Eilen mentiin lasipalatsin aukiolle syömään siellä vierailevan ranskalaisen torin antimia.
Olimme sattumalta paikanpäällä viimevuonna ja ihastuimme kojujen leivoksiin, hodareihin ja juustoihin.

Lauri enimmäkseen juoksenteli hodareiden perässä ja minä leivosten.

 

 

 

Tämän jälkeen mies tunki suuhunsa vielä kaksi samanlaista.

Itse yritin taistella suklaakuorrutetun omenan kanssa. Vaikeampaa hommaa en ole nähnyt aikoihin ja olin aika pettynyt, kun suklaan alta paljastui tuikitavallinen vihrä omena! Luulin tietysti, että sisällä olevalle omenalle oltaisiin tehty jotain ranskalaisia taikoja ja se olisi ollut suussasulavaa.
Onneksi olin aikaisemmin syönyt nutella-banana crepesin ja puolet suklaaleivoksesta, niin pystyin jättämään omenan nakertamis homman kesken.

Makuelämysten jälkeen nautimme vielä muutaman oluen lasipalatsin terassilla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Otin Lauristakin asukuvan! Vähän vaihtelua. (Oma runkoni on jo niin nähty).

Pusakka on Lissabonista ja pidän siitä paljon. Aijon edelleenkin varastaa sen itselleni kesällä ja pitää sitä shortsien kanssa!

 

 

 

Jos joku on ranskalaisen ruokakulttuurin ystävä, niin tori on pystyssä lasipalatsin aukiolla 15.5 asti. Paikanpäällä on myös ihana oliivivalikoima, sekä niitä juustoja, patonkeja, leivoksia, makeisia ja ties mitä.

 

Kommentit (10)

Oc

Sofia,Ne on! Olin etsinyt tuollaisia jo muutaman vuoden ja vihdoin kun ne löysin, haluaisin pitää niitä jokapäivä :D

Anonymous

te ootte kyl tosi kuuma pari! :D ootko muuten tehnyt postausta miten ootte tavannut jne? oon tosi utelias aina muiden rakkaustarinoista, kun itse olen aina sinkku ollut. :D

Anonymous

Tätä blogia olen jo kommentoinut ennenkin,niin en enää keksi mitään kehuttavaa siitä!ei voi muuta sanoa kun ainoa blogi mitä jaksaa lukea päivästä toiseen..mutta täytyy sanoa että olette aivan mielettömän hyvännäköinen pari!siis mistä ton näkösiä miehiä löytää? ;) t:hanna :)

Life On Plate

Kiitos vinkistä, täytyy käydä pyörähtämässä tuolla, kuulostaa mun taivaalta kaikkine herkkuineen :D On mennyt multa jotenkin ihan ohi tämmönen "tapahtuma"

Anonymous

sä käyt joka päivä syömässä jossai ravintolassa tms.? :) mut tosi kiva tää sun blogi, ja ootte tosi kiva pari ;)

Oc

Anonyymi,Kiitos :) En ole tehnyt. Sitä on kyllä kyselty! Kirjoittaisin kyllä, jos olisi jotain kirjoitettavaa :D Meidän rakkaustarina kun nyt vaan oli ihan tavallinen: tutustuttiin baarissa, tapailtiin ja alattiin seurustelemaan. Joskus jos koen vielä jonkun ahaa elämyksen miten siitä saisi enemmän irti, lupaan kirjoittaa :)Hanna,Voi kiitos :D haha, en kyllä osaa sanoa, ne on kaikki jossain piilossa.Life On Plate,En minäkään siitä mitään mainontaa ole nähnyt. Puskaradio ilmeisesti toimii, koska on todella suosittu "tapahtuma" :)Anonyymi,Viikonloppuisin joskus kyllä. Arkisin useimmiten teen ihan kotiruokaa. Se voi ehkä näyttää siltä, että käyn todella usein ulkona syömässä, koska ruoka-ja ravintolat on iso osa tätä blogia. Kiitos paljon :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram