Ihan loistavaa miten moni on jo mukana Cosmon bootcampissa. Tässä väkisinkin innostuu! Eilenkin meinasin skipata salin, mutta arvatkaa mitä tein? Menin Cosmon Bodylicious sivuille tsemppaamaan itseäni. Se toimi ja salin jälkeen oli taas energiaa puuhata loppuilta kotiaskareiden parissa.
Juuri tästä pidän urheilussa. Sen tuomasta energiasta ja fiiliksestä.

 

Minulle muuten jäi hetkeksi Laurin ja minun pakaratreenikalenterin jälkeen tavaksi kirjata treenejä ylös. Se jotenkin auttoi. En kyllä tosiaan tiedä miksi, itseähän varten tässä liikutaan eikä mitään seinäkalenteria, mutta kai sen laiskottelun enemmän huomaa, kun on siellä jossain vihossa/jääkaapin seinässä/kalenterissa päivät ihan tyhjiä.

 

Katsotaanpa:

Hyvä yritys laittaa pienempää treenimäärää paperilappusen piikkiin, mutta minulle se toimii. Paperilappu-tsemppi.

 

Siksi ajattelinkin ottaa omaksi bootcamp tavoitteekseni jatkaa treenejä tällä tsempillä ja koittaa pitää alkuvuoden draivia yllä - viime vuoden loppupuolella kävin nimittäin vain salilla ja sielläkin melko satunnaisesti. Tuntui ettei ollut energiaa mihinkään.

 

Eli, nyt kaikki nopeasti mukaan bootcamp haasteeseen. Siitä ei ole sinulle kuin hyötyä! :) Enemmän tietoa bootcampista löytyy TÄÄLTÄ.

Kommentit (6)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Jee, katotaan vaan millanen parin viikon tauko Balin reissun ajaksi tulee, mutta onpahan sitten energiaa taas (toivottavasti) riehua tuolla salilla :)

lulu

Hei ootko jossain postauksessa kertonu enemmän tosta hot yogasta? Oot nöemmä nyt paljon siellä käyny ni ois kiva kuulla millasta se on :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat