" "haluan näyttää märältä heinältä" -elämäänsä "
Usein naureskelen ihanalle ja elävälle kirjoitustyylillesi, mutta harvoin purskahdan tällä tavoin nauramaan. Noin osuvaa kuvausta omille hiuksilleni en ole vielä keksinyt - niilläkin kun on tapana käyttäytyä juurikin noin trooppisissa olosuhteissa.
Kiitos tästä, aivan mahtavaa tekstiä jälleen kerran!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram