Yllättäen minunkin kasvoiltani löytyy ne meikkivoiteet, mitkä monissa muissakin blogeissa vilkkuvat. Se on hyvä enne. Nämä tuotteet eivät voi olla huonoja.

 

Lancomen Teint Idole Ultra 24H
Löysin tämän aikoinaan Lindan pohjameikki postaus pohdintojen myötä. Selailin innoissani postauksen kommenttiboksia hyvien vinkkien perässä ja monta sellaista löytyikin! Tämä sieltä sitten jäin lopulta pysyvästi valikoimaani.

Ohut, kevyt ja kestävä. Peittävä, mutta kuultava.

 

Hieman tuhdimpaa tavaraa tarvittaessa astuu estradille Vichyn Dermablend ja yleisöstään se hurmasi ainakin minut täysin.

Tämä tuote ei varmasti ole monelta mennyt ohi, mutta jos joku ei vielä saa mieleensä niin tämä on juuri se minkä keulakuvana keikkuu kauttaaltaan tatuoitu miesmalli, se jonka tatuoinnit Dermablendillä sitten lopulta kauttaaltaan myös peitetään.

Niin, se on peittävää ja peittävä käy minulle. Aknearpien yli vyöryy tasaisen beige peitto ja Balin auringon punottama nenäkin pysyi piilossa kosteassakin ilmastossa pitkälle iltaan. Kasvot eivät kuitenkaan näytä tämän kanssa paksun maalikerroksen alle jääneiltä, vaan melko luonnollisilta.

Vichy Dermablend Nestemäinen meikkivoide, sävy 35 sand. Ehdottomasti tämän hetken suosikkituotteeni. Värivalikoima voisi olla tosin hieman parempi ja annostuksen kanssa saa olla tarkkana. Ihan pieni pisara jo riittää.

 


Uusin kikkani onkin levittää kasvot kauttaaltaan Lancomen Teint Idolella ja peittää pienellä tipalla Dermablendiä ne enemmän peittoa tarvitsevat kohdat. Näin kasvot jäävät kevyen kuultavaksi, antaen ongelmakohdille kuitenkin pitkäaikaisen ja kunnon peittävyyden. 

Kommentit (15)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

03 beige diaphane sävy, mutta nyt vielä ruskettuneelle iholleni hieman vaalea, joten sekoittelen mukaan vielä Lumenen ihon sävyn heleyttäjää (sävy 20 perfect tan) ja lopputulos on juuri sopiva! :D

p.marie

Blogisin postaukset eivät ole hetkeen auenneet Bloglovinin kautta ollenkaan. Ajattelin vain vinkata tästä, että olet tietoinen :) Tiedä sitten onko vika Bloglovinissa vai Cosmon puolella.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Pahoittelut tosiaan siitä. Asiaa yritetään korjata parhaillaan. Toivottavasti taas pian toimii normaalisti :)

Ace

Mun on todella vaikea kuvitella, että sulla olisi minkäänlaisia iho-ongelmia. Itsellä on, mutta olen todella kalpea (ivory, porcelain on yleensä mun sävyjä) ja siten naama aina punottaa. Onko noissa kummassakaan todella, todella vaaleita sävyjä? Entä onko niissä mineraaliöljyjä tai silikoneja, mitkä pahentaa iho-ongelmia (ainakin itsellä). Entä hinnat? Kiitos kun jaksat aina vastailla. :) On huomenna apteekkiin asiaa, mietin vaan kannattaako tuo Vichy todella katsastaa.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minulla on itseasiassa ollut monta vuotta aikuisiän hormonaalinen akne, mitä olen joko a. ollut mestari peittämään b. saanut kuriin antibiooteilla, tai c. pysytellyt visusti piilossa pahimpina aikoina :) Joten kyllä niitä iho-ongelmia täältäkin löytyy vaikka kuvissa ei pahemmin tule kyllä esiin.

En ole tästä nyt ihan sata varma, mutta mielestäni sisältää ainakin jonkinlaisia silikoniyhdisteitä.

Hintaa Dermablendillä (saa apteekeista) on 29e ja Lancomen meikkivoiteella (esim sokos ym) n.50e

Vierailija

Haha, ei oo totta! Mä katsoin aluksi, että hetkinen, oonko mä julkaissut suunnittelemani meikkipostauksen (jota en oikeastaan ole edes kuvannut tai tehnyt vielä edes) unissani vai mikä läppä tää on?! Kunnes huomasin, että olikin sun postaus kyseessä. Sama arsenaali nimittäin täälläkin käytössä :D

Loistomeikkivoiteita molemmat! Mä itse sekoittelen nää kaks keskenään täydellisen lopputuloksen saamiseksi :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, mullekin on joskus käynyt noin! Siitä tulee kyllä super outo fiilis!
Joskus oon myös julkaissu tismalleen samantyyppisen postauksen jonkun kanssa timalleen samaan aikaan. Outoa :D

Ja jep, täydellinen meikkivoide kombo :)

saara

mistäköhän tuota vichyn meikkivoidetta löytäisi ja minkälainen hinta sillä on ? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Sitä saa apteekeista ja maksaa 29e (Tuo hinta ei ole muuten ollenkaan paha kun miettii vielä miten riittosaa tuo meikkivoide on! Tuntuu ettei se ikinä lopu :D)

dermablend

Tiedätkö mitä eroa on tuon nestemäisen ja compact meikkivoiteen välillä?:)

heartbeat

Itse käytän tuota dermablendiä lumenen cc-voiteen kanssa, ihan mahtava yhdistelmä!:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram