En ole niitä talvifiilistelijöitä (mitä nyt välillä vähän vinksahdan) mutta, en kertakaikkiaan osaa vastustaa paksuja ja pehmeitä neuleita, huiveja, pipoja, hanskoja, tohveleita!
Koin siis taas pientä viiraamista päässä kun katselin h&m:n uutuuksia aamukahvin kanssa.
Enkä pääse näiden karvaballeriinojen yli. Ei ehkä käytännölliset ulkokäyttöön, mutta näen kyllä itseni sipsuttelevan hyvin onnellisena nämä jalassa ihan kotossallakin.

Kommentit (8)

Anonymous

Haha, mä meinasin tehdä tänään postauksen Ginan verkkokaupasta löytyneistä oleilujutuista.Ihania kyllä nämäkin, mutta kannattaa vielä niitäkin vilkaista jos on tällaiset tunnelmat! (:Khaija(khaijastyle.blogspot.com)

Julia

Khaija,Oi sielläkin oli ihania! Varsinkin ne kaikki housut/bokserit.Anonyymi,Tahtoo myös!Siiri,Totta, täälläkin varpaat jo ihan jäässä aina.Anonyymi,Hahah. Juuri ennen kuin luin tämän sanoin Laurille, etten jaksa mennä salille :D Istun täällä ssiis urheiluvaatteet jo päällä, mutta katsotaan miten käy. Pyrin käymään 2-3 kertaa. Nyt olen käynyt vain kerran viikossa.

Estel

Plärään aina sun kokkailupostauksia kirjoittaessani (ruoka)ostoslistaa. Oot melkein kuin Harri Syrjänen naisen ruumiissa :---DTää ei nyt liittyny mitenkään tähän postaukseen, mutta ajattelimpa tulla antamaan vähän tunnustusta ;p

Anonymous

Mulla on karvaballerinat! ne on ihanan lämpimpät, suosittelen:) ja silti ei tuu liian kuuma kun nilkat saa olla paljaina. Omani on kyllä niinkin hienosta paikasta kuin lidl ja maksoivat 3e ;)

mirya

kattelin noit kans eilen.. ja pakko myöntää ne karvaballeriinat kolahti munkin ostoskoriin :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014