Palataanpa hetkeksi Intersportin ja Reebokin crossfit –kampanjaan ja katsastetaan treenitilanne.

Ensimmäisissä treeneissä olin hieman kauhuissani. Se että olen viime aikoina vähän heilutellut peppuani Zumba tunnilla ja lukenut naistenlehteä stepperissä, ei tulisi auttamaan minua kovin paljoa tangon nostamisessa, leuanvedoissa, käsillään seisomisessa, laatikoiden päälle hyppelyssä ja köyttä pitkin kiipeämisessä (siinä minä olin kyllä tosin aika hyvä). Kirsikkana kermakakun päällä, kaikki kuvattiin – videokameralle! Surkea leuanvetoyritys + videokamera kiinni naamassasi, ei ole mikään mahtavin tyyli tehdä sitä. Jos olisin tiennyt tästä olisin vähintään harjoitellut (ja laittautunut jotenkin).

Olen ehtinyt crossfit treeneihin nyt vasta kaksi kertaa viikossa, mutta kehitys on yllättävän nopeaa ja uskallan väittää näin, koska ensimmäisillä kerroilla hyppiessäni tasajalkaa laatikon päälle uuvuin jo kymmenestä hypystä, mutta nyt määrä on vähintään triplaantunut ja ylipäätänsä usko siihen että pääsee sinne laatikon päälle lentämättä rähmällensä omaan nenästä vuotavaan verilammikkoonsa on kasvanut hurjasti.
Edistyksestä tulee aika hyvä fiilis.

Se mistä ei tullut niin hyvä olo, oli alkuun kahden kilpailevan joukkueen takia pidettävät kuntotestit, missä olin surkea. Kuntoa testattiin mm. sillä montako leukaa saat vedettyä (en yhtään), vaikealla turkkilaisella kuulannostolla, jalat suorina punnerruksilla ja vaikka millä muulla atleettisella tavalla missä minä en päässyt loistamaan. No, ainakin on jotain parannettavaa ja vaikka minä en ollut se joukkueemme kippari-Kalle vetivät muut todella hyvin ja laskettuamme kaikkien pisteet yhteen joukkueemme johtaa pisteillä 181, kun Okun joukkueella puolestaan on 158 pistettä. Jes.
24.10 pistetilanne ratkeaa sitten lopullisesti lopputesteissä. Aika jännää.

Tähän loppuun vielä teeman mukaisesti voisin ilmoittaa tuon Intersportin lahjakortin voittajan ja se meni Lauralle kommentilla:

JUOKSEMINEN! Toimii terapiana, lenkillä voi vaan purkaa kaikki fiilikset ulos ja ajatella asioita. Ja toisaalta taas suuttumuksesta voi saada ihan älyttömästi energiaa ja voi vaan tykittää ihan uskomattomia lenkkejä. Olipa sitten vihainen, surullinen tai ahdistunut niin lenkin jälkeen olo on kyllä aina mahtava! Ja samalla tietysti kunto kasvaa kohisten. Niinä päivinä kun ei vaan jaksaisi lähteä niin kuulokkeet korviin ja kunnon musiikkia kehiin ni kyllä se tossu nousee taas. Ja ikinä en ole kyllä katunut lenkille lähtöä. :)

Palataan taas crossfitin pariin myöhemmin. Sillä välin voitte käydä - jos lupaatte olla nauramatta - katsomassa näitä hohdokkaita treenivideoitamme Voicen sivuilta, sinne pääset TÄSTÄ.

Kommentit (10)

Kauko

Mun mielestä toi oli hyvin sanottu, että mitä liikettä tekis, jos pitäis tehdä loppuelämä ja että se tuskin ois haukkari mitä treenais. Kävin ite just ostamassa hetki sit salikortin ja just nimenomaan liikkeet, joissa koko kroppa tekee töitä kiinnostaa. Hyviä vinkkejä. Tsemppiä kisaan!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos. :)
Huomaa että Crossfit kyllä toimii juuri sen takia että ns"turhat" liikkeet on karsittu pois. Paljon fiksumpi olen minäkin tämän treeni taipaleen jälkeen :)

Vierailija

oot ihan eri näkönen videolla kun kuvissa! oot niin laiha että ihan pelottaa et katkeet tuolla!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Juu tiedän! Sen takia välttelen liikkuvaa kuvaa mahdollisimman paljon :D Näissä videoissa näytän vielä erityisen oudolta paniikin vääristämän naamani kanssa :D

Emilia Remes

Hyviä treenikertoja sulle!:) Voin kertoa että, jep, kyllä se crosfit vaan tehoaa! Olin/olen ite yhtä hoikka käsistä yms muualta kuin sinäki ja tuntu siltä et kaikki tuijotti alussa ihan ihmeissään kun kävin salilla, mut nyt ku on alkanu muodostuu lihasta käsien ympärille niin katseilta(huonoilta!;)) on vältytty, hah!

Jade

Olitko ihan lihakset jumissa seuraavana päivänä kuntotestistä? Itse joudun olemaan paljonkin crossfitin kanssa tekemisissä vaikken sitä itse harrastakaan, mutta aloitan kyllä kun mun cheer-urani tästä jossain kohtaa loppuu. Tsemppia paljon treeniin Julia! Tuossa lajissa onneksi kehittyy aikast nopeasti :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ei niin paljoa kuin ensimmäisten päivien jälkeen :) Lihakset tottui yllättävän nopeasti.

Minulla on ikävä omia cheerleader aikojani! Muistan miten jännittävää oli kilpailla ja lennellä yläilmoissa heitettävänä :D Nykyään en saa enää edes puolivolttia.

Vierailija

Oon itekkin miettinyt että Crossfit voisi olla tosi kiva laji, vielä kun tykkään kunnon -veri maistuu suussa ja lihaksissa tuntuu- treeneistä, mutta polveni paskoneena tuskin noin raskas laji luonnistuu vielä pariinvuoteen, mutta hurjasti onnea treeneihin!

Laura

Itseänikin kyllä huvittaisi kokeilla CrossFitiä, siitä kun on ollut kamalasti juttua ulkomaisissa blogeissa. Ehkäpä pitää alkaa etsiä, jos löytyisi joku hyvä ja edullinen paikka kokeilla tätäkin.:) Tsemiä treeneihin!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram