Toivoisin voivani kertoa teille, että Intersportin ja Reebokin kamppiksen Crossfit treenien myötä jaksan jo nostella sohvia, hissin sijasta mieluummin juoksen portaita ja olen niin energinen intoa täynnä tarmokas, mahtava ja vahva.
Oikeasti kun vaan tällä hetkellä istun tässä sohvalla huonoryhtisenä, maha turvonneena suklaasta ja selkä kipeänä.

Se mikä alkoi hyvin sain pientä kompurointia matkan varrelleen.
Ensin olin kipeä ja jouduin jättämään treenejä väliin, sitten äitini pyytää minua viemään parvekkeelta kaksi metrisen jukkapalmun (kaksisataa kiloisen vähintään) keittiöön. Se oli pitkä matka se, voin kertoa ja selkähän siinä meni matkalla. Saatuani selän paremmaksi napsahti se muutaman päivän päästä uudestaan pelatessa sulkapalloa. Mitä ihmettä onnistuin sielläkin tekemään väärin – en tiedä. Nyt selkä on edelleen kipeä ja en voi sanoa että treenit kukoistavat! Olen joutunut olemaan onneksi vain muutamista poissa, mutta se tuntuu kamalalta. Yritän nyt välttää palmuja ja sulkapalloja kuin ruttoa. Ehkä ensiviikolla pääsisi taas kuntoiluun kunnolla kiinni.

Ennen kompurointia on onneksi saatu jotain urheiltuakin. Muistan lämmöllä treenejä, missä tehtävänä oli 30 leukaa, 30 punnerrusta, 3x köyden ylös kiipeämistä, 1000m soutua, 100 askelkyykkyä ja 200 kahvakuulan heilautusta. Tehtävät suoritettiin yksi kerrallaan missä järjestyksessä halusi, mutta jokaisen lajin suoritusmäärä piti saada tappiin ennen kuin pääsi vaihtamaan seuraavaan.
Oletteko kenties koskaan kokenut sitä tunnetta kun ensin olet kiivennyt köyttä kädet verillä, pinnistellyt leukoja ja punnertanut vielä siihen päälle? Tuntuu kuin sinulla ei olisi käsiä enää ollenkaan ja sitten muistat sen, että vielä olisi tosiaan ne kevyet 200 kuulan heilautusta jäljellä mihin myös ehkä tarvitsisi näitä kyseisiä juuri aiemmin tappamiasi raajoja.
Ne oli kivat treenit ne. Eikä tämä edes ole sarkasmia. Fiilis tuon jälkeen oli nimittäin kuitenkin käsistä viis aivan mahtava.

Treenejä auttamassa meillä on jalassa Reebokilta mm. realflex fusion lenkkarit. (Olen ehkä rakastunut niihin) ja hengittävät pöksyt sekä kirkkaan väriset topit. Aikaisemmin lenkkarit kun on ollut mitä ollut ja treenivaatteet koostuneet niistä ginatricotin topeista ja hm:n legginssestä. Taidan olla nyt tajunnut miksi niitä ihan oikeita treenivaatteita tosiaan on olemassa. Himpun verran mukavampi tapa urheilla. Ei muuta.

Tästä tullaanpi siihen, että saan arpoa toisen 100 euron lahjakortin Intersporttiin!
Mitä niitä ihan oikeita treenikamoja sinä tarvitsisit sieltä?

Vaustauksen voi jättää kommenttiboksiin sähköpostiositteen kera torstaihin 18.10 mennessä. Kiitos!

Kommentit (597)

Vierailija

Olisi kiva saada uudet treenihousut ja -kengät. Nykyiset treenikenkäni ovat nimittäin jo kangasosastaan rei´illä, joten lahjakortti tulisi tarpeeseen.

H

Essi

Moikka! Minä käyttäisin lahjakortin uusiin jalkapallokenkiin. Harrastan siis jalkapalloa ja nykyiset nappikseni ovat - en kehtaa edes tunnustaa - aivan järkyttävässä kunnossa!

Rakastan juoksemista ja kilometrejä karttuu viikon aikana monen monta kymmentä. Asia on siis simppeli : tarvisin uuet juoksukengät.

Maria

Olen niiiin mielenkiinnolla seurannut tätä CrossFit-kamppista! Se on niin hardcoren näköistä, mitä oman miehen treenejä olen seuraillut :D Ehkä joku päivä minäkin..

Mutta uusia jumppakenkiä olisin vailla ja tuo lahjakortti helpottaisi kyllä opiskelijan jumppailuja kummasti :)

Taija

Kengät punttisalille. Olen nyt treenannu kesästä asti sukkasillani, kun oikeita kenkiä ei ole löytynyt.

Piksu

olen juuri saanut jonkun urheilukärpäsen pureman,  aluksi hommasin jumppapallon. Ja nyt olen yrittänyt käydä lenkkeilemässä ja huomennut että vaatteilla on todella suuri merkitys, mutta tärkeimpänä ostoslistalla minulla olisi uudet lenkkarit.. Jalkani ovat niiiin kipeät, varmaan olisi parempi vetää lenkki korkkareissa kuin lenllareissani. Tämän hetkiset kengät on ostettu joskus minun ollessani yläasteella..että kyllä siitä semmoiset kymmenvuotta varmaan alkaisi olla.  Että ehdottomasti satsaisin uusiin kenkiin,  sen jälkeen miettisin hankkivani oikeanlaista urheiluvaatta, mutta kyllä jalat on tärkeimmät!!!

Safir

Olen saanut itseäni viimein niskasta kiinni ja aloitin kuntokuurin (-20 kg), johon kuuluu mm. 5 kertaa salia viikossa. Olen innostunut treenaamisesta aivan uudella tavalla, jos paidan nykimistä ja housujen tippumista ei oteta huomioon. Uudet treenivaatteet 10 vuotta vanhojen legginssien ja aivan liian lyhyiden toppien tilalle olisivat paikallaan, mutta budjettini ei anna periksi enää kalliin salikortin jälkeen.

iidsu

Olen jo kauan yrittänyt metsästää itselleni hyviä treenitrikoita, ne maksavat vaan niin maltaita tuolla urheilukaupoissa että olen tähän asti yrittänyt pärjätä h&m :n rikkinäisillä trikoilla :D

Plop

Mihin käyttäisin 100 euroa? Tuo summa ei taida ihan kokonaisuudessaan riittää hankintaani, mutta se auttaisi hyvään alkuun. Haussa olisi siis jaloille hyvät ja piristävän väriset lenkkitossut, jotka saisivat lähtemään lenkille useammin (myös silloin kun vähän vettä tihkuttaa). Edelliset lenkkarit R.I.P, teitä oli ilo käyttää ennenkuin pieni parsonrusselinterrierimme Kyösti pääsi käsiksi teihin.

Marbles

Ehkä kaikista eniten tarvisin tällä hetkellä kunnon vedenpitävät hanskat. Ajan läpi vuoden pyörällä töihin ja näissä syyssateissa ei enää noi puuvillahanskat riitä, kädethän niissä vaan jäätyy!

Ja löytyyhän sitä muullekin tarvetta: uudet housut zumbaan. Vanhoista näkyy kohta läpi, kun en vaan ole saanut aikaiseksi lähteä ostamaan uusia! :)

Anna

Reenikamoista suurinta päivitystä kaipaa ehdottomasti urheilurintsikat. Nykyiset ovat jo parhaat päivänsä nähneet useiden pesujen myötä, että tuntuu että paras tuki on jo kadonnut ja tilalle tullut pinttynyt haju! Alusvaatteisiin kannattaa ehdottomasti satsata, sillä se takaa että pystyy parhaisiin reenisuorituksiin..

Minna

Tarvitsisin uudet kengät, vanhat on jo niin aikansa eläneet...Olen haaveillut noista Realflex fitnesskengistä. Arpaonni suosi, suosi...

emily

Ihan oikeasti tarvitsen treeniini hyviä alusvaatteita, ne ovat kaiken A ja O! Kaikki muu on sitten extraa!

NinaN

Moi!:) Arvonnassa mukana! Tarvitsisin todella kovasti juoksulenkkarit, en omista vielä kunnon lenkkareita... mukavoittaisi varmasti uutta harrastusta:)

Pauliina

Uudet salikengät ehdottomasti! Ja juurikin nuo Reebokin realflexit tai muut vastaavat on hakusessa. Vanhoista kengistä alkaa jo päälliset repeilemään ja tuki on hävinnyt jo aikoja sitten :P

Johanna

Juoksu on suuri intohimoni. jouduin kuitenkin jättämään juoksemisen hetkeksi, kun loukkasin polveni. tässä sitä ollaan mietitty että missä meni pieleen, mitä pitäisi tehdä että pääsisi turvallisesti taas lenkkipoluille. Uudet hyvin iskuja vaimentavat lenkkarit ovat siis olleet päällimäisenä mielessä , jotta pääsisin taas tuon rakkaan harrastuksen pariin :)

Eveliina

Treenivaatekertani kaipaa kipeästi uudistusta! Salilla näkee paljon noita kirkkaita toppeja - minäkin haluan. Lisäksi haluaisin sisätunneille housujen sijaan shortsit, niitäkin näkee jengillä niin hienoja ja monessa värissä.

iii

Mun on pitänyt jo aikoja sitten ostaa itselleni uudet treenihanskat salille mutta en vaan saa
aikaiseksi. Nykyiset todella huonossa kunossa, ihan hävettää! Tarvitsisin myös hyvän tuulipuvun
jota en omista. Haluaisin sen kuitenkin sopivan melkein joka säähän. Työssänikin kun tarvitsee hyvää
takkia, en halua hienoimpia takkeja laittaa töihin. Se puku olisi töihinkin juuri passeli :)

Jeessi

Harmin paikka, ettet ole päässyt jatkamaan treenejä! Niistä on ollut mielenkiintoista lukea :) Itse tarvitsisin erityisesti salihanskat. Siihen tuskin menisi ihan sataa euroa, mutta lopuilla (jos nyt tosiaan jotain jäisi yli :P) ostaisin urheilupaitoja tai ehkä talvilenkkeilyyn sopivat housut.

Hopsu

Hei ihana! Paikat ei saa hajota huonojen kamojen takia, joten mä tarvitsisin kipeästi uudet juoksukengät, koska vanhoista alkaa olla tärkeimmät ominaisuudet kulutettu.

Jultsu

Omistan tällä hetkellä 7 vuotta vanhat Niken salikengät, jotka ovat vielä kelpo kunnossa mutta olen kyllä tosissani miettinyt, että ehkä olisi uusimisen paikka, kun olen ne ostanut yläasteen jumppatunneille kun olin 14-vuotias :) Elikkä uudet Niken salikengät taitisi olisi tällä hetkellä treeneihein todella tarpeen!!

L

Näitä sun urheilupostauksia on niin kiva seurata! Tulee itsellekin sellanen 'pakko lähtä liikkumaan' -olo. :D Osallistun mielelläni arvontaan, sillä tuo tulisi enemmän kuin tarpeeseen kun tämä opiskelijabudjetti ei paljoa mahdollisuuksia tarjoa tuollaisiin merkkivaatteisiin...

Iiäl

En ole koskaan omistanut kunnollisia urheiluvarusteita, koska olen aina ajatellut että halvat rytkyt riittää. Nolottaa myöntää, että käytän sisäpelikenkiä lenkkeillessäni (siis kerran 2 kuussa...). Uskoisin, että jos omistaisin kunnolliset urheiluvarusteet, minun motivaationi urheiluun kasvaisi. Tuolla 100 eurolla pääsisi kivasti alkuun :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahaha :D Joo tuhat kilometriä.. helposti.
Anteeksi tarkoitus oli kirjoittaa ihan metreissä. Näin se väsyneenä kirjoittaminen aina kostautuu.

Mari

Minä tarviitsisin juoksuhousut jossa on kännykkätasku! Sellaisia olen etsiskellyt jo pitkään! Ja sitten laskettelutakin sillä aloitan taas laskettelun pitkän tauon jälkeen!

Kesätyttö

Viimeks eilen katoin liian monta vuotta vanhoja lenkkareita ja harmittelin, etten vieläkään oo ostanu uusia. Eli lenkkarit ja mieluiten tommoset räikeet pinkit :)!

Henna

Mä tarvisin vaikka mitä taas! Mutta nyt ainakin parit uudet trikoot, juomapullon (oon mestari hajottaan niitä) ja pitkähihaset treenipaidat olis fantsuja näin talven tullessa. Myös uusi tuulitakki tarvis laittaa listalle... Että kyllähän näitä on, toivottavasti onni potkaisee! :)

sartsa

Tarvitsisin juoksuhousut jossa on kännykälle tai musa soittimelle tasku! OLen sellaisia etsinyt jo kauan! Ja sitten laskettelutakin sillä aloitan laskettelemisen taas pitkään aikaan!

Li

Juoksupaita ja hanskat vähän viileämmille ilmoille olisi tarpeen. Ja oikeastaan myös uudet juoksukengät ja takki ja...

kastis

ehdoton hankita ois sykemittari, sellasesta ois niin paljon hyötyä urheilutreeneissä ja juoksulenkeillä :) !

Heidi

Tarvin sisäpelikengät ja uuden treeni paidan :) Kipeästi ois käyttöä, kun pitäis pienentää mahaa vanhojen tansseja varten :)

SS

Moikka! Tykästyin sun pöksyihin tosi kovaa! Itselläni alkaa jo olla treenitrikoot niin nukkaiset, että olisi käyttöä uusille. Tarvitsisin uusien trikoiden lisäksi myös pitkähihaisen treenipaidan joka olisi hengittävää materiaalia. Rakastan urheiluvaatteita! <3

Sipuli

Kengät, kengät, uupet kengät!! Huutavat mun jalat kun käyn jumpassa mun vanhoissa treenikengissä. Uudet pitäis ostaa mutta miten se on niin vaikeaa. Muita kenkiä kyllä kotiin ilmestyy mutta ei niitä kaikkein tärkeimpiä.

anna-maija

oioi hävettää edes sanoa tätä ääneen, mutta treenitossut jotka mulla on edelleen lähes päivittäisessä käytössä, on ollut mulla käytössä jo yli 4 vuotta.. eli sille osastolle kaivattaisiin siis pikaista päivitystä!!

noora-erika

Teen tällä hetkellä gradua yliopistolle ja stressitasot on taivaissa, sillä toimeksiannon antanut yritys vaatii paljon ja pikavauhtia.. Ei tässä muuten mitään, mutta valitettavasti omistan selän, joka ei tule toimeen stressin kanssa. Jatkuva päänsärky, noidannuolet, selän totaalinen jumittuminen, käsien ja jalkojen puutuminen etc. ovat arkipäivää. Ainoa asia, jonka olen huomannut auttavan on liikunta, erityisesti hot jooga, hot pilates ja muut lämpimässä tehtävät kehonhuollontunnit. (Hierontakin auttaa, mutta vain hetkellisesti.) Meidän salilla pitää tosin itse ostaa oma joogamatto mikäli haluaa näille tunneille osallistua, tai vaihtoehtoisesti maksaa 5€/kerta maton vuokrasta. Tällä hetkellä rahat riittävät juuri ja juuri vuokraan, matkakorttiin ja ruokaan, joten jopa joogamaton ostaminen on kynnyskysymys, ja maton vuokraaminen useaan otteeseen viikossa nyt ei arvatenkin tule kysymykseenkään... ELI, pienen elämäntarinan ja aasinsiltojen kautta päästään itse asiaan, tarvitsisin ihan oikeasti ihan oikean joogamaton :)

Ja tsemppiä selän kanssa, tiedän todellakin miltä toi tuntuu.. Yritä ottaa rennosti, käyttää icepoweria (myös hot-versiota), käydä saunassa tai hotjoogassa, venytellä etc. Toivotaan että parantuu asap!

Iiris

Heiiii!

Tarvisin ihan oikeat uudet urheilurintsikat ja juoksutrikoot. Lahjakortti tulisi kyllä tarpeeseen!

krista

Uusi kahvakuula ois hakusessa kun entinen 8kg on jäänyt liian kevyeksi haban kasvettua;) ja tosiaan uudet lenkkaritkin ois kivat ettei ihan joka kerta tulis vesi sateessa lenkkareihin sisälle.

Tintti

Kuumeilen salille ja lenkkipoluille nyt enemmän kuin koskaan. Olen viimeisellä kuulla raskaana ja valitettavasti joutunut nyt luopumaan noista rakkaista harrastuksistani. En malta odottaa tulevaa vuotta ja harrastusten pariin palaamista :) Treenivaatteistoni on surkeassa kunnossa, tarvitsen päivitystä etenkin lenkkivaatteisiin: takki, housut, juoksukengät...

Jossu

Tarvitsisin ehdottomasti vedenkestävät/gore-tex lenkkarit. Olen nyt viime syksyt ja talvet juossut tavallisissa lenkkareissa. Lopputuloksena jäätyneet, märät varpaat ja liukastelua mummotyyliin. Kuin ihmeen kaupalla (puuta koputtaen) olen tähän päivään asti selvinnyt hengissä, vaikka talvipakkasillakin olen kipitellyt jäätä pitkin kuin Bambi. Kun ikää kuitenkin tulee kokoajan lisää ja tasapaino tunnetusti sen myötä heikkenee, olen ajatellut hankkia (paremman henkivakuutuksen lisäksi) maastolenkkarit, joilla uskaltaisin juoksennella turvallisemmin mielin :) Eli sellaisten hankintaan käyttäisin lahjakortin :)

Heidi

Uudet ja kunnolliset juoksutrikoot olisi ehdottomasti hakusessa! Ja ei uusi treenitoppikaan olisi pahitteeksi. :)

JonnA

Ihan aikuisten oikeasti tarvitsen uudet treenikengät. Olen noita Crossfit jalkineita jo hetken haikailut, sillä ne vaikuttaisivat juuri sellaisilta, jotka sopivat omaan treenaamiseen.

Löysin itseni kuntonyrkkeilykurssilta ja yli puoli vuotta salilla treenanneena kengät alkavat olla jo huonossa hapessa.

Toinen mikä treenikassista uupuu...no oikeastaan se kunnon treenikassi uupuu johon mahtuisi sopivasti ne kengät ja muut varusteet. Tällä hetkellä mennään milloin minkäkin kassin kanssa salille :)

janita

Ehdottomasti tarpeeseen tulisi hanskat käteen ettei kädet olisi aivan rakkuloilla. Tietenkään treenitoppeja ei voi koskaan olla liikaa!!

sannu

Mä oon ihan vasta saanu itteni revittyä sohvan pohjalta ja ruvennut lenkkeilemään. Motivaatio on kuitenkin taas laskussa ja tuntuu ettei millään viitsisi lähteä lenkkipolkua kohti. Motivaatiota saisin lisää, kun pääsisin ostelemaan juoksukamppeita jotka tuntuisivat mukavilta ja rennoilta päällä ja etenkin juoksukengät!! Niistä oon haaveillu jo pitkään, kun nykyiset kenkäni eivät todellakaan ole tarkoitettu juoksuun ja jalkapohjiin sattuu niillä juostessa. Uudet, ihan OIKEAT juoksukengät myötäilisivät mukavasti jalkapohjia eikä tarvitsisi pysähtyä juostessa vain sen takia, että kengät ovat liian epämukavat. Tommoinen 100 euron lahjakortti siis tulisi todellakin tarpeeseen, ja sen jälkeen varmasti jopa odottaisi aina sitä hetkeä että pääsee juoksemaan :)

tiia

peakin vaaleanpunainen huppari olisi niin täydellinen niin venyttelyyn kuin lenkkeilyyn. Vaaleanpunaisessa näytän niin pikku possulta että ehkä se motivoi lenkille lähtöön!

idasi

Kuntoilu-into on ihan huipussa, mutta kaikkien muiden menojen ohella rahat eivät riitä edes niihin H&M:n tai gina tricotin urheilu vaatteisiin. Lenkkarit olen saanut hankittua, mutta salille meneminen paksuissa collegeissa(jotka ei todellakaan hengitä:D) ei oikein innosta.

Armiidatar

Käyn kuntosalilla kaksi kertaa viikossa, joskus kolmekin kertaa riippuen kuinka olen intoa täynnä. Tarvisen asun jonka laitan päälle kun poistun salilta, verkka-asu tai vastaava.

Solja Nousiainen

Ehdottomasti uudet treenikengät! Vanhat ovat (häpeä myöntää) jo 6 vuotta vanhat ja olleet siis kovassa käytössä.. Nauhat täytyy aina sitoa extralujaa kiinni, jotta pomppiessa ei ne kengät lähtisi tekemään omia treenejään.. Uudet ovat olleet jo kauan hakusessa, mutta lompakko ei ole antanut vielä lupaa niiden hankkimiseen. Mutta ehdottomasti seuraavien popojen kriteeri on kirkas pirteä väri :)

Saara

tarvitsisin todella kipeästi uudet urheilurintsikat ja juoksutakin. Inhottavaa lähteä lenkille joku "arkitakki" päällä.

HannaM

äää, tarttisin paljon kaikkee, mutta esim. uudet lenkkarit ja uuden tilavan urheilukassin!

lisah

Tarttisin uudet salihousut ja hanskat tekemään leuanvedosta vähän mukavamman liikkeen :-)

Suppu

1000km soutua? hurja matka. joo hekoheko :D

Mä tarvitsin ehdottomasti uudet jumppapöksyt ja urheiluliivit. Niihin varmasti se 100e uppoiskin, ehkä saisi vielä hyvät jumppasukat (adidaksen) jotka käytän treenatessani :D.
Sen jälkeen kun erosin ja muutin yksin, ei todellakaan ole ollut varaa satsata laadukkaisiin urheiluvaatteisiin. Tuntuu että kaikki raha uppoo vuokraan ja laskuihin, puuh!:(

Satu

Tärähdyksiä vaimentavat lenkkarit ois varmasti omiaan mun polville ja alaselälle, jotka kipeytyivät tosi pahasti kun aiemmin juoksin aktiivisesti vanhoilla peruslenkkareilla.

elina

Uudet treenihousut ei olis pahitteeksi eikä urheilutoppeja tai -sukkiakaan ole koskaan liikaa! :)

Jonna

Moikka!

Mulla ei ole koskaan ollut kunnollisia urheiluvaatteita, vaan aina oon tyytyny urheilee perus hengittämättömissä topeissa ja lökäreissä. Nyt oon alottanut salilla treenaamisen ja oon onnistunut ostamaan jopa hyvät salikengät ja topin! Mitä luksusta! Mutta edelleen multa puuttuu ne tiukat, hyvät treenipöksyt ja lisätopeillekin olisi polttava tarve. Lahjakortti olisi kyllä todella mahtava :)

Emilia

Salikengät tulis huutavaan tarpeeseen täällä. Tällä hetkellä tilanne on se että joudun lainailemaan siskoni kenkiä, mikä on jokseenkin epäkäytännöllistä kun aina pitää miettiä reenaamiset hänen reeniensä mukaan. Eikä mulla itselläni juuri nyt ole ollut varaa omiinkaan kenkiin, jotka olisivat kyllä aivan ihana asia ja ihan oikea pelastus!

Annie

Juoksen ens kesänä toisen maratonini ja nyt tarvis alkaa reenailla jo sitä varten! Multa puuttuu oikeestaan kaikki talviurheilun kannalta oleellinen: aluskerrastot ja kunnon juoksuasu sekä juoksupipo!! Eikä uusien treenikamojen tuoma lisämotivaatiokaan koskaan pahaa tee! :)!

Iitu

Juoksuhousut ja -hanskat olisi päällimmäisenä mielessä. Tietysti myös uudet, paremmat kengät olisi jees ja treenitoppeja ei voi koskaan olla liikaa.

Mimmu

Lahjakortin käyttäisin ehdottomasti kunnon urheiluliiveihin! Ainakin omasta mielestäni ne ovat urheiluvaruste, jonka kohdalla ei voi laadusta tinkiä :)

Jackie

Mun treenikengät on kyllä niin vanhat ja raihnaset, että semmoset juoksisin hakemaan heti ensimmäisenä. Myös urheiluliiviosasto kaipais kyllä päivitystä..

ceira

Lahjakortti tulisi tarpeeseen sillä on olen joutunut viime viikkojen jumpissa nostelemaan housujani kun ne eivät pysy enää päällä, hyvä juttu mutta tosi rasittavaa pidemmän päälle :D

Tiia

100 € on hyvä alku uusien urheilurintsikoiden kanssa. Tarvitsen ehdottomasti kahdet - niillä pärjää tämän treenirytmin kanssa tosi mukavasti. T-paita saa olla mitä on, kunhan tuki on muuten kohdallaan :-)

hlpmpl

Tarvitsisin sellaisen piristävän värisen, lämpimän, mutta kuitenkin hengittävän juoksutakin, että saisin tsempattua itseni lenkille, vaikka on kylmää, pimeää ja märkää.

Mare

Kaikki lähtee hyvistä kengistä! Itselläni on jaloissa sisäkiertoa ja tarvitsen lenkkareihini pronaatiotuet, jotka tietysti aiheuttavat hieman lisäkustannuksia. Nyt olisikin hakusessa uudet lenkkarit, sillä vanhat alkavat olla jo parhaat päivänsä nähneet

Tiina

Tarvetta on ehdottomasti oikeille treenihousuille. Eikä uudesta paidastakaan mitään haittaa varmaan olisi.

annemi

Lenkkikengät olisi hakusessa, nykyiset ei oikein sovellut reippaampiin ja pidempiin lenkkeihin :(

Q

mä tarttisin jumppapaidan, ihan oikean sellasen joka hengittää, koska sellasta mulla ei oo koskaan ees ollu. Käytän jotain surkeita paitoja ja veikkaan että hengittävässä paidassa olis miljoona kertaa mukavempi jumppailla. Myös lenkkarit olis tarpeen, ne kun on ihan ylä-asteen ajoilta...:D

Henna

Juoksukengät. Olen vasta nyt löytänyt juoksun ihanuuden. Harmi vain, että hyvät kengät puuttuvat, nyt nimittäin siskon lenkkarit hiertävät juoksulenkillä sellaiset rakot, että käveleminen seuraavana päivänä on miltei mahdotonta.

Niippa

Jee intersporttiin! Mutta niin, ehdottomasti sijoittaisin ton 100e joihinkin höyhenen kepeisiin juoksutossuihin. Tällä hetkellä en omista mitään kunnon urheilukenkiä ja täytyy myöntää että pari lenkkiä olen vetänyt h&m:n kankaisilla tossuilla. Pakko lenkille kuitenkin on ollut lähteä, urheilukärpänen puraisi sen verran kovaa että olisi aika saada kroppa näyttämään hyvältä! :-)

mijo

Otin koiran neljä vuotta sitten, ja neljä vuotta sitten päätin, että nyt alkaa juoksuharrastus! Edelleenkään ei olla alettu koiran kanssa juoksemaan ja mistä luulen sen johtuvan on se, että en ole saanut aikaiseksi hankkia (lue: ollut rahaa hankkia) _kunnon_ juoksukenkiä! Nimittäin tiedän, että kengät ovat suuressa asemassa mitä juoksemiseen tulee, ei huonoilla kengillä jaksa pitkiä matkoja juosta. Satasella sais jo melko hyvät lenkkitossut!

Emma

Uusi tuulipuku!!! Tai siis niin eihän mulla ole sitä vanhaakaan tuulipukua ja hävettääkin lenkkeillä kollareilla ja ties millä huppareilla, joten reipas ja asiallinen tuulipuku saisi uutta potkua munkin lenkkifiilikseen!

toukokuinen@gmail.com

Myy

Tarvitsisin kipeästi uuden parin juokukenkiä! Vanhat ovat jo niin puhki että niistä tulee selkään ja artioihin asti vaivoja, niin ainakin kiropraktikko äitini väittää! Rakastan juoksemista yli kaiken ja se kuuluu päivärutiineihini, mutta en ole silti raaskinut käyttää palkastani osaa uusiin lenkkareihin.. Tämä tulisi tosi tarpeeseen ;)

Titta

Uudet lenkkarit tulisivat kyllä tarpeeseen. Eilenkin lenkillä alkoi sen verran ikävästi jalkapöytiä särkeä ja päkiät olivat koko loppuillan herkkinä. Minulla on jonkin verran asentovirhettä jaloissa, joten kunnon kengät, jotka tukisivatkin jalkaan oikeaan asentoon olisi melkein must.

Noora

100e jeesaisi edes vähän uusien juoksulenkkareiden ostossa, niihin kun tuppaa vierähtämään useampi satanen jo haluaa oikein hyvät ja tukevat! Ja sellaiset pitäis kohtapuoliin hommailla, edellisillä alkaa olemaan jo vähän turhan paljon kilsoja takana :D

Siw

Treenitopille olisi kova tarve! Pari hyvää löytyy, mutta heti jos on tehokkaampi viikko niin alkaa yläosat loppua kesken...

Jaana

Ehdottomasti urheiluliivit! Myös uudet lenkkarit tarvitsisin, koska olen kadottanut omani muuton yhteydessä :( Mutta liivit ovat ykkösenä hankintalistalla :)

jenni

Mä tarvisin uudet juoksulenkkarit. Entiset tossut on jo aika pahasti kärsineen näköiset...

heisi

Tarvisin ehdottomasti ensi talveksi kunnollisen merinovillaisen välikerraston juoksutreenejä varten. Muuten tulee taas juoksut jäämään kokonaan väliin pakkasen paukkuessa.

Marjatta Inkeri

Uudet housut olisi todelliseen tarpeeseen! Myöskään kengissä ei ole kehumista....

Lo

Vihdoin sain otettua itseeni niskasta kiinni ja toteutin yhden haaveen mitä en ajatellut tekeväni! Menin ja hain valmennukseen ja pääsin tiimiin mukaan. lajina bikinifitness!! lavalle pitäisi nousta ensivuonna mutta sitä ennen pitäisi uusia vähän reenivarastoo. Housut olen jo hommannut mutta oikeanlaiset kengät uupuu. siispä lahjahkortti olisi ihan mahtava että saisin uudet popot ja reenit polkastua hienosti käyntiin!

Gemma

Liityin juuri uudelle kuntosalille ja tässä samassa innossa pitäisi uusia hieman tuota urheiluvaatepuolta. Eli ainakin uudet sali/jumppakengät on listalla sekä muutama uusi treenitoppi! :)

Ani

Uudet kengät - ehdottomasti. Harrastan ite kans crossfitiä (peukku meille - mahtava laji!), mutta suolainen kk-maksu pitää huolen, että mun pikkutuloista ei niin vaan osteta uusia treenikenkiä. Nuo Reelflex fusionit olisi siis hankintalistalla.

Lady luck, pretty pretty please, anna mun voittaa! :)

Lottae

Tarvitsisin mukavan lämpimät mutta hengittävät vaatteet syksyn ja talven pitkille lenkeille :)

Jennula

Lahjakortin käyttäisin salihanskoihin ja olen salilla ihastunut kahvakuulaan, joten olisi kiva saada kotiinkin sellainen.

Linda

Olisi ihan mahtavaa saada niitten legginsien tilalle pitkät, tiukat ja hengittävät urheiluhousut. :)

Suvi

Ihan ehdottomasti tarvisin uudet lenkkarit noiden vanhojen kuluneiden tilalle! Juoksutrikoillekin olisi tarvetta! :)

J

tarvitsisin todella hyvän pitkähihaisen treenipaidan.. kärsin inhottavasta ihottumasta käsissä ja en todellakaan halua mennä salille esittelemään kauniita rupiani, joten nätti pitkähihainen treenipaita piristäisi ja en voisi keksiä enää yhtään tekosyitä olla menemättä salille!

mary

ihan just eilen kerkesin ostaa uudet kengät kaikenlaiseen jumppailuun, joten sellaisia en nyt enää tarvitse. kuitenkin on yksi, mikä aina on hakusessa: tarpeeksi pitkä t-paita. minulla on kyllä paljon hyviä hihattomia urheilutoppeja, mutta käyttökelpoisia t-paitoja hyvin vähän. kaikki tuntuu olevan niin lyhyitä malliltaan että napa vilkkuu. joten täydellinen treenipaita!

Pauliina

Tarvitsisin ehdottomasti uudet treenikengät, koska rakas koiranpentuni piti vanhoista salikengistäni vähän liikaa ja söi niistä kärjet :)Tällä hetkellä siis salilla huhkin ilman kenkiä..

Iida

Huippu juttu toi treenikausi!! Juoksen jonkun verran ja entiset lenkkarit ovat jo reikäiset ja sukat märkänä joka sadelenkin jälkeen :( Eli JUOKSUKENGÄT!! Myös urheilutopit alkavat ratkeilla ja purkautua joten sellaiset myös hankelistalla :D

roosamp

Mä tarviin ihan ehdottomasti kunnolliset lenkki kengät! Niistä kiittäisi minä ja polveni.

MinnaS

Nyt kun talvi on tulossa ja salilla alkaa käymään enemmän, niin uudet treenikengät olis tarpeelliset ja antais kyllä lisää potkua treeniinkin!

kattta

Ehdottomasti satsaisin uusiin juoksulenkkareihin, koska entiset ovat niin puhkikuluneet. Uusista värikkäistä kengistä saisi myös kaivattua lisäpuhtia treenaamiseen! Tarvetta olisi kyllä uusille ulkoiluhousuillekin, joten ehkä nekin päätyisivät ostoslistalleni :)

Iisa

Tarvitsisin ehdottomasti uudet lenkkarit, koska nykyiseni ovat erittäin huonossa kunnossa, ja kaikenlisäksi liika isot minulle. Uusista collegehousuista olisi myös apua, koska omistan vain H&M:stä ostetut haaremihousut, jotka muistuttavat kollareita, ja ovat vielä älyttömän ohutta materiaalia, joten niillä ei kyllä paljon ulkona lenkkeillä. 100 euron lahjakortista olisi paljon hyötyä! :)

iisahietikko@hotmail.com

Jade

Treenitoppeja tarvitsisin ja paljon! Nyt mulla on käytössä noita hikisia puuvillaisia t-paitoja, jotka eivät sitten hengitä yhtään...

Annasofia

Minulle on tulossa ensi keväänä ensihoidon kuntotestit ja toivoisin että kunnon urheiluvaattet kannustaisivat minua treenaamaan, nimittäin en ikinä ole omistanut liikuntaan tarkoitettuja vaatteita, eikä opiskelija-budjetilla niitä paljo ostellakkaan. Harrastin vielä vuosi sitten säännöllistä liikuntaa, mutta muuton myötä nekin jäivät pois, hävettää myöntää. Nyt tässä odotellaan reippailu-kärpäsen puremaa, phuuh! :D

Päällimmäisenä olisi mielessä kunnon treenikengät vanhojen rikkinäisten tilalle, urheiluliivit ja kunnon housut! :)

Silja

Viime keväästä lähtien on pitänyt liittyä salille, mutta aina on tullut jotain "esteeksi", nyt viimein otin itseäni niskasta kiinni ja hommasin itselleni salijäsenyyden. Nyt pitäisi vaan saada sopivat varusteet, joissa olisi mukava sitten jumppailla :). Esimmäisenä listalla on treenikengät, jollaisia en vielä omista.

patentti

Kunnon lenkkarit! Sellaiset jotka menisivät attackiin ja muihin kidutusmuotoihin :)

Tekstiiliurheilu on tarttuvaa, nimim. kaksi uutta Adidaksen toppia tällä viikolla.

tiippa

Tarvitsisin talveksi uuden kerraston ja tekniset alushousut :D Oon aina ollu tosi tarkka hikiliikuntakamppeistani, koska en todellakaan tahdo, että treenin aikana vaatteet häiritsee!

Anne

Tarvitsisin ehdottomasti syksyksi uuden juoksutakin, kun vanha Craftin takkini varastettiin! :( Ja sitten himottaisin myös sellainen rulla, jolla voi harjoittaa vatsalihaksia :)

Miia

Tarvitsisin juoksutuulipuvun tuonne syyssäihin, ilmat kun ovat niin jo viilentyneet! olisi mainio juoksemiseen ja uusi puku toisi samalla entistä enemmän lisämotivaatiota. :)

P

Tarvitsisin treenivaatteita, koska omistan yhden urheilutopin sekä yhdet housut(harrastanhan sentään 5-6x/viikossa liikuntaa), ja molemmat ovat H&M:ltä joten laatu ei ole kaikista parhain. Kävin juuri katselemassa paripäivää sitten valikoimaa ja totesin että ei opiskelijabudjetilla ostella 30-40euron toppeja, saatika 50euron housuja. Väliajat vedelläänkin ginatricotin topeilla. Treenilaukkuna toimii myös gina tricotin laukku, ennen se oli lempparini, mutta eipä sitäkään enää voi käyttää. Eli lahjakortti tulisi enemmän kuin tarpeeseen :D

mi-la

Sellaset paksummat juoksutrikoot tarvisin, itseasiassa oon sen tyylisiä jo paikallisessa urheiluliikkeessä käynyt kokeilemassa, mut vielä ei ole opiskelijabudjettilla päästy kassalle asti! :D

Thea

Tarvitsisin uuden treenikassin ettei tarvitsi tunkea kaikkia treenikamoja vanhaan koulureppuun ja tietysti uusia jumppavaatteita, joita ei ole ikinä tarpeeksi :)

riia

Ääh. Aluks mä tarvisin uudet juoksutrikoot,koska koira repi vanhat riekaleiks. Sit mä tarvisin uusia paitoja koska omistan vaan XLL-kokosia T-paitoja ja nyt ku oon laihtunu sen 15kg ne ei pue mua mitenkään.
Toisaalt tarvisin kengätki, alotin jenkkifudiksen ja meil on liikunsaleistreenei, ja kummatkaan mun salikengät ei sovi sinne koska ne liukuu kokoajan ja oon nyt treeneeissä lähinnä lennelly seiniä päin enkä keskittyny olennaiseen.

Blah :D

jonns

100 eugun lahjakortti olisi tosi ihana saada! Tällä hetkellä välttämättömät ostokset olisi uudet urheiluhousut (vanhoissa housuissa reikiä haaroissa ja kuulostaapa tuo muuten nyt pervolta, yöh. :D) ja uudet juoksukengät! Tosin uudet, tukevat urheilurintsikatkaan ei olis pahitteeksi. Harmittaa kun ei oo kunnon välineitä mm. lenkille, kyllähän vaatteiden pitää hengittää kun samalla hikoilee!

Sofia

Tarvitsisin ehdottomasti toiset urheilurintsikat kun urheiltua tulee niin monta kertaa viikossa. :) Samoin uudet housut olisivat tarpeelliset.

Suvi

Rakastan treenivaatteita ja niihin satsaaminen ei ole koskaan ollut mulle ongelma. Mieheni mielestä nainen on seksikkäimmillään sporttivaatteissa, joten sovimme ilmeisen hyvin yhteen. Mieheni treenivaatteet ovat sitten asia erikseen: lähemmäs 10 vuotta vanha abihuppari ja isältä perityt lenkkarit, jotka joskus ehkä 15 vuotta sitten olivat trendikkäät - kaukana seksikkäästä. Siksi voisinkin olla niin jalomielinen, että käyttäisin lahjakortin mieheni treenilookin uusimiseen ja minäkin saisin jatkossa nauttia hänen enemmän seksikkäästä outfitistä ;)

nrra

kengät. Ihan oikeat kunnon lenkkarit, eikä just niitä alekorin-nää-meni-jalkaan-otan-nää-lenkkarit. Ihan hävettää entisenä kilpaurheilijana tallustella noin surkeasti sopivissa lenkkareissa....

Kaisa

Tällä hetkellä tarvelistalla olisi juoksutakki syyslenkeille. Itsekin aloitin juuri Crossfit On the ramp-kurssin, joten sinne myös tarvittaisiin treenikamoja. Uudet urheiluvaatteet tuovat poweria harjoitteluun!

lolita

Itse kuulun juuri niihin jotka treenaa salilla H&M:n trikoissa ja topeissa, enkä ole raaskinut edes kokeilla oikeita urheiluvaatteita kun tuntuvat aina vievän kukkarosta niin suuren osan...Joten koko urheiluvaatevarasto menisi uusiksi: housut, toppeja ja urheilurintsikoita! Ja voishan siihen pistää vielä uudet fitness-kengätkin....Olen juuri ottanut yhteyttä personal traineriin joka auttaisi treenieni sujumisessa, joten mikäs sen mukavampaa kuin mennä jumppailemaan uusissa urheiluvaatteissa ammattilaisen valvovan silmän alla!

Elba

Uudet juoksukengät lähtisi ehdottomasti ekana mukaan. Jotkut ihanan pirteän väriset tossut syyslenkkejä piristämään!!

Tiia

Lenkkarit ehdottomasti! Edelliset kun ovat jo parhaat päivänsä nähneet useampi vuosi sitten. Monesti olen käynyt kokeilemassa ja ihastelemassa uusia lenkkareita, mutta ei vain ole kotiin asti mitkään päässeet. Ehkäpä lahjakortti motivoisi hommaamaan ne lenkkarit hieman ripeämmällä aikataululla:D

Emmi-Juulia

Olen rakastunut body pumpiin ja tarvitsisin tukevat ja hengittävät kengät rankkoja treenejä varten. Sukkasillaan ollessa jalat luistavat eikä treeni ole yhtä tehokasta, kuin se olisi jos omistaisin täydelliset kengät jotka inspiroivat vielä enemmän käymään ryhmäliikuntatunneilla.

julia

Tarvitsisin kunnon urheilurintsikat...eikä uudet lenkkaritkaan varmaan ois yhtään huonompi valinta :)

Felicia

Moi! Tuolle lahjakoritille olisi kyllä tarvetta ! Nimittäin mulla on ostoslistalla uusi paita ja shortsit cheerleadingiin ja uusi paita , kapri legginnsit seinäkiipeilyyn . Tuosta 100€ olisi suuri apu :)

Laura

Rakastan kaikkia urheiluvaatteita ja niiden ostamista, paljon mukavampi treenata kivoissa vaatteissa! Mutta tällä hetkellä tarvisin kaikkein eniten uusia salikenkiä koska vanhat ovat jo hieman rikki :) lisäksi haluaisin ostaa kotiin oman kahvakuulan! :))

Iltsi

Urheiluliivit ja pari polvitukea olisi ostoslistalla. Kun tissit ei hölsky ja polviin ei satu on huomattavasti mukavampi reenata. Ja terveys ennenkaikkea, rintojen tuki on viisasta jotta ei tarvitse vanhempana nostella tissejä olalle kun menee pesulle. Ja leikatut polvet täytyy aina tukea, joten tuet on aina käytössä urheillessä. Että näitä ostelemaan jos arpaonni suosii :)

Elina

Ihan ensimmäisenä tuli mieleen vetoremmit salille. Ei meinaa sormien puristusvoima enää riittää kun muun muassa SJMV:ssa painot kasvaa :(

Uusista treenikengistäkään ei olisi haittaa!

Pirre

Mulla on pari kivaa treenitoppia, HM sport-merkkistä. Treenihousuina on vaan perusverkkarit, eli treenihousuille olis tarvetta! Yhdet caprit, yhdet joogapögät ja yhdet pitkät trikoot. Niihin sais satkun kevyesti menemään..

nanaa

uuet jumppalenkkarit ois ihan ykkösenä ostoslistalla! mullon semmoset ulkojuoksukengät, joita pitää aina pestä hiekasta/kivistä jos aikoo päästä jumppaan niillä :D eli tarttisin ihan kunnon sisälenkkarit erikseen, ettei olis niin kauhean vaikeaa aina lähteä jumppaileen :) pitäs saada kyllä myös urheilutoppi, kunnon matskua joka hengittää.

ihanaihanaihana blogi sulla, oikein päivän piristys! :)

Eveliina

Nyt ku ilmat on viilentyny niin oon huomannu että pitkähihasista juoksupaidoista mulla on huutava pula. Toivottavasti onni suosis niin tarkenis taas juosta ulkona :)

Maria

Uudet salikengät ovat olleet tähtäimessä, entiset ovat menettäneet parhaimmat tehonsa ja kimmoisuutensa. Treenatessa on tärkeää, että "pohjalla" ovat hyvät välineet ja tarvikkeet :) Vähän niinkuin autoon tarvitaan renkaat, kyllä treenatessa on tärkeää että askel nousee ;D

marianne

Tarvitsisin ehdottomasti uudet lenkkarit, jo talveakin ajatellen. Nykyiset kengät ovat kärsineen näköiset ja onhan niillä ikääkin jo yli 5 vuotta. Lenkkikenkä kaupoille pitäisi siis päästä!

Dee

Ahh, rakastan ruokaaa!! mutta.. olen menossa naimisiin balilla tammikuussa, tarttis saada vähän inspiraatiota tohon urheiluun..lenkkeilykenkiä olisin vailla.(tekosyyni tähän asti;))

iida

mulla olisi haaveissa kunnon coretex-kengät! Koiran kanssa tulee ulkoiltua useampi tunti päivässä ja näillä keleillä on aina varpaat märät:( Enkä omista edes kumppareita, haha pitäis vissiin panostaa:D

maukkis

Vanha upea, ihana, valkoinen davidin treenikassini on alkanut halkeilla kovassa käytössä ja on kohta käyttökelvoton. :( Siispä käyttäisin lahjakortin uuteen treenikassiin! Toivotaan, että onnetar suosii. :)

Saaruska

Täällä on huutava tarve salikengille! Tällä hetkellä käytössä ovat äitini vanhat kengät jotka ovat jo parhaat päivänsä nähneet ja kipeästi päivityksen tarpeessa!

Saara

Mä tarvitsisin ehdottomasti uudet salikengät! Vanhat on ainakin 5 vuotta vanhat, ja niitä tulee kuitenkin käytettyä se 3-5 kertaa viikossa, niin ne alkaa kyllä olemaan jo ihan loppuunkuluneet =/

Luminn

Nyt on kyllä pakko osallistua! Oon koko ikäni kulkenu liikunta tunneilla, lenkillä, jumpissa legginssit ja toppi päällä suunnilleen, eikä puhettakaan urheilurintsikoista. Vasta vähän aikaa sitte sain hommattua salikengät ja sepäs se vasta nyt luksukselta tuntuukin ;) Ihan oikeasti, tarvisin ne kunnolliset treenikamppeet tai edes jonkin lisäyksen tähän niin eiköhän ne loputki sitten pikkuhiljaa tule hankittua ja motivaatio nouse taas pilviin!

sipe

Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti uusiin lenkkareihin, vanhat kun ei oikein enää tue jalkaa eikä oo varaa ostaa uusia :)

Sonja

Oi, tätä mä tartteisin! Mä haluisin uusia ulkoliikunta kamppeita nyt ku ilmat on kylmenneet ja sillai. Lisäks pitäs ostaa uudet sisäliikunta kengät. Ja uusia kaikkia ! :D

Viivi

Vuokrasin just salikortin aivan parhaalle salille missä on kaikkia mahtavia ryhmätunteja sun muita, enkä omista yhtään kunnon urheiluvaatteita. Koko setti pitäis hankkia mut ei tämmösellä opiskelijalikalla oo varaa semmosiin.

ansku

heips! mahtava arvonta, itse jos pääsisin sporttishoppailemaan, ostoslistalta löytyisivät ainekin uudet 'salihousut' sekä treenitoppi:) tulisi kyllä tarpeeseen!

Riikka

Tarvetta olisi uusille trikoille, salihanskoille sekä salikengille, entisissä kun ei ole tarpeeksi pitoa lestikin on huono :/

jen

Hei! Käyttäisin lahjakortin uusiin sisäpelikenkiin, nykyiset kun ovat n. 7 vuotta vanhat. Ja tuuli-/toppahousut olisivat myös tarpeen ! :-)

öpöp

Tarvisin treenikassin, jolla kuljettaa kaikki juoksukamat kisamatkoilla ja treenikamat salilla. Normaali laukku on vähän nolo urheilufriikkien parissa.

Amanda

Voi ei! Ja juuri kun mietin miten tarvitsisin miljoonia uusia urheilukamppeita! Kasvoin tuossa kesän aikana sellaiset 5cm (kyllä, usko tai älä, en lopeta kasvamista vielä piiiiitkään aikaan) ja kengän kokokin on ainakin numerolla nyt suurempi, joten tarvitsisin uudet ulkolenkkarit tai nyt kun talvi on tulossa juuri tuollaiset realflex fusion lenkkarit kuntosalille ja sisätreeneihin! Olisin uskomattoman hyvilläni jos saisin edes hieman rahaa (kun sitä ei oikein kehuttavasti ole) muutamiin ostoksiin Intersportissa! :)

Emilia

Olen innostunut treenaamisesta aivan uudella tavalla. Harmi vaan että urheiluvaatteet ovat tosi minimaaliset, jotkut halvat mitkä olen joskus saanut joltakin. Joten ainakin urheiluhousut olisi paikallaan, mutta rahaa ei vain ole,juuri ja juuri sain jumppakortin hommattua.

emiliakorpela@suomi24.fi

Jennika

Pari toppia salille. Semmosia sopivan kireitä ettei vilkkuisi koko kroppa kun kumarrut tai ettei toisaalta tarvis kiskoa jotain liian pientä paitaa kokoajan alaspäin :D

Tanja

Treenihousut olisivat erittäin tarpeelliset! Tällä hetkellä nimittäin reenaan about 7 vuotta vanhoissa verkkareissa, jotka sain ilmaiseksi lenttisharrastukseni kautta... Ja sentuntuiset ne ovatkin. Myös uudet urheilurintaliivit sekä juoksulenkkarit tulisivat tarpeeseen.

Emilia

Tarvitsisin kipeästi uudet urheiluliivit! Siihenhän se 100 e melkein menisikin. Okei, lisäksi voisin ostaa jonkun värikkään treenitopin, liian usein tulee käytettyä pelkästään mustia...

Meri

Harrastan muodostelmaluistelua ja treenaan viisi kertaa viikossa. Suurin puute treenikamoissani on ihan varmasti hyvät urheilurintsikat. Minulla on D-kupin rinnat ja tällä hetkellä kahdet urheilurintsikat, toiset h&m ja toiset soc-merkkiset. Kummatkaan eivät ole niin tukevat kuin mitä tarvitsisin, mutta kunnon urheilurintsikat maksavat sen verran, että en ole saanut sijoitettua sellaisiin. Siksi lahjakortti olisi nyt enemmän kuin tervetullut sillä ainakin minun mielestäni juuri urkkikset on treenissä mukavuuden lähtökohta!

Emma

Uudet treenipökät olis tosi jees, edelliset kun ei pysy enää jalassa. :D Ja kyllähän myös joku kiva ulkoilutakki syksynkirpeille juoksulenkeille sopis enemmän ku hyvin!

caro

tykkään spinningistä paljon, ja vaikka mua vetää suonta jalasta ilman niin en oo raaskinut ostaa spinning-kenkiä, koska maksavat reilut 100 euroa. kärvistelen. kuulemma auttavat suonenvetoon. ois mahtii voittaa tää lahjakortti, uppois helposti noihin spinning-kenkiin.

Iina

Tarvitsisin ehdottomasti hyvät treeni kengät jotka tukisivat jalkaa ja antaisivat mukavuutta treenaukseen. Myös muutama uusi kuivana pysyvä treeni toppi olisi tarpeellinen jotta joka päivä ei tarvitsi sillä samlla topilla treenata!

Amelia

Uusia ulkoilukamoja ois kyllä ihan pakko ostaa, alkaa olla kengät ja takkikin ihan siinä kunnossa ettei niitä kohta enää kehtaa käyttää :D

Noonu

Aluskerrasto(vai mikä lie nimeltään onkaan). Olis ihan ehdoton ilmojen viiletessä, sais vetästä tuulipuvun alle ni kyllä tarkenis. :) Sekä jotain paitoja/toppeja jumppaamiseen ja salille..

Sara

Olen innokas lenkkeilijä, ja kesäisin käynkin juoksemassa melkein joka päivä. Syksyn sateitten tullessa on pakko lopettaa lenkkeily, sillä lenkkarini eivät ole vedenpitävät. Lahjakortti menisi siis ehdottomasti uusiin GoreTex- juoksulenkkareihin!

Ida

Täälläkin on tapahtunu aikamoisia herätyksiä noiden treenivaatteiden suhteen ! Ihan kiva kun vaatteet (sukista lähtien) ovat hengittävää materiaalia. Omistan vain muutamia _oikeita_ treenivaatteita joten tuo lahjakortti menis ehdottomasti uusiin treeni paitoihin ja/tai housuihin :)

eevi

Moikka!

Tarvitsisin ehdottomasti vedenkestävät hanskat, mm. pyöräilyyn! Viimeksi pyöräillessä jäätävässä sateessa sormet oli niin kohmeessa että hyvä kun sai (käsi)jarruja painettua ja vaihteita vaihdettua! Lisäksi sykemittari antaisi lisää tsemppiä juoksuharrastukseen,en vaan oo raaskinut sellaista ostaa..

Ihana blogi muuten, kirjoitat niin rehellisen aidosti ja hauskasti :)

Sinnanna

Koska ulkona on niin pimeää ja harmaata niin olisi kiva saada jotain pirteän värisiä reenivaatteita. Eihän sellaisia raaski edes säilyttää kaapissa piilossa vaan on pakko viedä ne salille ulkoilutettavaksi. :D

wwii

Moikka!

Tarvitsisin uudet fitnesslenkkarit jolla voi käydä salilla ja pumpeissa yms.. :) Olen nimittäin innostunut urheilusta uudelleen parin vuoden tauon jälkeen! ja sen huomaa kun kunto on paranunut ja kiloja tippunut!

Hanna

Maratoonailua, uintia, pyöräilyä ja jumppaa harrastavana treenivaatteisiin ja -välineisiin saa kulumaan uskomattoman paljon.

em

Keväällä aloitin lenkkeilyn ja pitänyt lupauksestani kiitettävästi kiinni. Tähän asti olen painanut pelkillä kotiverskoilla pitkin lenkkipolkuja. Lahjakortilla ostaisin itselleni kunnon juoksuhousut! Eli nyt sormet ristiin ja toivotaan kovin että onni suosisi(:

Tette

Kyllä olis kiva saada jotkut kunnon kamppeet, niin ei tarvitsisi aina pähkäillä mitä oikein laittaa päälleen kun menee lenkille tai salille. Aina kun meinaa tupsahtaa se ongelma, että hetken aikaa lenkkeiltyä tulee joko pirun hiostava tai kylmä olo, kun ei ole oikeinlaisia vaatteita mitkä hengittäisi hyvin. Salille treenaan sukkasillaan, kun en sisätreenikenkiä omista ja välillä saattaa alkaa jalat lipsumaan liukkaalla lattialla, eikä se jatkuvasti kuumentuva juoksumatto tunnu hirveän mukavalle jalanpohjissa :S

Julia!

Tällä hetkellä suurin tarve olis varmasti juoksutakille, koska tämänhetkinen takkini ei ole todellakaan tarkoitettu juoksuun ja sen kyllä huomaa, se ei hengitä sitten yyhtään! Olen kuullut paljon hyvää Niken juoksutakeista,nam!

aip

Suurin tarve olisi laadukkaille urheiluhousuille. Uusien kenkien hankintakin alkaa olla ajankohtaista, vanhat jumppakengät kun ovat olleet vuosia kovassa käytössä.

Veera

Aloitin vasta kesän jälkeen kuntoilun ihan kunnolla,ja itse kulen salilla sinun mainitsemissa H&M legginnseissä ja ginatricon topissa,hehe.. Mutta opiskelija pudjetilla ei paljon ostella, joten jos tuommoisen lahjakortin sattuisin voittamaan ostaisin ehdottomasti lenkkarit tai urheilu housut ja paidan!
veera.halonen@hotmail.com

ida

Oon käyny salilla nyt vuoden vanhoissa ginan topeissa ja halppis shortseissa, rintsikatkin ovat tiukat vain sen takia että ne ovat vanhat ja liian pienet. Urheilukin alkaa jäämään vähemmälle kun on tuommoiset epämukavat ja vääränlaiset vaatteet.. Tulis todella tarpeeseen tuo lahjakortti!:)

julsku

Minä käyttäisin tuon lahjakortin uusiin lenkkareihin koska marraskuussa synnytän esikoiseni ja sen jälkeen alkaa kunnon treeni että nämä ylimääräiset kilot saisi pois joten lenkkarit tarvitsisin että pääsisin juoksemaan kiloni pois :)

meeri

Uudet trrenikengät on jo pitkään pitänyt hankkia, mutta se on aina jäänyt tekemättä. Myös uudet housut ois kivat. :)

Anis

Itselläni on varsinainen himotus investoida kahvakuulaan, sen täytyisi olla pinkki. Uusi pinkki treenipaita vielä päälle ja johan alkaisi muskelit kasvaa :)

Elina

Uudet reenikamppeet motivoi reenaamaan entistä ahkerammin ja useammin, joten tarvetta olisi niin lenkkareista, juoksuhousuista ja ulkoilutakista. :)

riikkam

Tarvitsisin uudet salikengät (sisäliikuntakengät), koska nykyiset ovat kulkeneet mukanani seiskaluokalta saakka.. eli kymmenen vuotta.

majsan

Tarvitsisin ehdottomasti (tai no, en tarvitse mutta haluan ;D) ne ihanat neonpinkit Niken salikengät. Olen kuolaillut niitä säännöllisesti jo about vuoden mut ei millään raaski ostaa.

lisbeth

tarvitsisin ehdottomasti uudet treenishortsit ja/tai (=ja) uudet hyvin vaimennetut treenikengät! :)

Titta

Käyttäisin lahjakortin uusiin salikenkiin, koska nykyiset ovat jo ikäloput ja niiden paikka olisi roskiksessa! :D

maikki

Ehdottomasti tarvitsisin uudet ja laadukkaat juoksutrikoot. Kaikki vanhat (lähemmäs miljoonat) h&m juoksutrikooni alkavat käydä hermoille. Uudet ja vähäsen paremmat tulis todella tarpeeseen, liikuntaa kun on viikossa se lähemmäs 10h.

heidi

oon 18vuotias selkäkuntoutuja. rakastan liikkumista, mutta ei se aina oo ihan helppoa. tukevat kengät on aika tärkeet mulle, joten lahjakortilla hankkisin varmaan sisällä tapahtuvaan liikkumiseen sopivat jalkineet.

Aino

Tarvitsisin kovasti uudet tukevat lenkkeilykengät, nykyiset halpikset eivät tue tarpeeksi jalkoja enkä pääse menemään kunnollista matkaa. Myös jonkinlaisen juoksutakin tarvitsisin taskuineen... Ja ehkäpä uudet housutkin. Oivoi! :D

Musse

Ah, tartteisin uusia urheilurintsikoita ja uusia urheiluhousuja (trikoita). Vähän meinaa naurattaa tehdä mavee tai kyykkyä, kun oon kursinut housut kasaan pakaroitten kohdalta.

maidelin

Tarvitsisin uudet lenkkarit - heti! Tässä eräs kaunis päivä lähdin innoissani lenkille, mutta pari vuotta vanhat lenkkarini alkoivat hangata ja vaikka kuinka käännyin saman tien takaisin, rakko oli jo syntynyt. Käsipuntit ovat myös ostoslistalla.

Oonis

Oi, ehottomasti tarvisin uudet punttikengät... Tollaset niken kenkulit nappaisin ihan mielelläni ! ja siihen parit hikipannat päälle niin avot, ois aika nappi :)

janita

itse tarvisin uudet kengät kun vanhat keinukengät on mennyt hieman lättyyn juostessa ja siittä seuraa melkoinen tuska pohkeissa eli lahjakortti olisi ihan hauska.

maisamiisa

Raaskisin ehkä vihdoin ja viimein ostaa kunnolliset urheilurintsikat ja niiden kaveriksi talven varalle jotain lämpöistä lenkkivaatetta.

annu

Itselläni olis suuri tarve uusille juoksulenkkareille sekä urheiluliiveille, vanhat alkaa olla jo aika kulahtaneet.. lahjakortti avustais siis noiden hankinnassa!
:)

Rospue

Tarvitsisin uudet lenkkarit ja juoksuhousut:) Ei oikein innosta lenkkeillä kun ei oo sopia kamppeita!

Sini

Uusille treenivaatteille olis kyllä tarvetta.. Uudet juoksukengät taitaa olla ensimmäisenä listalla.

Juuli

Moi! Tarvisin uusia tanssipöksyjä ja teknisiä toppeja ja lämmittävän pitkähihaisen jajaja... Tulis niin hyvään saumaan!

Elisa'

Kyllä toi lahjakortti menisi ihan perus treenitoppeihin, -housuihin ja urheilurintsikoihin. :)

Aino

Salilla käyminen jäi jossain vaiheessa vähän harvemmalle, mutta nyt taas uudestaan innostuttuani olen huomannut vanhojen urheiluliivejeni jääneen pieneksi. Uudet liivit oisi siis unelmatuote!

HannaC

Olen palannut äitiyslomalta liikunnan pariin ja tarvitsisin kipeästi uusia vaatteita salille ja tanssitunneille niin liikuntaki alkaisi maistumaan kivemmalta! :) ehdottomasti uudet kengät ja housut salille olisivat hankintalistalla!

m

Tarvitsin ehdottomasti housut ja kunnon jumppatopin. Tähän asti salilla on veivattu epäkäytännöllisillä collegehousuilla ja tavallisella t-paidalla (joka kastuu aina läpimäräksi).

Essi

sisäkengät! salille ja koululiikuntaan. pitää pestä kengänpohjat ennenkuin menet laitteiden pariin.. :P

Hennukka

Pitkään hankintalistalla on ollut hyvä sykemittari ja sellainen kun tietenkin maksaa aika mukavasti, niin satasen lahjakortilla ainakin maksaisi suurimman osan siitä. Noh kyllähän uusi treenitoppikin vanhan kulahtaneen tilalle ois aikasta kiva!

Johanna

Mä treenaan yleensä 5 kertaa viikossa ja tämänhetkiset treenivaatteet alkaa olemaan jo vähän kulahtaneita eli niitä tarvitsisi saada ehdottomasti lisää :)

nica

Haluaisin ihan ihkaomat sisäreenikengät ja hupparin. Tällä hetkellä käytän siskoni kenkiä ja poikaystäväni huppareita ja saan aina kuulla kun olen lainannut niitä.. :D Omiin ei ole ollut varaa, onneksi siskolla on samankokoinen jalka ;)

eoe

Mulla ei ole lainkaan pesukonetta, vaan käyn pesemässä pyykkini kotikotona. Välillä treenivaatteet tuntuu loppuvan kesken, joten uudet pöksyt ja paita olis aika hyvä lisä :)

annica

Haluaisin talveksi urheilutalvitakin. Nykyinen (lue entinen) takkini repesi viime talvena ja tarvitsisin uuden tilalle, jotta voisin nauttia hiihdosta ja ulkoilusta talvipakkasilla :)

annina'

Onko talveksi erikseen juoksuhousuja, tai juoksulenkkareita.
Talvella kun yleensä urheilen ihanassa pakkasessa ja tähtitaivaan alla..Ai että voi päästellä höyryjä ulos.Ainut aan että meinaa normaaleilla juoksulenkkareilla kaatua koko ajan,ja kun collareilla juoksee niin jäättyy,ja kuulemma ne on huonoimmat mahollisimmat lenkki housut://

Suzu

Ehdottamasti uusiin salikenkiin. Omistan vain aerobic-kengät ja niillä ei ole niin mukava vetää salitreenejä. :)

Kynis

Tarvitsisin todellakin uudet, laadukkaat urheilukengät, käytän nimittäin sellasia Niken iän ikuisia lenkkareita ,jotka sain kun olin 8.luokalla ja nyt olen tosiaan jo 22-vuotias...Kun kuntosalillakin niillä kengillä käy niin kyllä hävettää kun muilla on sellasia värikkäitä jalkaan muokkautuvia ja hengittäviä fitness-tossuja yms ! uudet urheilukengät olis siis niin must juttu !:)

Anne

Uudet salikengät ehdottomasti! Ollut hankintalistalla jo tovin, sillä vanhat on n. 7 vuotta vanhat ja eihän ne nyt niin hyvätkään jalassa enää ole. Mulla on todella pieni jalka (koko 33-34) ja on todella vaikeaa löytää hyviä kenkiä pieneen jalkaani, mutta intersportista ne
voisi hyvin löytyäkin :)

eveliina

No nyt on hyvä kilpailu! Tarvitsisin talveksi juoksu kengät ja tuonne kylmään ulkoilmaan hyvät ulkoiluhousut. (En ole koskaan omistanut kunnollisia sellaisia)

Pauski

Juoksulenkkareistani alkaa pian tulemaan jo varpaat ulos. Olen pitkään jo käynyt katselemassa uusi kenkiä, mutten ole raaskinut vielä ostaa. Lahjakortti tulisi todella tarpeeseen :)

lili

Mä tarvisin toden teolla uudet ulkoilukamppeet, edelliset on jo aikansa eläneet, joten ei kauheasti tee mieli lähteä ulkoilemaan!;D

laurianne

Tarvisin kipeästi kunnon sadetakin, koska aion pyöräillä kaikki matkat kunnes maa on jäässä. Sateisen syksyn vuoksi en aio luovuttaa, mutta kastuminen huonojen varusteiden vuoksi ei ole kivaa...

Sunkissed

Uudet salikengät tulis enemmän kuin tarpeeseen! Mielellään jossain kirkkaassa värissä ;)

Sanna

Mun salivarusteista puuttuu enään ne täydelliset treenihousut, tai sykemittari! Varsinkin toi sun juttu noista treenihousujen laadukkuuden tärkeydestä herätti uudestaan että ne on kyllä hankittava! Parit hyvät trikoot löytyy, mutta ne ovat jo pari vuotta käytössä kuluneita, joten uudet olisi enemmän kuin tervetulleet :)

Tiina L.

Tarvitsisin uudet lenkkeily kengät, koska työttömän tuilla ei ole varaa muihin kuin noihin h&m:n 10 e tennareihin mitkä menevätkin helposti puhki! :D :(

jenni

Minä tarvitsen uudet treenitrikoot. Tässä päivänä eräänä huomasin, että nykyiseni ovat pesuista ja käyttäkerroista niin kuluneet että kuultavat läpi - melkein sama kuin alasti kulkisi.

Nonnu

Urheilupöksyt ja oikeesti toimivat urheilurintsikat olis se mitä tarvitsisin, jotta jaksaisin liikkua kuivalla maalla urheillen. :D

Myy

Käyttäisin lahjakortin ihan mihin tahansa liikkeelle innostavaan. Pyrkimyksenä pois sohvaperunan roolista, jos vaikka joku kiva, värikäs, istuva ja mukava juttu saisi liikkeelle.

venla

Moi! Tarvitsisin uudet lenkkarit,koska juoksen joka toinen päivä ja nykyiset lenkkarit alkavat olla kuluneet ja nahistuneet. Joten lahjakortti tulisi tarpeen juuri nyt! ;)

PP

Olen käynyt haaveilemassa useaan otteeseen erityisesti Niken pirteistä treenitopeista ja juoksushortseista, jotka tulisivat enemmän kuin tarpeeseen lähestyvällä Australian reissullani! Eihän siellä nyt pinttyneissä t-paidoissa ja verkkareissa viitsi lenkille lähteä ;-)

Laura

Pelasin ennen futsalia, joissa hajotin kenkäni ja nykyään varpaat kuikuilee ulos niistä.. Myöskin pyllistäminen jumppatunnilla alkaa pikkuhiljaa nolottaa, kun jumppahousuista näkyy läpi. Lahjakortti helpottaisi huimasti opiskelijan urheilua!

Keke

Olis ihana saada ihan oikeita reenivaatteita, ite kans käytän noita perus ginan toppeja.. Kun harrastukset vie jo niin paljon rahaa että harvoin on mahdollisuus ostaa jotain kunnon urheiluvaatetta :)

Irene

Olen tänä syksynä saanut aloitettua jumpassa käynnin ja mukavaa lisäintoa siihen toisi uudet liikuntavaatteet.:)

Henna

Käyttäisin tuon lahjakortin vedenkestävään lenkkipukuun, koska olen juuri aloittanut valmentamisen 12-vuotiaille lapsille ja lajina yleisurheilu, joten tuossa syksyn sateisessa ja kosteassa säässä kun ulkona treenataan niin tuollainen puku olisi ihan omiaan! :)

aana

Tarvetta ois klossikengille spinning-tunneille, niin että sais tunneista enemmän tehoja irti! Myös uudet jumppapökät tarttis saada, kohta varmaan vanhat ratkee :D

täällä maha pulleana hullareiden irtokarkeista..yöks! jumpalle huomenna, jee :)

Taija

Näitä urheiluvaatetarpeita onkin enemmänkin, niin ettei ihan taitaisi 100e lahjakortti edes riittää.. Mutta auttaisi toki kovasti! Tuhlaisin sen siis ainakin täyspitkiin juoksutrikoihin ja joihinkin oikeasti hengittäviin/kevyisiin salihousuihin (heh enkä nyt viittaa niihin salihousuihin joita 90-luvulla näki vaan just joihinkin vajaamittaisiin treenitrikoisiin).. :D

heidi

käyttäisin rahat lasketteluvaatteisiin, sillä marraskuussa minua odottaa ensimmäinen ruka-reissuni :)

Ninni

Sykemittari ja salihanskat..en voi kyllä edelleenkään uskoa että kirjoitan tarvitsevani salikamoja koska en osaa yhdistää itseäni ja sali-sanaa samaan lauseeseen.
Ikinä en ole harrastanut mitään saati käynyt lenkeillä ja nyt sitten siskoni sai puhuttua mut ympäri liittymään Elixiaan ja oon käynyt systerin kanssa aktiivisesti kolmisen kertaa viikossa parin kuukauden ajan siellä enkä aio luovuttaa! Isoveljeni ja siskon mies ovat lyöneet vetoa että lopetan vuoden loppuun mennessä, pitää näyttää niillekkin että kyllä mä pystyn! :D

Eve

Uudet salikengät (edelliset lenkkarit oon saanu yläasteella :D ) ja pitkälahkeiset juoksuhousut, jotta tarkeneepi juoksennella syksyisessä säässä. ..ai, ja jos vaikka tänä vuonna muistaisi ostaa kerrastonkin.. Ostettavaa siis riittää :)

HannaL

Tarpeeseen tulisi kunnon jumppatopit / paidat! Niissä on vaan niin paljon mukavampi fiilis urheilla! <3

JonnaN.

Omistan kaksi koiraa ja oli sää mikä hyvänsä, on karvakaverit käytettävä lenkillä. Lenkille olisi uudet treenivaatteet enemmän kuin tarpeen. =)

Emmi

Kahvakuula, joogamatto ja joku todella päheä vaate, kuten neonvärein koristeltu treenitoppi! :)

Katariina

Tällä hetkellä hakusessa olis uus juoksutakki, joten siihen lahjakorttirahat menisi jos sen voittaisin :)

Anniiiina

Tarvisin uutta puhtia salitreeniin jonka saa uusista kivoista, kireistä treenipökistä ja rennon löysistä treenipaidoista! Väriä pitää olla, ja paljon!! Lenkille alkaa jo korvat ja pää kaipaamaan lämmittävää pantaa!

KatjaK

Olen treenannut viimeiset pari vuotta äitini vanhoilla kengillä, jotka ovat hiukan liian isot. Omat treenikengät olisivat siis erittäin tervetulleet! :)

Lila

Oon reenaillut salille ja käynyt ryhmäliikunnoissa jo pitkään siskolta lainatuilta ala-asteaikaisilla tossuilla, jotka hädintuskin mahtuvat jalkaan. Lahjakortti menisi siis ehdottomasti uusiin kenkiin!

FaerieS

Talvijuoksuhousut ja vedenpitävä takki olisivat erittäin tarpeen tuleville syksysateille :) Juoksu kulkee nyt sen verran hyvin, että seuraavaksi aletaan pistämään treenikamppeita ajantasalle!

Sazu

Mulle kelpais uudet treenikengät ja -housut. Edelliset on ostettu 2007. Kyllähän ne toki vielä menee :/

ninajo

Säästökuurilla kun olen niin mulla ei ole varaa käydä kuntosalilla/ryhmäliikunnassa: niimpä ainoa vaihtoehto on juoksu (mitä kyllä kertakaikkiaan rakastan!) mutta mun lenkkarit aiheuttaa mulle ihan kamalat rakkulat :-( Tää lahjakortti menisikin siis eri merkin lenkkareihin, jotta voisin hölkötellä yli 10km lenkkejä useamman kerran viikossa. :-)

285WOOp

Tarvitsen lenkkarit, olis muuten ekat kunnon lenkkarit 10 vuoteen...Ehkä saisin itteni lenkille jos ois muutenki vähä kviempia reenikamoi;) eli toisinsanoen tarvitsen juoksukengät toppeja housuja ymym

Inka

Liityin juuri takaisin kuntosalille vuoden tauon jälkeen joten uudet treenivaatteet nostaisivat varmasti motivaatiota! :)

Hansu

Hyvä hiihtopuku ja -hanskat saattaisivat innostaa vähän enemmän aloittamaan tulevan talven hiihtotreenaus!

nina

Minä tarvitsisin hyvät sisäliikuntakengät erilaisiin tanssillisiin jumppiin, joissa tulee käytyä muutaman kerran viikossa. 10 vuoden takaiset sisäpelikengät eivät oikein tunnu enää ajavan asiaansa...

salla

Tuli muuten ihan hirmuinen hinku päästä urheilee niin, että jokainen lihas huutaa hoosiannaa ja tunnin jälkeen naama on punainen ja olo aivan uskomattoman hyvä. Vaikka ei pysty edes rappusia nousee. Ai että. Urheilu on hienoo! :)
Mutta, uusille urheilutrikoille olisi käyttöä.

sumppa

urheilurintsikat, toppeja, trikoita. oikeastaan kengät mulla on ainoot jotka ei oo ikivanhat! :-D

Veera

Minä tarvitsisin juoksutrikoot, jotkut, millä tarkenisi vielä nyt syksylläkin mennä! Tuulipuvunhousujen lahkeet haittaavat menoa.

Näytä kaikki kommentit (597)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.