Kommentit (8)

Anonymous

Mäkin oon syöny tuol! Joku kana-annos oli tosi hyvää, noista paloista en niinkään välitä. Onks toi sun poikaystävä?

Anonymous

Upeita postauksia sinulla kerta toisensa jälkeen. Syöt aika paljon ulkona? Minusta joku postaus missä listaisit vaikka top 5 parasta ravintolaa missä olet vaikka viimeisen vuoden aikana käynyt olisi kiva!

Anonymous

Sun poikaystävä? Teksteistä päätellen joo, koska teette kaiken yhdessä. Jos siis viittaat häneen kun puhut useasti me -muodossa:) Kuinka usein käytte ulkona (elokuvissa, ravintoloissa)? Hyvä kun minä saan ton minun ukkoni edes kerran puolessavuodessa ulos syömään. :(

Anonymous

Ihan muutama minuutti sitten löysin tän blogin ja pakko kyllä heti sanoa että oot varmaan kaunein ihminen ikinä! Ootko minkä maalinen? Luen sun blogin varmaan kokonaan läpi tän illan aikana!

Oc

Anonyymi,Mäkin oon kuullut että jokin kana-aanos on hyvää :D Juu, se on mun poikaystävä.Anonyymi,Kiitos. Todella hyvä idea! toteutan sen ehdottomasti heti kun olen käynyt vielä muutaman ravintolan katsastamassa ja kyllä syömme aika usein ulkona. Olen sellainen ruokafiilistelijä että en pystyisi olla varmaan viikkoakaan kokeilematta taas jotain uutta ravintolaa.

Oc

Anonyymi, Kyllä poikaystävä se on. Olet oikeassa, viittaan me muodolla juuri häneen.Käymme todella usein ulkona, koska niinkuin tuossa yläpuolella sanoinkin omaamme molemmat suuren rakkaus suhteen ruokaan ja tykkäämme käydä fiilistelemässä eri paikoissa ruokaa. Vähän niinkuin harrastuksena ehkä. Elokuvissa käymme keskimäärin kerran viikossa, riippuen tarjonnasta.Anonyymi,Voi kiitos ihanasta kohteliaisuudesta :) Olen ihan kokonaan Suomalainen.

yanna

Näin varmaan koko yön unta misokeitosta ja mitä nään ensimmäisenä kun avaan läppärin! Aaaa :D Kamala nälkä! Ja ihanan keskittynyt ilme sun poikaystävällä! :)

Oc

Onpas sulla vilkas mielikuvitus :D Mullakin on nälkä! poikaystävä tarvitseekin kaiken keskittymiskykynsä noihin tikkuihin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat