Istuskelen tässä sohvalla keskellä kaaosta. Vaatekasoja on kiireessä kertynyt kaikkialle, korkkarit on pöydällä, kahvikuppeja, kasseja, laatikoita, meikkejä! Matkalaukku ammottaa tyhjyyttään lattialla, Parisiin on lähtö aikaisin aamulla, mutta en ole ehtinyt pakata.

Ei paljoa haittaa. Kaiken kaaoksen keskellä kököttää kaksi palkintotaulua, Långvikin lahjakortti, upea Olympuksen kamera ja kukkia.
Kuka voisikaan olla iloisempi.

 

Eilen tuli voitto myös Indiedaysin awardseista ja teidän äänienne perusteella! En tiedä pitäisikö minun hukuttaa tämä postaus kiitoksiin vai koittaa vain kertoa muutamalla sanalla, että olen aivan tajuttoman iloinen! Miten sen nyt voi muotoilla sanoiksi kun on vähän hämillään kahdesta peräkkäisestä voitosta ja tietää että ei olisi ollut missään edes ehdolla ilman teitä siellä ruudun toisella puolella.
Isoin kiitos kuuluu teille.
 

Minun pitää kirjoittaa vielä kunnon awards postaus kun olen saanut ajatukseni kasaan ja kerättyä niitä kunnon kuviakin jostain. Koitan kai silloin kiittää vielä uudestaan :) 

Nyt tämän onnellisen neidin pitäisi tunkea pää tuonne vaatekaappiin ja koittaa saada sisältöä matkalaukkuun. 
Kirjoittelen seuraavan kerran sitten toivottavasti aurinkoisesta Pariisista! 

 

Iso kiitos vielä 

 

 

Kuvat: Indiedays

Kommentit (17)

ida

Hei Julia! Ollaan poikaystävän kanssa suunnittelemassa pääsiäislomalle jotain hotelli/kylpyläviikonloppua ja minulle tuli mieleen jostain tuo Långvikin kylpylä ja muistaakseni olet siellä joskus ollut, joten kysyisinkin että millainen paikka se on mielestäsi? Äsken selaillessani paikan nettisivuja, en oikeen löytänyt minkäänlaista hinnastoa, joten osaatko sanoa minkä hintaluokan kylpylä on kyseessä? Suuri kiitos jo etukäteen :-) Otan mielipiteitä vastaan ilomielen myös muilta, joilla on kokemusta kyseisestä paikasta tai jostain muusta ihanasta kylpylästä!

Miaminttu

Jjjjeeeeee! En olisi kyllä suonutkaan voittoja kellekään muulle! <3 Kiitos, kun pidät tätä blogia. Tämä on vaan niin mahtava! Aina ensimmäisenä kirjanmerkeissäni, vaikka muut vaihtelevat järjestystä. Tämä pitää vain saada tsekata ekana, kun mukissa oleva kaakao-cappuccino on vielä tarpeeksi kuumaa :) Hurjasti onnea molemmista voitoista :)

Mrs T

Ihan mahtavaa, MUN suosikkiblogi voitti ja kaksi kertaa, vähän kun ois itekin voittanut jotain ;)

Suurensuuret onnittelut ansaitusta voitosta!

Linda

Paljon onnea voitoista! Olet niin ansainnut molemmat!:)
Tämä ei liity postaukseen, mutta osaisitko kertoa mitä voisin tehdä, kun voitin erään Cosmon kilpailun instagramissa reilu pari viikkoa sitten ja he pyysivät minua ottamaan sähköpostitse yhteyttä, mutta he eivät ole vastanneet minulle. Kiitos paljon, jos osaat auttaa! :)

Hehkuu

Onnea voitosta! Asia, josta tulin tänne kertomaan, on kiitokset vinkistä Vichyn dermablend meikkivoiteeseen. Oon kärsinyt e-pillereiden lopettamisen takia tosi huonosta ihon kunnosta. Toi meikkivoide on pelastus, avain täydellistä! Muistan nähneeni sen tatuioidun miehen meikkaus-mainoksen, mutta tuotteen olin unohtanut kokonaan. Kiitos vinkistä!

mirde

Voi onneksi olkoon Julia! En yleensä äänestele ketään yhtään missään, mutta sinua äänestin tänäkin vuonna. Olet minusta ehdottomasti ansainnut voiton. :) Ihana blogi (paras) ja olet ihana persoona kerta kaikkiaan!

Aino

Oliko tää se fotogeneettisin? :) Paljon onnea tästäkin, oot tänkin ansainnut! <3 Hyvää lomaa!

Mari

Olet Julia voittosi ansainnut. Luen blogeja enemmän ja vähemmän, mutta on vaan yksi blogi, johon palaan aina silloinkin kun aika on tiukilla, elämä kolhii, tai sen mahtavuudet vievät mennessään. Ja se on sun blogisi. Sulla on täysin ainutlaatuinen tapa kirjottaa asiasta kuin asiasta, tai sen vierestä ja onnistut aina lumoamaan lukijan. Kiitos kun kirjoitat meille. Ja paljon onnea voitoista!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

KIITOS kaikille hurjasti ihanat. <3
Täällä Pariisissa nettiongelmia (ylläri) mutta vastailen heti kaikille kun vain pystyn :) :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En usko, että niitä on muokattu :D Kuvissa voi usein näyttää raajat vähän väliä ties miten kummallisilta kun valo voi tehdä temppujaan jne :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016