Ihanan rento päivä takana, vaikka yöllä nukuinkin vainoharhaisen koiran lailla.
Ensin sain unta vasta kolmelta, minkä jälkeen heräilin säpsähtäen tunnin välein ja kun viimein oli aika herätä, olin ihan jäässä ja kaikkea muuta kuin levännyt.


Lämpimässä suihkussa lohduttelin itseäni muistelemalla jälleen aikoja jolloin joka aamu piti kävellä kouluun pitkiä matkoja pysäkille ja odotella junaa sekä bussia umpijäässä ikuisuuksia. Vihasin sitä. Äitini lohdutti minua aina kertomalla että hän hiihti tunnin kouluun joka aamu. Se auttoi vähän, mutta eniten auttaa olla aikuinen. Ei ole pakko hiihtää eikä käyttää myöhästelevää junaa jos ei halua. 
Aamupäivä sujui paremmin eräiden jännien työjuttujen parissa, mutta kun saavuin kotiin tuli uni vihdoinkin (väkisin) ja nukahdin sohvalle viltin alle suu auki. Miksi olen alkanut nukkumaan suu auki? Tiedän sen siitä että herään suu täynnä vilttiä tai ties mitä.
Päikkäreiden jälkeen iski lihapullahimo ja suuntasimme Laurin kanssa Punavuoreen ravintola Toriin jallupullille. Pyysin lautaselleni salaattia ja ihmettelin miksi en sitä aikaisemmin ollut tajunnut tehdä. Lihapullat ja perunamuusi on ihan tylsiä itsekseen, vaikka yhtiä Helsingin maukkaimpia ovatkin.
Torista siirryin tapaamaan ystäviäni JallaJallaan, missä he kiinnittelivät niittejä uimahousuihin? ja naureskelivat sille miten kukin vuorollaan muisti suomen ensimmäisen presidentin nimen täysin väärin.


Nyt olen kotona ja Lauri haluaa katsoa Teksasin moottorisahamurhaajan.
Ei se mitään olen silti onnellinen ja tämä oli yksinkertaisuudessaan kiva torstai.

Kommentit (23)

Alanna

Aa kun tulee nälkä noita pullia katsellessa! Ja voi neiti kun olet kaunis, katselen sun kuvias aina äimistyneenä kuinka joku voi olla noin tavattoman nätti!

A

Älä ota tätä pahalla ihana Julia. Mutta. Mua ärsyttää sun blogisi välillä niin paljon, vaikka se on minun lempiblogini. En voi lukea postauksia aina heti, jos minulla on surullinen mieli. Saan alemmuuskomplekseja ja itseinhokohtauksia sen takia koska vaikutat niin täydelliseltä. Sulla on upea ulkomuoto ja elämäsi on kadehdittavaa. En samaistu sinuun muuten kuin että haluaisin olla kuin sinä. Onnellinen. En usko, että kuitenkaan olet täydellinen, mutta tämä blogisi saa minut kuvittelemaan niin. Et varmaankaan voisi blogissasi kertoa, jos sinua ahdistaa jokin tai jos elämässäsi menisi huonosti. Mutta voitko kertoa edes sen, että kiukuttelet ja suutut tai tunnet suruja joskus? Vai oletko oikeasti yhtä positiivinen ja elämänmyönteinen ihminen kuin blogisi?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi pieni ihana.

Kyllä minä kiukuttelen joskus ja kyllä minullakin on huonoja päiviä. Kaikilla on!
Mutta ihan aidosti olen myös onnellinen. Onnellisimmillani, jos niin voi sanoa ja otan siitä kaiken irti. Sen eteen olen tosin tehnyt töitä, koska kaikki koko elämäni ajan ei ole ollut yhtä ruusuilla tanssimista ja minä tiedän kyllä millaista on kun kaikki on myös kauheaa.
Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, mutta huonojen aikojen jälkeen sitä oppii ottamaan elämään enemmän hälläväliä –asenteen ja nauttimaan oikeasti niistä pikku jutuista.

Ja älä mieti niitä ulkoisia seikkoja – luonteella on niin paljon enemmän väliä.
Älä myöskään ole surullinen pitkään <3

Nanuska

Tässä vastauksessa näkyy sisäinen kauneutesi <3 Olet ihanan symppis!

A

Ää voi vitsi! Tuli vähän typerä olo kun olin kirjoittanut tuon kommentin, mutta toisaalta kun siihen vastasit, muistin taas mitä kaikkea itselläni on ja mistä kaikesta voisi nauttia vieläkin enemmän! Ehkä minulla oli juuri tuolloin se huono päivä ja toivottavasti parempia päiviä olisi jatkossa enemmän kuin hyviä :) Olet nyt taas vieläkin ihanampi!

Kissis

Julia! Sun hiukset näyttää nyt just tasan sellasilta, että haluan itsellenikin. Piru, taidan kävellä kohta kampaamoon sun kuvan kanssa.

Miia

Julia,

Mikä ihana vastaus edellä ja totta joka sana! Vaikutat kovin aidolta ja sydämelliseltä tyypiltä. Hieman ihmettelinkin, kuinka jokin aika sitten yhteisen fb-ystävämme seinällä olit ainoana tykkäämässä ala-arvoisesta kommentista, jonka mukaan Suomen Top Chef-juontaja on "ei minkään näköinen nainen" ja millä meriiteillä se on päässyt töihinsä. Kymmenen vuotta nuorempi vähän epärealistinen fb-ystävämme siinä kommentoi kansainvälisen mallin ja ammattikokin ulkonäköä :D Uskon, että oli vain ajattelemattomuutta sulta!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos :) Ja joo, muistan tuon! Nuohan eivät olleet omia sanojani, minä vain tykkäsin statuksesta, mikä oltiin kirjoitettu täysin huumorilla ja meillä nyt on tuollainen tyhmä/mustahuumori ystäväpiirissämme. Jos tykkään jostain fb -läpästä niin se ei tosiaan tarkoita mitään vakavampaa :)

Miia

Ihan meille kaikille puolitutuille toi läppä ei valitettavasti heti avautunut. Aiheutti pientä hämmennystä ja nolostusta yleensä symppiksenä pidetyn baarityöntekijän puolesta! Toisen ulkonäön ja ammattitaidon kritisoiminen somessa ei ole vaan ole kovin asiallista ja välity kaikille huumorina, varsinkaan jos kyse on kaikkien tuntemasta mallista :-) Mietin, jo annatko täällä aivan väärää kuvaa itsestäsi. Mutta huumorilla siis mennään!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Mutta edelleenkin minähän en ole arvostellut kenenkään ulkonäköä ja jos ystäväni on ja olet hänen fb-kaverinsa, niin ehkä asiasta kannattaisi kysyä suoraan häneltä :)
En yhtään muista miksi tykkäsin kyseisestä statuksesta, mutta minulla ei todellakaan ole mitään top chef -juontajan ulkonäköä vastaan :)

Sanna

"eniten auttaa olla aikuinen. Ei ole pakko hiihtää eikä käyttää myöhästelevää junaa jos ei halua"

hmm no ikävä kyllä vaikka minä olen aikuinen niin joudun nousemaan kuutena aamuna viikossa kello 5.15 ja kävelemään puolitoista kilometriä juna asemalle ja toivomaan että se haiseva juna tulisi ajoissa. Palkka ei yksinkertaisesti riitä siihen että hankkisi auton. Tulipa taas nii luuseri olo kun olen aikuinen ja silti on pak-ko mennä myöhästelevillä julkisilla :D Ole onnellinen siitä miten pystyt elämääsi elämään

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Arvelinkin, että joku kommentoi tätä lausetta, mutta en tarkoittanut sitä millään pahalla junalla töihin meneviä kohtaan. Tämä oli vain se mistä pienenä en itse henkilökohtaisesti tykännyt.

Pointti tässä oli enemmänkin se, että aikuisenahan kaikki on sinusta itsestäsi kiinni. Päätät itse työpaikkasi/koulusi ja arjen mitä elät. Tietenkään kaikki ei aina mene niinkuin haluaisi, mutta aikuisena siihen pystyy vaikuttamaan enemmän :)

Katri

9h päänsäryn aiheuttanut työpäivä oli hyvä sulkea tällä ja aloittaa viikonloppu nauramisella, kiitos! Moottorisahamurhaaja niittibikineissä <3

Henna

Monet lukee blogeja vuosia kommentoimatta koskaan. Minä päätin kommentoida uutta tuttavuuttani heti! Olen välillä vilkuillut blogiasi, mutta en ole sen kummemmin "ottanut siitä omaani". Tänään kipeilypäivän kunniaksi olen lukenut sivukaupalla vanhoja postauksia. Ihanan inspiroiva, raikas ja tyylikäs blogi. Ensinnäkin upeita asukuvia, kiva kirjoitustyyli ja menetin sydämmeni tuolle sinun erikoiselle Alexalle. Päädyit kirjainmerkkeihini :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram